Lejátszás LejátszásCHRIS REA - JULIA

Délutáni Csúcs

Bálint László, a stúdióserpa

Programajánló

XVI. Tatai Vadlúd Sokadalom

Idén november 26-án rendezik a XVI. Tatai Vadlúd Sokadalmat, az Öreg-tó partján, az Építők parkjában lévő madármegfigyelő toronynál.

Fitt Nap

Október 30-án vasárnap Fitt napot rendeznek Tatabányán, a Földi Imre Sportcsarnokban. Délelőtt 10:00 órától kezdve egészen délután 17:00 óráig különböző típusú fittness órákon vehetnek részt a rendezvényre érkező, egészséges életmódot és a sportot kedvelő látogatók.

Lehár Ferenc operett-énekversenyt rendeznek Észak-Komáromban

Észak-Komárom önkormányzata és a Budapesti Operettszínház péntektől rendezi meg a 10. Nemzetközi Lehár Ferenc Operett Énekversenyt. A döntő után a résztvevők az operettszínházban adnak gálaestet október 24-én, a Magyar Operett Napján.

Emlékezzünk '56-ra!

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulójához méltó ünnepségsorozat október 17-én kezdődik és október 23-án zárul az Árpád téren. A szabadságharc hősei előtt az egy héten át tartó Szabadság és Zászló programsorozattal is tiszteleg Tatabánya.

Pályázat középiskolásoknak

A tatai Móricz Zsigmond Városi Könyvtár pályázatot hirdet az ’56-os forradalom 60. évfordulóján, középiskolások részére.

Borhíd és borünnep sztárokkal Esztergomban

Irie Maffia, Balkán Fanatik, Magashegyi Underground, Belga, Fish!, 30Y – többek közt ők lépnek fel az október 7-től 9-ig tartó Borhíd Fesztivál és Esztergomban.

Erdők Hete országszerte 150 helyszínen

Elkezdődött a XX. Erdők Hete, amelyen mintegy 50 vidéki helyszínen több mint 150 programot kínálnak az érdeklődőknek a magyar erdők megismerésére.

ÁSZF