Lejátszás Taylor Swift - Look What You Made Me Do

TOP40

Sándor Szilvia

Programajánló

5. Tatabányai Sörfesztivál

 

Június 16-án, 17-én, 18-án fellép a Wellhello, a Halott Pénz, az Ocho Macho, a Follow the Flow,  Tóth Gabi, The Biebers, a Hősök, az Intim Torna Illegál, Party Syndrom, Makszim, az Apacuka, a Kiscsillag, és a Mystery Gang a városközpontban.

Bányászvárosok Találkozója Tatabányán

Háromnapos fesztiválon látja vendégül péntektől Tatabánya a bányász múltjukat őrző Kárpát-medencei településeket, az eseményen neves fellépők mellett a városok csapatai szellemi és fizikai akadálypályán versenyeznek.

Indul a Miners Run Tatabányán!

 

A hétvégén indul a Miners Run, a tatabányai futó-akadályverseny. Ezzel kapcsolatban hívtuk Kendi Hannát, az esemény szervezőjét.

Indul a IX. Hon-Nap Komáromban!

Június 2-3. között rendezik immáron a IX. Hon-Napot Komáromban, az Igmándi Erődben! Ezzel kapcsolatban hívtuk Arlett Tamást, az Endresz Csoport vezetőjét, a program szervezőjét.

World Robot Olympiad Tatabányán

A World Robot Olympiad egy nemzetközi oktatási program, amely azzal a céllal jött létre, hogy megkönnyítse a fiatalok hozzáférését a természettudományos tárgyakhoz és motiválja őket egy mérnöki vagy informatikai szakma választására. A WRO versenyek ötvözik egy sportesemény izgalmát a LEGO® Mindstorms robotok tervezésének, építésének és programozásának kihívásával.

Határtalanul! Gyerekeké a város Komáromban

Habparty, gyerekműsorok, játszóház, arcfestés, óriás társasjátékok, kézműves foglalkozások és fürdőzés – Határtalanul! Gyerekeké a város címmel szombaton és vasárnap egész napos programokkal várja a legkisebbeket Komárom Gyereknap alkalmából.

III. Komálom Gyerkőcfesztivál Észak-Komáromban

Az észak-komáromi Villa Camarum Polgári Társulás a dél-komáromi Otthonunk Komárom Egyesülettel közösen május 28-án, vasárnap 13-tól 19 óráig a Klapka téren és további közeli helyszíneken rendezi meg az ingyenes III. Komálom Gyerkőcfesztivált.

Pünkösdi Vigasságok Környén

A Német Nemzetiségi Önkormányzat Környe várja a község lakosságát a hagyományos Pünkösdi Vigasságok rendezvényre június 4-én.