Lejátszás LejátszásStooshe / Travie Mc Coy - Love Me

Zene

Programajánló

Art-on, bokron

Szample Krisztina, nyergesújfalui művésztanár pasztell alkotásaiból nyílik kiállítás „Art-on, bokron” címmel a környei Művelődési Házban február 22-én 17 órakor.

Könyvbemutató a Vértes famatuzsálemeiből

A Környén élő dr. Riezing Norbert ornitológus, botanikus, a „Famatuzsálemek a Vértes északi előterében” című könyvével ismerkedhetnek meg az érdeklődők a Községi Könyvtár szervezésében február 20-án 17 órakor a Művelődési Házban.

Tavaszváró kiállítás a Féjában

Tavaszváró című kiállításának megnyitójára hívja a közönséget a Kreatív Kincsek Alkotóközössége február 21-én a kertvárosi Féja Géza Közösségi Házba.

Újraélesztési előadás Környén

Az újraélesztés legfontosabb alapjait ismertető beszélgetős, gyakorlati alkalmazást is tartalmazó előadásra várja az érdeklődőket február 19-én, kedden 14 órától a környei Művelődési Házban Dr. Árendás József.

Kettős könyvbemutató Dorogon

A Dorogi Szénmedence Kultúrájáért Alapítvány és a Dorogi Bányász Szakszervezeti Szövetség szeretettel vár minden érdeklődőt K. Kovács József: Alkotó bányászok és Ladányi András: Wágner Ferenc az érdekvédő című könyvének bemutatójára, amelyet február 19-én, kedden 15 órakor tartanak Dorogon a Dorogi József Attila Művelődési Házban.

Simon Tibor lesz az esztergomi könyvtár vendége

Az esztergomi Helischer József Város Könyvtár "Köztünk élnek" című sorozatának következő vendége Simon Tibor nyugalmazott pedagógus lesz. A beszélgetés február 18-án, hétfőn 17 órakor kezdődik.

Azonos esőben való létezés

Koppánymonostorban a Dózsa György Művelődési Ház ad otthon a Kultúrházak éjjel-nappal 2019 rendezvénynek február 15-én.

Wass Albert emlékest

Komáromban a Városházán rendezik meg február 15-én 17 órától a Wass Albert emlékestet.

ÁSZF