Lejátszás LejátszásVeréb Tamás - Előttem a kép

Forrás Café

Fenyvesi Zoltán

Programajánló

Művészfilm a Vértes Agorájában

A tatabányai Kortárs Galéria tágítja a vizuális horizontot, s évente kétszer művészfilmeket mutat be látogatóinak és – mi sem természetesebb – az underground mozi értő közönségének.

Hortobágy fotókon az esztergomi várban

Október 10-én 17 órakor nyílik meg Pölczman Péter fotográfus, az esztergomi Art Fotográfiai Stúdió tagjának Hortobágy című kiállítása a Vármúzeumban.

Regénybemutató Tatán

Hartmann Miklós Örömóda című regényének bemutatójára várják az érdeklődőket október 8-án, 17.30-tól Tatán a Német Nemzetiségi Múzeumban.

Gombakiállítás Tatabányán

A környék vadon termő gombáiból nyílik kiállítás a Tatabányai Gombász Klub szervezésében a Kertvárosi Bányász Művelődési Otthonban Tatabányán.

Tari Annamária előadása Táton

Az Országos Könyvtári Napok és a Komárom-Esztergom megyei könyvtári hét alkalmából, október 4-én, pénteken 17 órakor, Tari Annamária pszichoanalitikus tart előadást a táti könyvtárban.

Segíts Te is! Állatok világnapja Tatabányán

Szeretettel vár minden érdeklődőt a Segítő Kéz a Kutyákért Egyesület október 5-én 10.00-15.00 között az Állatok Világnapja tiszteletére tartandó nyílt napjára a Tatabányai Ebrendészeti telepen.

Természet képekben Környén

L. Honfi Krisztina pasztell és grafit alkotásaiból nyílik kiállítás „Természet képekben” címmel a környei Művelődési Házban október 4-én 17 órakor.

Hangszert a kézbe Tatán

Október 1. és 5. között Tatán is megrendezik az országos "Hangszert a kézbe" elnevezésű programot, melyen több száz hangszerrel ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Új emléktáblát avatnak a Kis-Duna sétányon

Emléktáblát avat az Esztergom Barátainak Egyesülete és az önkormányzat az esztergomi 26. császári és királyi gyalogezred emlékére a Kis-Duna sétányon a Mattyasovszky bástyánál vasárnap 16 órakor.

ÁSZF