Lejátszás Taylor Swift - Look What You Made Me Do

TOP40

Sándor Szilvia

Programajánló

9. Síkvölgyi Lovasnapok

Augusztus 12-13-án szombaton és vasárnap rendezik Tatabánya Síkvölgyön, a Síkvölgyi Lovardában a 9. Síkvölgyi Lovasnapokat.

Újra eljött a térség legnagyobb borünnepe!

 

Harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Neszmélyi Borünnep és Halnapok a tatai Kastély téren. Ezzel kapcsolatban kérdeztük Szegedi Csillát, a Neszmélyi Borút Egyesület vezetőségi tagját.

I. Magyary Egészségnap szombaton, Tatán

A Magyary Zoltán Népfőiskolai Társaság mindenkit vár szombaton, augusztus 5-én, a Tatai Minimarathon idején tartandó Egészségnapra, melynek programjai a nemzetközi utcai futóverseny eseményei köré szerveződnek.

18. Barokk Fesztivál Tatán

A tatai Barokk Fesztivál Ünnepélyes megnyitója augusztus 17-én csütörtökön 17:00 órakor lesz a Kuny Domokos Múzeumban. A helyszínen köszöntőt mond Michl József, Tata Város Polgármestere.

Agora Zenei Esték IV. - Százan fújják

Július 28-án pénteken 19:00 órakor Tatabánya Város Fúvószenekara és a Komáromi Egressy Fúvószenekar, valamint Komárom-Esztergom megye más fúvószenekarainak zenészei - több mint százan - harmadik alkalommal lépnek a közönség elé az Agora Zenei Esték zárórendezvényén.

II. Tündér-Mese Fesztivál Tatán

Július 21-22-én rendezik meg Tatán a II. Tündér-Mese Fesztivált az Esterházy Pezsgőgyár és Lovaspálya területén.

Agora Zenei Esték Tatabányán

Július 14-én pénteken 19:00 órakor a Zenepavilonnál várják az érdeklődőket Szalóki Ági koncertjére.

Sörfesztivál Környén

Idén már a 26. Nemzetiségi és Sörfesztivál várja a vendégeket Környén július 7-e és 9-e között sztárfellépőkkel, hagyományőrző és kulturális csoportok produkcióival, sporttal, kézműves utcával, karikatúrával.

Vándorkiállítás Tatán

A budapesti Német Nagykövetség és a tatai Német Nemzetiségi Múzeum szervezésében június 29-én 16:00 órakor nyitják meg a Reformáció Kelet-Európában című vándorkiállítást.

Tatára érkezik a vándorkiállítás

A budapesti Német Nagykövetség és a tatai Német Nemzetiségi Múzeum várja az érdekldőőket június 29-én 16 órára a Deutsches Kulturforum östliches Europa által készített Reformáció Kelet-Európában vándorkiállítás megnyitására.