Lejátszás LejátszásForrás Rádió

Délutáni Csúcs

Bálint László, a stúdióserpa

Programajánló

25. Komáromi Napok

Észak- és Dél-Komárom 25. alkalommal megrendezett közös fesztiválján magyar és szlovákiai előadók mellett alternatív együttesek is fellépnek, új darabot mutat be a Magyar Lovas Színház és a Magyarock Dalszínház, valamint közös futóversenyt és kötélhúzást rendeznek az Erzsébet hídon.

Séta az autizmusért-péntek este kék színű lesz a vár Tatán

Április 2. az Autizmus Világnapja, ebből az alkalomból a világnap előestéjén, április 1-én pénteken este fél 8-kor, kék színűre, az autizmus színére világítják ki Tatán a várat, és a várudvaron közös sétát tervez az Esőemberekért Egyesület.

Kontrasztkiállítás Komáromban

Kontrasztkiállítás nyílik Komáromban április 5-én a Vállalkozók Házában. A Kontrasztkiállítás a református egyház és a rendőrség közös család- és ifjúságmentő projektje.

Hangverseny Komáromban

Romantikus zongora hangversenyre invitálják a zene kedvelő komáromiakat az Egressy Béni Művészeti Iskola hangversenytermébe.

Országos Kézműves Nap

Május 14-én a Tarjáni Művelődési Házban rendezik a Magyarországi Németek 1. Országos Kézműves Napját.

Március 15-i megemlékezések

Az 1848-49-es Forradalom és Szabadságharc 168. évfordulója alkalmából Komárom-Esztergom megyében is több helyszínen rendeznek programot. 

Márciusi programok Dorogon

Számos színes programmal várja a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt márciusban is a Gáthy Zoltán Városi Könyvtár és Helytörténeti Múzeum Dorogon. Március 10-én dr. Kádár Annamária pszichológus látogat el a könyvtárba, aki Mese, mint hamuban sült pogácsa címmel tart előadást 17 órától.

Egy újabb Kávészünet

Folytatódik a Kávészünet elnevezésű talkshow programsorozat Komáromban.

ÁSZF