Lejátszás LejátszásK-MARO - Femme Like U

Koktél

Illyés Roland

Programajánló

Esztergomba érkezik a Pálos busz

Esztergomba látogat a Pálos rendtörténeti vándorkiállítás, amely július 10-től 17-ig tekinthető meg a Prímás Pince bejáratánál.

Három koncert az Agora Zenei Esték alatt

Négy helyett idén három koncert szerepel az Agora Zenei Esték sorozatban, amely július 10-én, pénteken 19 órakor veszi kezdetét és az azt követő két júliusi péntek estén várja majd a közönséget Tatabányán a Zenepavilon előtti téren.

Szabadegyetemi előadás a tatabányai Skanzenben

Fináli Gábor a Hunyadi téri zsinagóga rabbija tart előadást Tatabányán a Bányászati és Ipari Skanzenben, a Tatabányai Múzeum és a Múzeumbaráti Kör által szervezett Nyári Szabadegyetem keretén belül.

Fúvószenekari koncert a Rüdiger-tó partján

Magyar Fúvószenei és Mazsorett Szövetség (MAFUMASZ ) elnöksége több tagszervezettel is ötletelve döntött úgy, hogy a hosszú karantén időszak után szeretnének egy igazán nagyszabású, országos eseménnyel megjelenni!

100 év slágerei csendülnek fel Komáromban

A Győri Filharmonikus Zenekar Arrabona Brass formációja a "Forrás a zenének - feladat a zenésznek" programsorozaton belül ingyenes köztéri koncertet ad Komáromban, a Jókai téren július 4-én, 14 órától.

Hétvégén folytatódik a komáromi térzene sorozat

Június 27-én, szombaton 16 órától a Magyar Rádió Művészeti Együttesének formációja, június 28-án, vasárnap szintén 16 órától a Győri Filharmonikus Zenekar Kamarazenekara muzsikál Komáromban a Jókai téren. 

ÁSZF