Lejátszás LejátszásLobó-Szalóky Lázár - Nyitva

Magyaróra

Sándor Szilvia

Programajánló

Előadás napjaink drogproblémáiról

A tatai Család és KarrierPont május 29 -én (szerdán) 16:00 órakor „Napjaink drogproblémái, diszkóbalesetek” címmel előadást szervez, melyet Csonkáné Huszár Anita rendőr alezredes, a KEM RFK alosztályvezetője tart.

Komáromban is a gyerkőcöké a hétvége

Május 25-én szombaton Komáromban, az Igmándi erődben lesz a Gyerek Nap, melyen 10.00 órától habpartyval, gyerek koncertekkel, kézműves foglalkozásokkal, kreatív játékokkal, tűzoltó és rendőrautókkal várják a gyerekeket, családokat.

Kétnapos élményfesztivál Tatabányán Gyereknap alkalmából

Május utolsó vasárnapja hagyományosan gyereknap, de Tatabányán két nap lesz a gyerekeké. A Vértes Agorája élményfesztivált rendez ugyanis május 25-én és 26-án, ahova természetese az egész családot várják, hiszen a kínálat olyan színes, hogy abban mindenki találhat számára vonzó programot.

Janikovszky Éva előtt tisztelegnek a könyvtárban

A József Attila Megyei és Városi Könyvtár Gyermekkönyvtárában május 23-án, csütörtökön 10.00 órakor nyílik meg a Móra Könyvkiadó Janikovszky Éva életműkiállítása. A tárlatot megnyitja Mikolasek Zsófia igazgató. Közreműködik Horváth Lili Jászai Mari-díjas színművész.

Ingyenes matiné Tatabányán: Vízipók a filmvásznon

Tatabányán a Kertvárosi Bányász Művelődési Otthon évadzáró matinéjában hamisítatlan retró mozi hangulat kerekedhet a 2019-ben ismét szélesvásznakra küldött csodálatos Vízipókkal.

Szörényi Levente érkezik a Féjába

Május 15-én, szerdán 17 órakor “Nehéz az út” címen az Illés zenekar történetéről nyílik plakátkiállítás az esztergom-kertvárosi Féja Géza Közösségi Házban.

Leonardo da Vincire emlékezik a tatai könyvtár

A tatai Móricz Zsigmond Városi Könyvtár szeretettel várja az érdeklődőket az "Aki erényt vet, az hírnevet arat" című ingyenes előadásra, Leonardo da Vinci halálának 500. évfordulója alkalmából.

ÁSZF