Lejátszás LejátszásBarns Courtney - You and I

TOP40

Sándor Szilvia

Programajánló

Nyuszi Suli a kertvárosi Bányászban

Áprilisban is folytatódik a népszerű, ingyenesen látogatható mozi matiné sorozat a Kertvárosi Bányász Művelődési Otthonban.

Lampionos felvonulás, sztárfellépők és Majális Esztergomban

Akkor és Most Jármű Expo, sztár fellépők, remek koncertek, tűzijáték, szórakoztató programok és fergeteges hangulat várja a látogatókat április 30 - május 1. között a Fesztiválszigeten Esztergomban a Rugby Club rendezvényterületén. A programokra a belépés ingyenes.

Legókiállítás és játszóház Bajon

Április 16-án kedden 16.30-kor nyílik meg Bajon a Közösségi és Szolgáltató Térben a Lego kiállítás, amely során nem csak nézelődni lehet, hanem játszani is a játszószobában.

A magyar költészet napja Komáromban

A magyar költészet napját 1964 óta április 11-én József Attila születésnapján ünnepeljük. Ebből az alkalomból minden évben irodalmi előadóestekkel, könyvbemutatókkal, költőtalálkozókkal és - versenyekkel tisztelegnek a hazai líra előtt.

Radnótira emlékeznek Tatán

A Fellner Jakab Kulturális Egyesület április 11-én 17:00 órától rendezi költészet napi programját Tatán, a Móricz Zsigmond Városi Könyvtár olvasótermében.

Vers mindenkinek a környei Főtéren

A környei Művelődési Ház és a Községi Könyvtár idén is rendhagyó közös ünneplésre hívja a falu apraját, nagyját a Magyar Költészet Napja alkalmából április 11-én, csütörtökön 16 órától a község Főterén!

ÁSZF