Lejátszás LejátszásPOINTER SISTERS - I`m So Excited (1984)

Zene

Programajánló

Online fotópályázat „Maradj otthon Tata!” címmel

Tata Város Önkormányzata online fotópályázatot hirdet „Maradj otthon Tata!” címmel. A fotópályázatra hetente egy-egy megadott témában lehet fényképeket küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Vers Mindenkinek - mindenkitől

Április 11-én ünnepeljük a magyar költészet napját, ez alkalomból egy játékra hívják a komáromiakat. 

Online programokat kínál a tatai könyvtár

A tatai Móricz Zsigmond Városi Könyvtár a járványügyi helyzetre való tekintettel zárva tart, ezért átköltöztek az online felületekre. Olvasóik naponta friss bejegyzésekkel találkozhatnak, amelyek között az állandó programok éppúgy megtalálhatóak, mint az alkalmiak.

Állateledelt gyűjtenek Környén

A környei Művelődési Ház március 16. és április 4-e között, hétköznapokon 10-től 17 óráig, kutyaeledel gyűjtést szervez a Gazdátlan Háziállatok Világnapja alkalmából.

Társasjáték Klub Táton

Március 14-én, szombaton délelőtt 9 és 12 óra között a társasjátékozni vágyókat várják a táti könyvtárba.

Mesesarok Döbrentey Ildikóval

Március 13-án pénteken 16.30-tól a Tatabányán a József Attila Megyei Könyvtár Gyermekkönyvtárában Döbrentey Ildikó mesél a megjelent gyermekeknek és szüleiknek.

Könyves Szerda Tatán Sallai Zsuzsannával

A tatai Móricz Zsigmond Városi Könyvtár Könyves Szerdájának következő vendége Sallai Zsuzsanna ultrafutó, versenyszervező, a Visszadobtak című könyv írója lesz.

ÁSZF