Lejátszás LejátszásClean Bandit / Demi Lovato - Solo

Délutáni Csúcs

Bálint László, a stúdióserpa

Programajánló

Terményáldás Kisbéren

Kisbér Város Önkormányzata, a kisbéri római katolikus, református és evangélikus közösségek szeretettel hívnak és várnak mindenkit október 2-án (vasárnap) 11 órakor a Kiskastélynál a Terménymegáldási ünnepségre.

Városházi beszélgetések Komáromban

Szeptember 22-én csütörtökön Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő lesz a vendég a Városháza Dísztermében, a téma Európa és a migráció lesz.

66. Bányásznap Tatabányán

A koncertek mellett mindhárom napon kézműves- és kirakodóvásár, vendéglátás, széles sör- és borválaszték, különleges ételek és italok, vidámpark és gyermekprogramok várják a látogatókat a felújított Május 1. parkban.

Mága Zoltán koncertezik Komáromban

Mága Zoltán ad koncertet Komáromban a Jézus Szíve Római Katolikus Nagytemplom augusztus 30-án kedden, este hét órától.

Motoros Közlekedésbiztonsági Nap Tatabányán

A Tatabányai Rendőrkapitányság Városi Baleset-megelőzési Bizottsága Motoros Közlekedésbiztonsági Napot rendez Tatabányán, az Alkotmány út 2, a motorszalonnál augusztus 7-én vasárnap, 10:00 - 15:00 óra közötti időben.

Nyáresti vetítések – Egy tökéletes nap

Augusztus 5-én pénteken a Nyáresti vetítések programsorozat keretében 20 órától az "Egy tökéletes nap" című filmet láthatják A Vértes Agorája Nagytermében.

Csillagnéző túra a Vértesben

A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság és a Felsőgallai Amatőrcsillagász Klub ezúttal a vértesi kis-kopasz-hegyi kilátóhoz szervez túrát július 23-án szombaton.

Tatai Tündér-Mese Fesztivál

Július 23.-án szombaton 14,00 órától rendezik meg a Tatai Tündér-Mese Fesztivált, a tiszta minőségek INGYENES családi fesztiválját.

ÁSZF