Lejátszás LejátszásANIMAL CANNIBALS / Ladánybene 27 - Valaki kell

Magyaróra

Sándor Szilvia

Programajánló

Hangszert a kézbe Tatán

Október 1. és 5. között Tatán is megrendezik az országos "Hangszert a kézbe" elnevezésű programot, melyen több száz hangszerrel ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Új emléktáblát avatnak a Kis-Duna sétányon

Emléktáblát avat az Esztergom Barátainak Egyesülete és az önkormányzat az esztergomi 26. császári és királyi gyalogezred emlékére a Kis-Duna sétányon a Mattyasovszky bástyánál vasárnap 16 órakor.

Nyitott nap Tatán a Peron Tehetségközpontban

A Peron Music Könnyűzenei Tehetséggondozó és Képző Központban rendezik a Tatai Civil Napok záró eseményét szeptember 29-én 15:00 órától. A nyitott napon Pap Tibor szakmai vezető mutatja be a látogatóknak a központ tereit, induló képzéseit. Emellett fiatal tehetségek bemutatkozására és egy fotókiállítás megnyitójára is sor kerül a helyszínen.

Kalandnap reggeltől estig a Gerecse Kapujánál

Szeptember 28-én ismét megrendezik Tatabányán a Gerecse Kapujánál a Kalandnapot! A sok program között van rekesztorony-építés, via ferrata, mászófal és vezetett túra  is.

Előadás a komáromi kapitulációról

Kemény Krisztián levéltáros, történész 170 évvel ezelőtt történt eseményeket mutat be előadásában Komáromban az Arany17 Rendezvényközpontban.

Idősek Hete programsorozat Tatán

2019-ben is megrendezi Tata Város Önkormányzata és a Tatai Városkapu Közhasznú Zrt. az Idősek Hetét, a programsorozat megnyitójára szeptember 23-án a Magyary Zoltán Művelődési Központban kerül sor. A megnyitón „Miénk a színpad!” címmel a városi nyugdíjas klubok előadásait láthatják az érdeklődők.

Mesterségek dicsérete a Csillagerődben

Szeptember 20-22. között rendezik meg a komáromi Csillag Erődnél a Mesterségek dicsérete programsorozatot. Lesz nosztalgia operett műsor, fellép - többek között - a Blahalouisiana, valamint Szikora Róbert és az R-GO.

Nyitott szakrális terek Tatán

A Kuny Domokos Múzeum valamint a program civil szervezői az Ars Sacra Fesztivál keretében "Nyitott szakrális terek Tatán" címmel lehetőséget adnak az érdeklődőknek a város múltjának, vallási arculatának, s az azt képviselő ingatlanoknak a megismerésére, hiszen minden műemléki ingatlannak múltja, története, sorsa van.

Családi nap és Vadfőző verseny Tatabányán

Szeptember 21-én, szombaton rendezik meg Tatabányán a Dózsakerti Családi Napot és I. Vadfőző versenyt a megújult sétálóutcában. A programok 10 órakor kezdődnek.

PASO koncert az esztergomi Lecsófesztiválon

A Pannonia Allstars Ska Orchestra koncertezik élőben szeptember 21-én a Lecsófesztiválon a Prímás-szigeten! A koncerten a PASO újdonságait is meghallgathatják az érdeklődők! A belépés ingyenes!

ÁSZF