Lejátszás LejátszásForrás DJ - Dj Marák

Forrás DJ

Programajánló

Nagyigmándi adventi vasárnapok

Advent vasárnapjain a településen felállított Betlehemhez várják az érdeklődőket Nagyigmándon. A programok 17 órakor kezdődnek vasárnaponként. 

Régi idők ünnepét idézik fel Tatán

Az idei évben ismét a magyarországi németek hagyományos köszöntő játékával, a Christkindlspiellel készülnek a karácsonyra a tatai Német Nemzetiségi Múzeumban.

Lepd meg a Mikulást mondókákkal

December 5-én 16-17 óra között Komáromban a Molaj lakótelepre látogat lovasszánján a Mikulás. A MOL Gesztenye úti bejárójánál kis ajándékkal várják a gyerekeket.

Weihnachtsbäckerei és Karácsonyfa díszítés Környén

A Német Nemzetiségi Önkormányzat Környe, a Vöröskereszt Környei Alapszervezete, valamint a Művelődési Ház és a Községi Könyvtár negyedik alkalommal hívja izgalmas, mézes karácsonyváró programra a falu apróságait, fiataljait, anyukákat, apukákat, nagyszülőket december 7-én.

Mikulás futás december 8-án Tatán

Tata Város Önkormányzata, a Footour Atlétikai Szakosztálya valamint a Felnőtt Utazók Klubja szervezésében idén december 8-án 10 óra 30 perctől rendezik a tatai Mikulás futást a Cseke-tó partján.

Környén felgyúlnak advent fényei

Advent első vasárnapján, idén december 1-jén, hagyományosan a katolikus templomban kezdik Környén a közös felkészülés a Szeretet ünnepére.

ÁSZF