Lejátszás LejátszásAva Max - Salt

Koktél

Varga Lilla

Programajánló

Könyvbemutató Tatabányán

Szilvási Csaba Akin az Úr saját dallamait játssza című könyvének bemutatója lesz március 5-én hétfőn A Vértes Agorájában Tatabányán.

Kiállítás Esztergomban

Áthallások címmel nyitja meg soron következő kiállítását az Eurohíd Alapítvány március 2-án pénteken Esztergomban, a Rondella Galériában.

Filmvetítés a kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából

Tata Város Önkormányzata és a Tatai Városkapu Közhasznú Zrt. szervezésében február 22-én csütörtökön 14:00 órától vetítik az Est Moziban Téglásy Ferenc: Soha, sehol, senkinek című magyar filmdrámáját, a kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából.

Újra malackodni fognak Tatabányán!

2018. február 10-én kerül megrendezésre az 5. Tatabányai Malacságok és Kolbásztöltő Verseny az Árpád téren, Tatabánya városközpontjában.

Tatabányai Malacságok

Február 10-én rendezik meg az 5. Tatabányai Malacságok és Kolbásztöltő Verseny programot az Árpád téren, Tatabánya városközpontjában.

Téli Filmnapok

A Téli Filmnapok keretében várják az érdeklődőket Tatabányán A Vértes Agorájában január 31-én. 18 órától a Floridai Álom című 2017-es amerikai filmdrámát tekintheti meg a közönség.

Ünnepi műsor Tatán

Tata Város Önkormányzata szervezésében január 27-én 17:00 órától „ …ki viszi át … ” a kultúrát? címmel láthatnak ünnepi műsort a magyar kultúra napja alkalmából a Magyary Zoltán Művelődési Központban, a Kenderke Református Alapfokú Művészeti Iskola művészeti együtteseinek előadásában.

ÁSZF