Lejátszás LejátszásForrás DJ - Dj Marák

Forrás DJ

Programajánló

Kemény Zsófi rendhagyó irodalomórája

Január 10-én rendhagyó irodalomórára várják az érdeklődőket Tatabányán a József Attila Megyei és Városi Könyvtár Népház úti fiókkönyvtárába.

2020-ban is vár Táton a Társasjáték Klub

Idén elsőként január 11-én 9-től 12 óráig várják az érdeklődőket a Táti Könyvtárban, a legújabb játékokat ezúttal is a Játékkunyhó – Esztergomi Társasjáték Klub biztosítja!
Várnak mindenkit, akit szeret társasozni, vagy szeretne megismerni új és szórakoztató játékokat. Várnak az óvodástól a dédszülőkig mindenkit. Náluk mindenki megtalálhatja a hozzá illő játékot.
További időpontok: február 8. / március 14. / május 9. / június 13.

Szilveszteri afterparty Komáromban

Január 11-én este 20 órától Szilveszteri afterpartyra várnak mindenkit Komáromban a Teremgokart pálya és Kávézóba.

Főhajtás Környén a doni áldozatok előtt

A doni tragédia 77. évfordulójának és hőseinek emlékére ajánlják fel a január 12-én, 11 órakor kezdődő szentmisét a környei katolikus templomban. A szentmisén közreműködik a Német Nemzetiségi Dalkör.

Előadás Samuról Tatán

„Samu, a vértesszőlősi előember" címmel tart előadást Markó András, a Nemzeti Múzeum régésze január 6-án, hétfőn 17 órától a tatai Piarista Rendházban (Tanoda tér 5/a).

Búcsúval indul a január Környén

A környei Német Nemzetiségi Önkormányzat Környe szervezésében 2020. január 5-én Búcsút tartanak Környén az Óvoda téren.

Mi is az a suprikálás? Kiderül...

Családi programmal várja az érdeklődőket december 28-án szombaton 10 órától egészen 18 óráig a tatabányai Puskin Művelődési Ház NépmesePontja.

ÁSZF