Lejátszás LejátszásCARAMEL - Párórára

Zene

Programajánló

Roxette hétvége a Forrás Rádióban

Európa egyik legsikeresebb zenei formációja, 30 elismert, töretlen év, 9 díjnyertes album, Grammy és rengeteg zenei díj után Svédország pop csapata májusban Budapesten koncertezik!

Kiállítás nyílt a Kormányhivatalban Tatabányán

"Egy csokorral…" címmel nyílt kiállítás a Kormányhivatalban Tatabányán. A hivatal szívügyének érzi a művészet bemutatását, hiszen kicsit kizökkentenek minket a szürke hétköznapokból.

Závada Pál író érkezik Tatára május elején

Az író a Móricz Zsigmond Városi Könyvtár Könyves Szerda című programjának vendége lesz. A Kossuth-díjas alkotóval május 6-án, szerdán 17 órakor lehet majd találkozni.

Forrás Rádió A Komáromi Napokon

A Forrás Rádiót élmény hallgatni! Hogy az élmény még nagyobb legyen, Komárom-Esztergom megye kedvenc rádiójával idén is több helyszínen találkozhat!

Idén is lesz Tatai Nagy Sportágválasztó

Csak májusig kell várniuk azoknak a gyerekeknek, akik eddig nem tudták eldönteni melyik sportot válasszák. A tavalyi után idén is megrendezik a Tatai Nagy Sportágyválasztót az Edzőtáborban.

Már nem kell sokat várni a Komáromi Napokra

Április 26-a és május 3-a között rendezik meg az immáron 24. fesztivált. Dél-Komáromban a Jókai Ligetben lesznek a programok, míg a határon túl a Klapka térre várják majd a látogatókat.

ÁSZF