Lejátszás LejátszásForrás Rádió

Café Habbal

Fenyvesi Zoltán és Zölei-Kocsis Blanka

Programajánló

Varázslatos Karácsony Bokodon

December 16-án, vasárnap 16 órától "Varázslatos Karácsony" címmel virágkötészeti bemutatóra és kiállításra várják az érdeklődőket a Művelődési Ház színházterembe Bokodon.

Ringató Advent a Vértes Agorájában

Magyarországon öt helyszínen várja adventi programokkal a legkisebbeket a Ringató: Kecskeméten, Debrecenben, Szombathelyen, Szegeden és Tatabányán.

Manószív Varázsa - Táncszínház Bokodon

A Manószív Varázsa című táncszínházi előadásra várják az érdeklődőket Bokodon a Művelődési Ház színháztermébe december 15-én 18:00 órától.

Sztárfellépők a komáromi adventen

December 2-án Komárom adventi koszorúján is fellobban az első gyertya lángja. Vasárnap veszi kezdetét a Szabadság téren az Advent.

Lovas Mikulás napot rendeznek Síkvölgyön

Első alkalommal rendezik meg december 8-án, délelőtt 11 óra és délután 16 óra között Síkvölgyi Lovas Mikulás Napot Tatabányán a Síkvölgyi Lovardában.

Ismét Mikulás futás Tatán!

Tata Város Önkormányzata, a Footour Atlétikai Szakosztálya valamint a Felnőtt Utazók Klubja szervezésében idén december 8-án, 10 óra 30 perctől rendezik a Mikulás futást a hagyományoknak megfelelően a Cseke-tó partján Tatán.

Adventi Örömök Tatán a Kossuth téren

Idén november 30-án kezdődik a Kossuth téren a Tatai Adventi Örömök programsorozat, amely színpadi előadásokkal, koncertekkel, vásárral várja az érdeklődőket péntekenként 15:00-től 21:00, szombaton és vasárnap pedig 14:00 és 21:00 óra között.

ÁSZF