Lejátszás LejátszásBarns Courtney - You and I

TOP40

Sándor Szilvia

Programajánló

Gyereknap Koppánymonostoron

Gyereknapi programokkal várják június 2-án 14 órától a kicsiket és a nagyobbakat is Koppánymonostoron a Berecz Dezső Sporttelepen.

Gyermeknapi programkavalkád kisebb-nagyobb apróságoknak Környén

Június 1-jén 14 és 17 óra között a környei Művelődési Házban kézműves foglalkoztató, arcfestés, Csiri-Biri Játéktár, a Vöröskereszt környei szervezete ajándékaként homokkép készítés, Könyvtári Mesekuckó és palacsinta, a „Süssünk, főzzünk valamit!” klub tagjainak köszönhetően finom sütemények, a Vackor Óvoda és Bölcsőde udvarán mókásan mozgásos, mozgásosan mókás feladatok és számtalan játszószer, mindkét helyszínen vidám hangulat várja a kicsiket, nagyokat!

Kerékpáros ügyességi verseny Környén

A Mozdítsd meg „KÖRNYE”zeted! szervezői június 1-jén, szombaton 10 órától kerékpáros ügyességi versenyre hívják és várják a környei gyerekeket, hogy a nyári szünet előtt felkészüljenek a balesetmentes közlekedésre.

Tavaszi Bringás Reggeli Tatabányán

Május 28-án ismét bringás reggelire várják Tatabányán két helyszínen is a kerékpárral munkába, iskolába igyekvőket.

Előadás napjaink drogproblémáiról

A tatai Család és KarrierPont május 29 -én (szerdán) 16:00 órakor „Napjaink drogproblémái, diszkóbalesetek” címmel előadást szervez, melyet Csonkáné Huszár Anita rendőr alezredes, a KEM RFK alosztályvezetője tart.

ÁSZF