Lejátszás LejátszásRÚZSA MAGDI - Éden

Forrás Café

Fenyvesi Zoltán

Programajánló

Halas játszóház Tatán

A Halászfesztivál kapcsán október 20-án, 10 és 13 óra között Halas játszóház várja az érdeklődőket Tatán a Kastély téren.  

Irány társasozni Csolnokra!

Társasjáték délutánra várják az érdeklődőket október 19-én, szombaton 16-19 óra között Csolnokon a Kossuth Lajos Művelődési Ház és Könyvtárba.

Fa Nándor lesz az esztergomi könyvtár vendége

Október 17-én 17 órakor folytatódikaz esztergomi Helischer József Városi Könyvtár "Könyvtári beszélgetések" című sorozata, Fa Nándor óceáni szólóvitorlázó lesz ugyanis a vendég.

Tök jó móka lesz Környén

Október 18-án pénteken 15 órától tök jó móka várja a kicsiket, nagyokat a környei Művelődési Házban. A vendég idén is Oravek Gábor zöldségfaragó lesz Tardoskeddről. 

Előadás Tata vizeiről

Dr. Fülöp Éva Mária: A halászat Tata történetében cmű előadására várja az érdeklődőket a tatai Kuny Domokos Múzeum október 18-án, pénteken 17 órakor a Tatai vár lovagtermébe.

Görgényi hagyatéka

A Tatabányai Múzeumban 2019. novemberében nyílik meg a Görgényi István gazdag művészeti hagyatékát bemutató kiállítás. Ezt megelőzően október 17-én, a Magyar Festészet Napjához kapcsolódva, vetített képes előadásra várják az érdeklődőket a múzeumba.

Komáromi Sorsok

Számadó Emese: Komáromi Sorsok, 1944 című előadására várja a szervező, a Komáromi Klapka György Múzeumbarát köre az érdeklődőket. Az előadást október 17-én 17 órai kezdettel tartják Komáromban az Arany17 Rendezvényközpontban.

„Mozdulj csak meg” szombaton Tatán

A családok testi-lelki egészségét célzó ingyenes programot rendeznek „Mozdulj csak meg” címmel október 12-én szombaton, az Új Kajakház Ökoturisztikai Központban Tatán.

ÁSZF