Lejátszás LejátszásTHE UNDERDOG PROJECT - Summer Jam

Forrás Charter

Zimmerer Tamás

Programajánló

Gombakiállítás Tatabányán

A környék vadon termő gombáiból nyílik kiállítás a Tatabányai Gombász Klub szervezésében a Kertvárosi Bányász Művelődési Otthonban Tatabányán.

Tari Annamária előadása Táton

Az Országos Könyvtári Napok és a Komárom-Esztergom megyei könyvtári hét alkalmából, október 4-én, pénteken 17 órakor, Tari Annamária pszichoanalitikus tart előadást a táti könyvtárban.

Segíts Te is! Állatok világnapja Tatabányán

Szeretettel vár minden érdeklődőt a Segítő Kéz a Kutyákért Egyesület október 5-én 10.00-15.00 között az Állatok Világnapja tiszteletére tartandó nyílt napjára a Tatabányai Ebrendészeti telepen.

Természet képekben Környén

L. Honfi Krisztina pasztell és grafit alkotásaiból nyílik kiállítás „Természet képekben” címmel a környei Művelődési Házban október 4-én 17 órakor.

Hangszert a kézbe Tatán

Október 1. és 5. között Tatán is megrendezik az országos "Hangszert a kézbe" elnevezésű programot, melyen több száz hangszerrel ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Új emléktáblát avatnak a Kis-Duna sétányon

Emléktáblát avat az Esztergom Barátainak Egyesülete és az önkormányzat az esztergomi 26. császári és királyi gyalogezred emlékére a Kis-Duna sétányon a Mattyasovszky bástyánál vasárnap 16 órakor.

Nyitott nap Tatán a Peron Tehetségközpontban

A Peron Music Könnyűzenei Tehetséggondozó és Képző Központban rendezik a Tatai Civil Napok záró eseményét szeptember 29-én 15:00 órától. A nyitott napon Pap Tibor szakmai vezető mutatja be a látogatóknak a központ tereit, induló képzéseit. Emellett fiatal tehetségek bemutatkozására és egy fotókiállítás megnyitójára is sor kerül a helyszínen.

Kalandnap reggeltől estig a Gerecse Kapujánál

Szeptember 28-én ismét megrendezik Tatabányán a Gerecse Kapujánál a Kalandnapot! A sok program között van rekesztorony-építés, via ferrata, mászófal és vezetett túra  is.

Előadás a komáromi kapitulációról

Kemény Krisztián levéltáros, történész 170 évvel ezelőtt történt eseményeket mutat be előadásában Komáromban az Arany17 Rendezvényközpontban.

Idősek Hete programsorozat Tatán

2019-ben is megrendezi Tata Város Önkormányzata és a Tatai Városkapu Közhasznú Zrt. az Idősek Hetét, a programsorozat megnyitójára szeptember 23-án a Magyary Zoltán Művelődési Központban kerül sor. A megnyitón „Miénk a színpad!” címmel a városi nyugdíjas klubok előadásait láthatják az érdeklődők.

ÁSZF