Lejátszás LejátszásWellhello - Gyere És Táncolj

Magyaróra

Programajánló

Farsangi lakodalom a tatabányai NépmesePontban

Március 2-án téltemető-tavaszköszöntő vidám, mesés mulatság várja a családokat a tatabányai NépmesePontban. A Farsangi lakodalom nevet viselő eseményen tárgyalkotó foglalkozások tánc, táncház és kiszebáb égetés is várja a családokat.

Farsang Kupa Tatán

17. alkalommal rendezik meg a Farsang Kupa Országos Gasztronómiai Bajnokságot, amelynek Tatán a Güntner Aréna Városi Sportcsarnok ad otthont március 2-án 12 órától 17 óráig.

Kádár Annamária a küzdőképességről tart előadást

Az Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvány szervezésében a “Védőháló az esztergomi családokért” program keretein belül február 27-én, szerdán 17 órakor Dr. Kádár Annamária Az önbecsülés és küzdőképesség megalapozása gyermekkorban című előadására várják az érdeklődőket az esztergomi Helischer József Városi Könyvtárba.

Néptáncfesztivál Nagyigmándon

A 20. Mátyás-napi Tavaszváró Néptáncfesztiválra várják az érdeklődőket február 23-án szombaton délután 13 órától Nagyigmándon a Magos Művelődédi Házban.

Art-on, bokron

Szample Krisztina, nyergesújfalui művésztanár pasztell alkotásaiból nyílik kiállítás „Art-on, bokron” címmel a környei Művelődési Házban február 22-én 17 órakor.

Könyvbemutató a Vértes famatuzsálemeiből

A Környén élő dr. Riezing Norbert ornitológus, botanikus, a „Famatuzsálemek a Vértes északi előterében” című könyvével ismerkedhetnek meg az érdeklődők a Községi Könyvtár szervezésében február 20-án 17 órakor a Művelődési Házban.

Tavaszváró kiállítás a Féjában

Tavaszváró című kiállításának megnyitójára hívja a közönséget a Kreatív Kincsek Alkotóközössége február 21-én a kertvárosi Féja Géza Közösségi Házba.

ÁSZF