Lejátszás LejátszásBlahalouisiana - Ahol Összeér

Forrás Café

Fenyvesi Zoltán

Programajánló

Zacher Gábor tart előadást Tatán

Dr. Zacher Gábor Szenvedélybetegségek és megelőzésük címmel tart előadást november 5-én, 17 órától Tatán a Magyary Zoltán Művelődési Házban.

Koncert Tatán a nemzeti gyásznapon

Az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából szervezett ünnepi megemlékezések utolsó programjaként a nemzeti gyásznapon, november 4-én hétfőn 18:00 órakor a Magyar Honvédség 25. Klapka György Lövészdandár Zenekara ad hangversenyt Balázs Attila őrnagy vezetésével.

Szellemes kaland a dorogi könyvtárban

Szellemeskedő, kalandozó, sötétbe burkolózó program lesz október 31-én, csütörtökön 14 és 18 óra között a dorogi könyvtárban!

Komárom-Esztergom művészeire emlékeznek Tatabányán

Bánfi József képzőművész „In memoriam” című, Komárom-Esztergom művészeire, művészetszervezőire emlékező kötetének bemutatóját tartják október 30-án, szerdán 17 órától a Tatabányai Múzeumban.

Őszi játszóház Komáromban

Komáromban a Közösségi Ház nagytermébe várnak mindenkit október 28-án, hétfőn 12-16 óra között.

Őszi filmnapok a Vértes Agorájában

Az Őszi filmnapok keretén belül várják ismét Tatabányán, a Vértes Agorjába a filmek szerelmeseit. Ahogy azt a nézők megszokhatták, a mozis sorozatban most is négy igényes alkotást vetítenek, a fináléra pedig azt a magyar filmet tartogatják, amelyet Magyarország versenybe küld az Oscar-díjért, a legjobb idegen nyelvű film kategóriában.

Előadás a Vezúvról

Egy Isten árnyékában címmel tart előadást a Vezúvról Cseri Zoltán október 22-én, 17 órától Komáromban az Arany17 Rendezvényközpontban.

ÁSZF