Lejátszás LejátszásHiperkarma - Dob basszus

Zene

Programajánló

Tatabányán a Szoborparkba várják az emlékezőket

Tatabányán ünnepi megemlékezésre várják a megyeszékhely polgárait,az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 171. évfordulóján a Bánhidai Szoborparkban március 15-én 15 órától.

Felvonulás és megemlékezés Tatán

Tatán március 14-én és március 15-én is megemlékezést tartanak az 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére.

Nőnapi köszöntő Szőnyben

Zenés nőnapi köszöntőre várják a szőnyi Művelődési Házban a lányokat, hölgyeket egy közös ünneplésre.

Farsangi lakodalom a tatabányai NépmesePontban

Március 2-án téltemető-tavaszköszöntő vidám, mesés mulatság várja a családokat a tatabányai NépmesePontban. A Farsangi lakodalom nevet viselő eseményen tárgyalkotó foglalkozások tánc, táncház és kiszebáb égetés is várja a családokat.

Farsang Kupa Tatán

17. alkalommal rendezik meg a Farsang Kupa Országos Gasztronómiai Bajnokságot, amelynek Tatán a Güntner Aréna Városi Sportcsarnok ad otthont március 2-án 12 órától 17 óráig.

Kádár Annamária a küzdőképességről tart előadást

Az Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvány szervezésében a “Védőháló az esztergomi családokért” program keretein belül február 27-én, szerdán 17 órakor Dr. Kádár Annamária Az önbecsülés és küzdőképesség megalapozása gyermekkorban című előadására várják az érdeklődőket az esztergomi Helischer József Városi Könyvtárba.

Néptáncfesztivál Nagyigmándon

A 20. Mátyás-napi Tavaszváró Néptáncfesztiválra várják az érdeklődőket február 23-án szombaton délután 13 órától Nagyigmándon a Magos Művelődédi Házban.

ÁSZF