Lejátszás LejátszásPINK / Cash Cash - Can We Pretend

Délutáni Csúcs

Bálint László, a stúdióserpa

Programajánló

Várják az érdeklődőket az újabb Mesesarok programra

Február 26-án pénteken lesz a Mesesarok elnevezésű program soron következő rendezvénye. Ezúttal Dr. Forrai Zsolt rendőr ezredes, Tatabánya rendőrkapitánya lesz a vendég a József Attila Megyei és Városi Könyvtárban.

A betegségek lelki okairól lesz szó az újabb találkozón

A Hetednapi Adventista Egyház által szervezett „Legfőbb értékünk a testi-lelki egészség” című sorozat következő előadásán a betegségek lelki okairól lesz szó, valamint egy újabb házi gyógymóddal is megismerkedhetnek a résztvevők.

Egy kis takarításra invitálják a komáromiakat

Társadalmi munkában szeretnék megvalósítani a Selye János Kórház kert kitakarítását, a tavaszi kertészeti munkák elvégzését és a gyomfák hajtásainak irtását. 

Leszenszky László festőművész kiállítása

Új kiállítást nyit február 11-én a tatabányai József Attila Megyei és Városi Könyvtár a komáromi Klapka György Múzeum Képzőművészeti Gyűjteményéből 17.00 órakor a Népház Úti Fiókkönyvtárában (Népház u. 5).

Star Wars nap az Agorában

Február 7-én vasárnap intergalaktikus helyszínné változik a Vértes Agorája.

III. Tatabányai Malacságok

Február 6-án rendezik meg a III. Tatabányai Malacságok elnevezésű rendezvényt új helyszínen: az Árpád téren, Tatabánya városközpontjában.

Kiállítás nyílik a Dorogi Galériában

Retro címmel még tavaly júliusban térségi, mûvészeti pályázatot írt ki Dorog Város Képviselõ-testülete. Öt kategóriában - képző-, fotó-, írás-, tánc- és zeneművészeti - küldhettek be pályaműveket a dorogi és az esztergomi kistérség 24 településén élő, amatőr és profi alkotók.

Magyar Kultúra Napja Komáromban

A Magyar Kultúra Napja alkalmából, ünnepi programra várnak minden érdeklődőt az Észak-Komáromi Kultúrpalota Duna Menti Múzeum dísztermébe, január 23-án szombaton délután öt órakor.

ÁSZF