Lejátszás LejátszásCARAMEL - Párórára

Zene

Programajánló

Újvárosi Szüreti Felvonulás és Vigadalom

A KPVDSZ Művelődési Ház 2015. október 16-án, pénteken rendezi meg az Újvárosi Szüreti Felvonulás és Vigadalmat. A program részeként jó idő esetén kerül csak sor a szüreti felvonulásra (kezdő időpontja 16 óra).

Varga Zoltán és a Tayos-barlang rejtélye

Varga Zoltán geológus Tatabányán tart előadást a Tayos-barlang kutatásával kapcsolatban. Nem is úgy történt minden, ahogy ismerjük? Mi az igazság?

Öreg-tavi Nagy Halászat Tatán

Október 16-17-18-án rendezik meg az Öreg-tavi Nagy Halászatot, melynek fő attrakciója az országban egyedülálló látványhalászat, mely 400 méteres húzóhálós kerítéssel történik.

Vissza a retro hétvégébe

Komárom-Esztergom megye kedvenc rádiója hamarosan visszarepít mindenkit a múltba!

90 éves a Zenepavilon

Dorog város Önkormányzata elhatározta hogy a milleniumi év alkalmából a dorogi sporttelepen újra építi az 1923-ban Gáthy Zoltán által tervezett és 1925-re felállított Zenepavilont.

Szakmai fórumot rendeznek Oroszlányban

Várják az oroszlányi társasházak képviselőit, számvizsgáló és ellenőrző bizottsági tagokat október 1-én (csütörtökön) 14 órára az Oroszlányi Polgármesteri Hivatal I. emeleti tanácstermében a szakmai fórumra.

Emléktáblát avatnak Szőnyben

Emléktáblát avatnak a benesi törvények miatt meghurcolt Felvidéki magyarság tiszteletére Komárom-Szőnyben szeptember 26-án. Most szombaton a Szőnyi Nagyboldogasszony katolikus templomban várják az emlékezni vágyókat 10 órára.

Idén is lesz Kutatók Éjszakája Tatabányán

Az idén 10 éves jubileumát ünneplő, európai tudománykommunikációs rendezvénysorozat fő témája a fény. Ebben az évben is szeretnék megmutatni a tudomány sokszor titokzatosnak vagy a hétköznapoktól távolinak tűnő világának szórakoztató oldalát.

Szombaton lesz a Turulvölgye EZOTÉR Fesztivál Tatabányán

Ötödik alkalommal kerül sor a programra a Puskin Művelődési Házban. Szeptember 19-én 10 órától mintegy 30 léleksegítő: asztrológus, grafológus, Bach virágterapeuta, masszőr, csontkovács, Jinjutsu gyógyító, reikis, kártyavető várja az érdeklődőket.

ÁSZF