Lejátszás LejátszásJohn Newman - Feelings

Délutáni Csúcs

Bálint László, a stúdióserpa

Programajánló

Móricz Zsigmondra emlékeznek Tatán

A Móricz Zsigmond Városi Könyvtár és a Fellner Jakab Kulturális Egyesület szervezésében Móricz Zsigmond íróra emlékeznek november 28-án 17:00 órától a Magyary Zoltán Művelődési Központban.

Monodráma Petőfi életéről

Petőfi Sándor életéről és költészetéről szól versszínházi monodrámát tekinthetnek meg az érdeklődők Komáromban a Jókai Móri Városi Könyvtárban.

Ady Endrére emlékeznek Komáromban

Zenés, irodalmi műsort rendeznek a "Magyar fa sorsa" címmel Komáromban az Egressy Béni Alapfokú Művészeti Iskola Egressy termében Ady Endre halálának 100. évfordulója alkalmából.

Természetfotó-kiállítás Tatán

„Madarak a víz tükrében” címmel természetfotó-kiállítás nyílik november 26-án 15:30-kor Tatán a Kuny Domokos Múzeum második emeleti, kandallós teremében.

Kő kövőn könyvbemutató Esztergomban

Esztergomban a Helischer József Városi Könyvtárba következő beszélgetős délutánján egy tehetséges esztergomi ifjú hölgy mutatkozik be.

Süssünk, süssünk... mézeskalácsot!

A Német Nemzetiségi Önkormányzat Környe, a Vöröskereszt Környei Alapszervezete, valamint a Művelődési Ház és a Községi Könyvtár negyedik alkalommal hirdet mézeskalács készítő versenyt.

Családi egészségnap az esztergomi Máltai Játszótéren

Többféle vizsgálattal és tanácsadással is várja az érdeklődő családokat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Dr. Rein Péterrel november 23-án 9 és 12 óra között Esztergomban a Máltai Játszótéren.

Két hangszer művésze Tatán

A Tatai Művészeti Szalon idei utolsó, 4. programját november 21-én 18:00 órától rendezik a Piarista Rendházban.

Dzsungel nap Tatabányán

Hív a Dzsungel címmel rendeznek családi napot november 23-án Tatabányán a Vértes Agorájában.

Márton napi dalos találkozó Környén

A Német Nemzetiségi Önkormányzat és a Környei Németek Baráti köre és Kultúregyesülete november 23-án, 15 órakor Márton napi dalos találkozóra és bálra hívja az érdeklődőket a Művelődési Házba.

Vass Virág érkezik Tatára

A tatai Móricz Zsigmond Városi Könyvtár Könyves Szerdájának vendége Vass Virág író, újságíró lesz.

Senior művészeti fesztivál lesz Tatabányán

November 20-án délután 15 órától rendezi meg a KPVDSZ Művelődési Ház az I. Tatabányai Senior Művészeti Fesztivál, amelynek helyszíne a Vértes Agorája színházterme lesz.

ÁSZF