Lejátszás LejátszásBalázs Pali - Remixfinal

Café Habbal

Fenyvesi Zoltán és Zölei-Kocsis Blanka

Programajánló

Adventi programok Piliscséven, Lábatlanon és Süttőn

Piliscséven december 2-án, vasárnap 16 órakor amerikai pónilovas felvonulás, adventi mesepark és gyertyagyújtás várja a településre látogatókat. Gyülekező a Piliscsévi Aranykapu Óvoda és Bölcsődében lesz.

Városi Advent, közös gyertyagyújtás Nyergesújfalun

Nyergesújfalun december 1-jén, szombaton 15 órakor kezdődik a Városi Advent. Kézműves vásár, mesesarok és kézműves foglalkozás vár a gyermekekre, valamint Bangó Miklós kiállítás megnyitóján vehetnek részt az érdeklődők a Kernstok Galériában.

Adventi vásár-napok Szomódon

Adventi Vásár lesz Szomódon a YO-ZAN-TI vendégló udvarán november 24-én szombaton, december 2-án és 9-én vasárnap 14 órától 19 óráig.

Betlehemi királyok Tatán

November 28-án adventi hangulatú Könyves Szerdára várja az érdeklődőket a tatai Móricz Zsigmond Városi Könyvtár, 17:00 órától.

Ókovács Szilveszter érkezik Esztergomba

Folytatódik az esztergomi Helischer József Város Könyvtár „Könyvtári beszélgetések” című sorozata november 26-án hétfőn 17 órakor.

70 éves az Esztergomi Balassa Bálint Vegyeskar

Az Esztergomi Balassa Bálint Vegyeskar 70 éves fennállása alkalmából jubileumi hangversenyt rendez november 25-én 18 órai kezdettel a Magyar Nemzeti Múzeum Esztergomi vármúzeumának Lovagtermében.

Változatos programok a Vadlúd sokadalmon Tatán

November 24-én rendezik meg a 18. Tatai Vadlúd Sokadalmat az Öreg-tó partján, az Építők parki madármegfigyelő toronynál. A népszerű esemény idén is változatos programokkal várja az érdeklődőket.

ÁSZF