Lejátszás LejátszásMága Jennifer / Burai - Bennünk A Győztes

Magyaróra

Programajánló

Népzenei gála Komáromban

Zene-Barátság címmel rendeznek nemzetközi népzenei gálát április 28-án,vasárnap délután 15 órától.

Nyílt nap Tatabányán a Nemzetközi Tánc Világnapján

Több éves hagyomány, hogy a Tatabányán több mint egy évtizede működő Thália Alapfokú Művészeti Iskola kezdeményezésére a Nemzetközi Tánc Világnapja alkalmából nyílt napot rendeznek, ahol külön órarend szerint kapnak lehetőséget az érdeklődők, hogy betekinthessenek a Thália Művészeti Iskola munkájába, megismerkedhessenek a tánc alapvető lépéseivel.

Neves fellépők érkeznek a Komáromi Napokra

Idén immár 28. alkalommal rendezik meg április 26 - május 1-ig a két Komárom közös rendezvénysorozatát, amelynek első hivatalos eseménye a két képviselőtestület ünnepi ülése lesz. Ez idén is április 26-án – Komárom város napján – rendezik meg. Itt adják át a munkásságukkal kiemelkedő szerepet játszó polgároknak odaítélt polgármesteri- és város díjakat, valamint a díszpolgári címet.

Jubileumi Bányászkórus találkozó

A Kertvárosi Bányász Művelődési Otthonban április 27-én immár tizedik alkalommal rendezik meg a Bányászkórusok és Hagyományőrző Énekkarok Tatabányai Találkozóját.

Koncert a katonazene napja alkalmából

A Magyar Honvédség 25. Klapka György Lövészdandár Zenekara szeretettel várja az érdeklődőket a magyar katonazene napja alkalmából szervezett koncertjére.

Megelevenednek Tatabányán a húsvéti szokások

Húsvéti programot szerveznek a megyeszékhelyen április 22-én. Hétfőn 14-19 óráig Tatabányán az Árpád téren lesz népi játékpark, játszóház, locsolkodás, táncház.

Nyuszi Suli a kertvárosi Bányászban

Áprilisban is folytatódik a népszerű, ingyenesen látogatható mozi matiné sorozat a Kertvárosi Bányász Művelődési Otthonban.

Lampionos felvonulás, sztárfellépők és Majális Esztergomban

Akkor és Most Jármű Expo, sztár fellépők, remek koncertek, tűzijáték, szórakoztató programok és fergeteges hangulat várja a látogatókat április 30 - május 1. között a Fesztiválszigeten Esztergomban a Rugby Club rendezvényterületén. A programokra a belépés ingyenes.

Legókiállítás és játszóház Bajon

Április 16-án kedden 16.30-kor nyílik meg Bajon a Közösségi és Szolgáltató Térben a Lego kiállítás, amely során nem csak nézelődni lehet, hanem játszani is a játszószobában.

ÁSZF