Lejátszás LejátszásRepublic - Szállj el kismadár

Magyaróra

Sándor Szilvia

Programajánló

50. Dzsesszerda Tatabányán

Színvonalas előadással kezdődött az 50. Dzsesszerda az Erkel Ferenc Zeneiskolában. A jazz életre keltése Tatabányán 10 évvel ezelőtt kezdődött.

Megnyílt Zsolnay Katalin második önálló kiállítása

Zsolnay Katalin műveiből nyílt kiállítás a tatabányai József Attila és megyei könyvtár népházúti fiókkönyvtárában. A művész második önálló tárlatát Rochlitz György festőművész nyitotta meg.

Mondj nemet a dohányzásra!

Dohányzásmentes világnap alkalmából egésznapos programot szervez a tatai kajakház.

Tatára érkezik a Nemzeti Bor Maraton

A Magyarország mind a 22 borvidékének 103 települését érintő program az idei év legnagyobb országos közösségi rendezvénye.

Pünkösdi mulatság Tatabánya Alsógallán

Pünkösdi mulatságoktól hangos Tatabánya, így alsógalla is. Az ünnep célja mindig az, hogy felelevenítsék a régi hagyományokat, hiszen fontos hogy ezeket megőrizzük.

Szerdán lesz a Kenderke évzáró előadása

A Kenderke Református Alapfokú Művészeti Iskola május 27-én, szerdán 17 órakor rendezi meg évzáró vizsgaelőadását a Magyary Zoltán Művelődési Központban, Tatán.

Kihívás napja Tatabányán

Idén is megrendezték a Kihívás napját a tatabányai Ságvári úti Sporttelepen. Ennek fő célja minden évben az aktív testmozgás népszerűsítése. Tatabányán most több mint 1500 gyermek sportolt ezen a napon.

A fa évszázadai a múzeumban

„A fa évszázadai” címmel nyílt meg a Tatabányai Múzeum állandó kiállításának második része, melyet Schmidt Csaba polgármester nyitott meg. 

LEGO robot olimpia Tatabányán

A World Robot Olympiad (WRO) egy nemzetközi oktatási program, amely azzal a céllal jött létre, hogy megkönnyítse a fiatalok hozzáférését a természettudományos tárgyakhoz és motiválja őket mérnöki vagy informatikai szakma választására.

ÁSZF