Lejátszás LejátszásMargaret Island - Hóvirág

Koktél

Varga Lilla

Programajánló

Előadás Szinyei Merse Pálról Tatán

A Móricz Zsigmond Városi Könyvtár ingyenes előadást szervez Szinyei Merse Pál festőművész halálának 100. évfordulója alkalmából.

Varrókör Tatán

A varrás rejtelmeibe betekinteni vágyókat várja a tatai Móricz Zsigmond Városi könyvtár Varróköre. Ebben a hónapban két alkalommal várják az érdeklődőket, február 7-én és 28-án, mindkét alkalommal 16 órától.

Régészeti kettős kiállítás nyílik Tatabányán

A Celakovicei Városi Múzeummal való testvérmúzeumi együttműködés eredményeképp február 7-én kettős kiállítás nyílik a Tatabányai Múzeumban. A régészeti tárlatok a késő vaskori kelta anyag mellett római kori – köztük a nemrég előkerült – leletegyütteseket is bemutatnak. A kiállítások Régvolt „szomszédaink” és „A kicsi szép” címmel várják a közönséget Tatabányán.

Belépés csak macival

Medve napra várják az érdeklődőket február 7-én, délelőtt 10 órától a szőnyi Petőfi Sándor Művelődési Házba.

Diavetítés Tatán a gyermekkönyvtárban

Diavetítés lesz a gyermekkönyvtárban Tatán a Móricz Zsigmond Városi Könyvtárban. Az esemény február 3-én hétfőn délután 17 órakor kezdődik.

Jubileumi koncert Tatán: 15 éves a dandárzenekar

15 éves lett a Magyar Honvédség 25. Klapka György Lövészdandár Zenekara, ebből az alkalomból ünnepi koncertet adnak Tatán február 9-én 17:00 órától a Güntner Aréna Városi Sportcsarnokban.

Závada Pál könyvbemutatója Dorogon

Závada Pál Kossuth- és József Attila-díjas magyar író, szerkesztő, szociológus lesz a dorogi Gáthy Zoltán Városi Könyvtár és Helytörténeti Múzeum vendége. A január 30-án 17 órakor kezdődő eseményt Závada Pál Hajó a ködben című könyvének bemutatója kapcsán szervezik.

ÁSZF