Lejátszás LejátszásForrás Rádió

Koktél

Varga Lilla

Programajánló

Amadeus Esztergomban

Esztergomban február 7-én Filmklubbot tartanak a Kaleidoszkóp Filmklubban.

Medve nap Szőnyben

A szőnyi Petőfi Sándor Művelődési Házban Medvenapot tartanak február 5-én 10 órától.

A világűr titkai az esztergomi könyvtárban

A Helischer József Város Könyvtár következő vendége Dr. Ferencz Orsolya, űrkutatásért felelős miniszteri biztos lesz. A beszélgetésre mindenkit szeretettel várnak február 4-én 17 órától.

Szabad a téka! Jótékonysági könyvvásár Környén

A környei Művelődési Ház és a Községi Könyvtár a részére felajánlott könyvekből tart jótékonysági vásárt a Magyar Kultúra Napja alkalmából január 21-étől február 10-éig hétköznapokon 10 és 17 óra között, hétvégén rendezvények ideje alatt.

Az elvarázsolt fazék a Puskinban

Az elvarázsolt fazék, avagy Mesék a konyhából címmel mesés-főzős, tárgybábos előadásra várják az érdeklődőket január 26-án Tatabányán, a Puskin Művelődési Házba.

Népmese és előadói est Komáromban a Magyar Kultúra Napja kapcsán

A Magyar Kultúra Napját 1989 óta ünnepeljük január 22-én, annak emlékére, hogy – a kézirat tanúsága szerint – Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon tisztázta le Csekén a Himnusz kéziratát. Komáromban több programmal is megemlékeznek e jeles napról.

Ünnepi műsor Tatán a Magyar Kultúra Napján

A Magyar Kultúra Napja alkalmából január 26-án szombaton 16:00 órától „Jó kedvvel, bőséggel” címmel mutatják be ünnepi műsorukat a Kenderke Református Alapfokú Művészeti Iskola művészeti együttesei.

ÁSZF