Lejátszás LejátszásJANET JACKSON - Whoops Now

Zene

Programajánló

Lovas Mikulás napot rendeznek Síkvölgyön

Első alkalommal rendezik meg december 8-án, délelőtt 11 óra és délután 16 óra között Síkvölgyi Lovas Mikulás Napot Tatabányán a Síkvölgyi Lovardában.

Ismét Mikulás futás Tatán!

Tata Város Önkormányzata, a Footour Atlétikai Szakosztálya valamint a Felnőtt Utazók Klubja szervezésében idén december 8-án, 10 óra 30 perctől rendezik a Mikulás futást a hagyományoknak megfelelően a Cseke-tó partján Tatán.

Adventi Örömök Tatán a Kossuth téren

Idén november 30-án kezdődik a Kossuth téren a Tatai Adventi Örömök programsorozat, amely színpadi előadásokkal, koncertekkel, vásárral várja az érdeklődőket péntekenként 15:00-től 21:00, szombaton és vasárnap pedig 14:00 és 21:00 óra között.

Adventi programok Piliscséven, Lábatlanon és Süttőn

Piliscséven december 2-án, vasárnap 16 órakor amerikai pónilovas felvonulás, adventi mesepark és gyertyagyújtás várja a településre látogatókat. Gyülekező a Piliscsévi Aranykapu Óvoda és Bölcsődében lesz.

Városi Advent, közös gyertyagyújtás Nyergesújfalun

Nyergesújfalun december 1-jén, szombaton 15 órakor kezdődik a Városi Advent. Kézműves vásár, mesesarok és kézműves foglalkozás vár a gyermekekre, valamint Bangó Miklós kiállítás megnyitóján vehetnek részt az érdeklődők a Kernstok Galériában.

Adventi vásár-napok Szomódon

Adventi Vásár lesz Szomódon a YO-ZAN-TI vendégló udvarán november 24-én szombaton, december 2-án és 9-én vasárnap 14 órától 19 óráig.

Betlehemi királyok Tatán

November 28-án adventi hangulatú Könyves Szerdára várja az érdeklődőket a tatai Móricz Zsigmond Városi Könyvtár, 17:00 órától.

ÁSZF