Lejátszás LejátszásForrás Rádió

Forrás hétvége

Varga Lilla

Programajánló

Testamentum a Sportcsarnokban

November 4-én 19 órától mutatják be ismét Koltay Gábor rendező, Komárom díszpolgára Testamentum című zenés pódiumjátékát a komáromi Városi Sportcsarnokban, mellyel a 70 éve mártírhalált halt egykori városépítő polgármester, Alapy Gáspár emléke előtt tisztelegnek.

Egészségnap Oroszlányban

A Vöröskereszt november 5-én 10- 16.30 óráig az Oroszlányi Közösségi Színtér és Könyvtárban egészségnapot szervez.

Pályaválasztási Kiállítás Tatabányán

Komárom-Esztergom megye összes pályaválasztás előtt álló általános iskolását megmozgató kiállítás helyszíne lesz pénteken és szombaton Tatabányán a Földi Imre Sportcsarnokban.

Töklámpás Fesztiválra mehetünk a hétvégén

Pénteken és szombaton igazi tökös napok várnak a dorogiakra. A Gáthy Zoltán Városi Könyvtárban pénteken tökös ételek kóstolója, ablakdíszek készítése és játéksarok várja az érdeklődőket 14 órától. Szombaton a Schmidt Sándor Agorán Töklámpás Fesztiválra hívják az érdeklődőket a szervezők.

Képzési tájékoztató napot tartanak Tatán

A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Tatai Járási Hivatala az „Út a munkaerőpiacra” program keretében induló munkaerő-piaci képzésekről október 28-án 9,00-12,00 óra között tájékoztató napot tart a Magyary Zoltán Művelődési Központban a járásban élő, foglalkoztatásában nehezített lakosság részére.

Sorskockákkal játszanak Gútán

A cselekvésre való ösztönzést tűzte ki célul néhány fiatal Gútán, akik immár harmadik titkos projektjükkel jelentkeznek. A Borka Roland újságíró ötlete nyomán született Sorskockák című fotókiállítás - az előzőekhez hasonlóan - rendhagyó, hiszen különleges módon ábrázolja korunk egyéni és társadalmi problémáit. Bemutatójára 2015. október 15-én, csütörtökön, 18 órai kezdettel kerül sor a gútai művelődési központ folyosóján.

Újvárosi Szüreti Felvonulás és Vigadalom

A KPVDSZ Művelődési Ház 2015. október 16-án, pénteken rendezi meg az Újvárosi Szüreti Felvonulás és Vigadalmat. A program részeként jó idő esetén kerül csak sor a szüreti felvonulásra (kezdő időpontja 16 óra).

Varga Zoltán és a Tayos-barlang rejtélye

Varga Zoltán geológus Tatabányán tart előadást a Tayos-barlang kutatásával kapcsolatban. Nem is úgy történt minden, ahogy ismerjük? Mi az igazság?

ÁSZF