Lejátszás LejátszásGIRLS ALOUD - Jump

Kívánságműsor

Varga Lilla

Programajánló

Mikulás futás december 8-án Tatán

Tata Város Önkormányzata, a Footour Atlétikai Szakosztálya valamint a Felnőtt Utazók Klubja szervezésében idén december 8-án 10 óra 30 perctől rendezik a tatai Mikulás futást a Cseke-tó partján.

Környén felgyúlnak advent fényei

Advent első vasárnapján, idén december 1-jén, hagyományosan a katolikus templomban kezdik Környén a közös felkészülés a Szeretet ünnepére.

Móricz Zsigmondra emlékeznek Tatán

A Móricz Zsigmond Városi Könyvtár és a Fellner Jakab Kulturális Egyesület szervezésében Móricz Zsigmond íróra emlékeznek november 28-án 17:00 órától a Magyary Zoltán Művelődési Központban.

Monodráma Petőfi életéről

Petőfi Sándor életéről és költészetéről szól versszínházi monodrámát tekinthetnek meg az érdeklődők Komáromban a Jókai Móri Városi Könyvtárban.

Ady Endrére emlékeznek Komáromban

Zenés, irodalmi műsort rendeznek a "Magyar fa sorsa" címmel Komáromban az Egressy Béni Alapfokú Művészeti Iskola Egressy termében Ady Endre halálának 100. évfordulója alkalmából.

Természetfotó-kiállítás Tatán

„Madarak a víz tükrében” címmel természetfotó-kiállítás nyílik november 26-án 15:30-kor Tatán a Kuny Domokos Múzeum második emeleti, kandallós teremében.

Kő kövőn könyvbemutató Esztergomban

Esztergomban a Helischer József Városi Könyvtárba következő beszélgetős délutánján egy tehetséges esztergomi ifjú hölgy mutatkozik be.

Süssünk, süssünk... mézeskalácsot!

A Német Nemzetiségi Önkormányzat Környe, a Vöröskereszt Környei Alapszervezete, valamint a Művelődési Ház és a Községi Könyvtár negyedik alkalommal hirdet mézeskalács készítő versenyt.

Családi egészségnap az esztergomi Máltai Játszótéren

Többféle vizsgálattal és tanácsadással is várja az érdeklődő családokat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Dr. Rein Péterrel november 23-án 9 és 12 óra között Esztergomban a Máltai Játszótéren.

ÁSZF