Lejátszás LejátszásForrás Rádió

Forrás Charter

Zimmerer Tamás

Programajánló

Előadás Tata vizeiről

Dr. Fülöp Éva Mária: A halászat Tata történetében cmű előadására várja az érdeklődőket a tatai Kuny Domokos Múzeum október 18-án, pénteken 17 órakor a Tatai vár lovagtermébe.

Görgényi hagyatéka

A Tatabányai Múzeumban 2019. novemberében nyílik meg a Görgényi István gazdag művészeti hagyatékát bemutató kiállítás. Ezt megelőzően október 17-én, a Magyar Festészet Napjához kapcsolódva, vetített képes előadásra várják az érdeklődőket a múzeumba.

Komáromi Sorsok

Számadó Emese: Komáromi Sorsok, 1944 című előadására várja a szervező, a Komáromi Klapka György Múzeumbarát köre az érdeklődőket. Az előadást október 17-én 17 órai kezdettel tartják Komáromban az Arany17 Rendezvényközpontban.

„Mozdulj csak meg” szombaton Tatán

A családok testi-lelki egészségét célzó ingyenes programot rendeznek „Mozdulj csak meg” címmel október 12-én szombaton, az Új Kajakház Ökoturisztikai Központban Tatán.

Művészfilm a Vértes Agorájában

A tatabányai Kortárs Galéria tágítja a vizuális horizontot, s évente kétszer művészfilmeket mutat be látogatóinak és – mi sem természetesebb – az underground mozi értő közönségének.

Hortobágy fotókon az esztergomi várban

Október 10-én 17 órakor nyílik meg Pölczman Péter fotográfus, az esztergomi Art Fotográfiai Stúdió tagjának Hortobágy című kiállítása a Vármúzeumban.

Regénybemutató Tatán

Hartmann Miklós Örömóda című regényének bemutatójára várják az érdeklődőket október 8-án, 17.30-tól Tatán a Német Nemzetiségi Múzeumban.

ÁSZF