Lejátszás LejátszásPOINTER SISTERS - I`m So Excited (1984)

Zene

Programajánló

Závada Pál könyvbemutatója Dorogon

Závada Pál Kossuth- és József Attila-díjas magyar író, szerkesztő, szociológus lesz a dorogi Gáthy Zoltán Városi Könyvtár és Helytörténeti Múzeum vendége. A január 30-án 17 órakor kezdődő eseményt Závada Pál Hajó a ködben című könyvének bemutatója kapcsán szervezik.

Környén várják az önkéntes véradókat

Az önkéntes véradókat várja január 27-én, hétfőn délután fél 1 és fél hat között a környei Művelődési Házban a Vöröskereszt. A Művelődési Ház felajánlásaként a véradók között 3×2 db tiszteletjegy talál gazdára, amely a Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes Góbé farsang című előadására szól február 21-ére.

Főorvos lesz az esztergomi könyvtár vendége

Január 27-én folytatódik az esztergomi Helischer József Városi Könyvtár "Köztünk élnek" című sorozata, amely során olyan emberekkel ismerkedhetnek meg az érdeklődők, akik Esztergomban, Esztergomért élnek, dolgoznak, vagy hírét viszik a városnak a nagyvilágban.

Ötödik alkalommal rendeznek malackodást Vértesszőlősön

Malackodásra és torosbálba várják Vértesszőlősön az érdeklődőket január 25-én. A Vértesszőlősi Disznólkodás, Torosbál valamint Böllérverseny helyszíne a sportcsarnok illetve a csarnok melletti rendezvénysátor lesz, ahol már szombaton reggel 6 órától zajlanak az események.

A Kenderkével ünnepelik Tatán a magyar kultúra napját

A magyar kultúra napja alkalmából idén már hatodik alkalommal ad ünnepi műsort a Kenderke Református Alapfokú Művészeti Iskola január 25-én, 17:00 órakor a Magyary Zoltán Művelődési Központban.

Keresztesi Botond kiállítása a Jászai Mari Színházban

Keresztesi Botond tavalyi Krajcsirovits Henrik ösztöndíjas művész kiállításának megnyitója lesz 2020. január 22-én, délután 2 órakor a Jászai Mari Színház, Népházban Tatabányán. A kiállítás február 28-ig lesz látható.

„Kollektíven” - megemlékezés Tatán

A magyarországi németek emléknapja alkalmából megemlékezést szervez a tatai Német Nemzetiségi Múzeum. Az esemény január 18-án szombaton, 17:00 órakor a Német Nemzetiségi Múzeumba lesz.

Dorogon tart előadást Tari Annamária

Tari Annamária tart előadást pedagógusoknak, szülőknek január 16-án 17 órakor Dorogon József Attila Művelődési Ház színháztermében.

ÁSZF