Lejátszás LejátszásHarry Styles - Watermelon Sugar

Forrás Charter

Zimmerer Tamás

Programajánló

Őszi játszóház Komáromban

Komáromban a Közösségi Ház nagytermébe várnak mindenkit október 28-án, hétfőn 12-16 óra között.

Őszi filmnapok a Vértes Agorájában

Az Őszi filmnapok keretén belül várják ismét Tatabányán, a Vértes Agorjába a filmek szerelmeseit. Ahogy azt a nézők megszokhatták, a mozis sorozatban most is négy igényes alkotást vetítenek, a fináléra pedig azt a magyar filmet tartogatják, amelyet Magyarország versenybe küld az Oscar-díjért, a legjobb idegen nyelvű film kategóriában.

Előadás a Vezúvról

Egy Isten árnyékában címmel tart előadást a Vezúvról Cseri Zoltán október 22-én, 17 órától Komáromban az Arany17 Rendezvényközpontban.

Halas játszóház Tatán

A Halászfesztivál kapcsán október 20-án, 10 és 13 óra között Halas játszóház várja az érdeklődőket Tatán a Kastély téren.  

Irány társasozni Csolnokra!

Társasjáték délutánra várják az érdeklődőket október 19-én, szombaton 16-19 óra között Csolnokon a Kossuth Lajos Művelődési Ház és Könyvtárba.

Fa Nándor lesz az esztergomi könyvtár vendége

Október 17-én 17 órakor folytatódikaz esztergomi Helischer József Városi Könyvtár "Könyvtári beszélgetések" című sorozata, Fa Nándor óceáni szólóvitorlázó lesz ugyanis a vendég.

Tök jó móka lesz Környén

Október 18-án pénteken 15 órától tök jó móka várja a kicsiket, nagyokat a környei Művelődési Házban. A vendég idén is Oravek Gábor zöldségfaragó lesz Tardoskeddről. 

ÁSZF