Lejátszás LejátszásSeeb / Jacob Banks - What Do You Love

Zene

Programajánló

Szerdán lesz a Kenderke évzáró előadása

A Kenderke Református Alapfokú Művészeti Iskola május 27-én, szerdán 17 órakor rendezi meg évzáró vizsgaelőadását a Magyary Zoltán Művelődési Központban, Tatán.

Kihívás napja Tatabányán

Idén is megrendezték a Kihívás napját a tatabányai Ságvári úti Sporttelepen. Ennek fő célja minden évben az aktív testmozgás népszerűsítése. Tatabányán most több mint 1500 gyermek sportolt ezen a napon.

A fa évszázadai a múzeumban

„A fa évszázadai” címmel nyílt meg a Tatabányai Múzeum állandó kiállításának második része, melyet Schmidt Csaba polgármester nyitott meg. 

LEGO robot olimpia Tatabányán

A World Robot Olympiad (WRO) egy nemzetközi oktatási program, amely azzal a céllal jött létre, hogy megkönnyítse a fiatalok hozzáférését a természettudományos tárgyakhoz és motiválja őket mérnöki vagy informatikai szakma választására.

Agyagba gyúrt sorsok kiállítás a tatabányai Puskinban

Agyagba gyúrt sorsok címmel nyílt kiállítás a Puskin művelődési házban. A tárlaton hajléktalan emberek műveit tekintheti meg a közönség, mely az Utcai Szociális Segítők Egyesületének egyik projektjének művei.

II. mÉrtékadó Konferencia Tatabányán


Az énmárka volt terítéken az Edutus főiskola egyik előadótermében Tatabányán. Ez volt a témája ugyanis a II. Mértékadó konferenciának.

Idén is lesz Tatai Patara

Május 22-én előkerülnek a turbánok és a fegyverek, ismét megrendezik ugyanis Európa legrangosabb török kori történelmi fesztiválját, a Tatai Patarát.

ÁSZF