Lejátszás LejátszásSONIQUE - IT FEELS SO GOOD

Koktél

Varga Lilla

Programajánló

Nagy mulatság és közös éneklés

Huzella Péter „Betemetett a nagy hó” című énekelt versekből összeállított műsorát tekinthetik meg az érdeklődők Tatabányán a Puskin Művelődési Házban január 19-én 10.30-tól.

Kádár Annamária mesepszichológiai előadása Esztergomban

Az Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvány szervezésében a "Védőháló az esztergomi családokért" program keretein belül január 16-án, szerdán 17 órakor Kádár Annamária tart előadást az esztergomi városi könyvtárban.

100 óra csillagászat Tatán

Bemutatóra és előadásokra várják az érdeklődőket a TIT Posztoczky Károly Csillagvizsgáló és Múzeum munkatársai a 100 óra csillagászat nevű nemzetközi programsorozat keretében január 11-én és 12-én Tatán a középső Lidl áruház parkolójában.

Agora Filmklub a fiatalabb korosztály számára

A fiatalabb korosztályok számára is kínál mozis programsorozatot a Vértes Agorája, amelyben igényes, többségében európai filmeket vetítenek. A kezdési időpont kimondottan az iskolások igényeihez alkalmazkodik.

Beer Miklós könyvbemutatója Esztergomban

Beer Miklós a váci egyházmegye püspöke „Most már látom” című könyvének bemutatójára várják az érdeklődőket az esztergomi könyvtárba.

Skandináv filmnapok az Agorában

2019-ben is folytatódnak A Vértes Agorája közkedvelt mozis programsorozatai. Az első – Skandináv filmnapok elnevezéssel és tematikával – rögtön januárban várja az igényes, főként európai, többségében eredeti nyelven vetített alkotások kedvelőit.

„Vízkereszt” koncert Tatán

Január 6-án, vasárnap 16:00 „Vízkereszt vagy amit akartok” című koncertre várják Tatán az érdeklődőket a Güntner Aréna Városi Sportcsarnokba.

ÁSZF