Lejátszás LejátszásZAZ - Je Veux

Zene

Programajánló

A domborhímzéssel ismerkedhetsz meg Tatán

A tatai Móricz Zsigmond Városi Könyvtár Kézimunka klubja a hónapban két alkalommal is várja az érdeklődőket, február 20-án és 27-én 17 órától.

Előadás a Szent Koronáról Komáromban

A Szent Korona vizsgálatának eddigi eredményei címmel tart előadást február 20-án, csütörtökön 18 órától Ludvig Rezső aranyműves mester, koronakutató, az 1983-as koronavizsgálat részvevője.

Farsangi vigasságok Tatán az Egressy Kórussal

Farsangi vigasságok címmel ad barátságkoncertet az Egressy Kórus és Kamarakórus február 15-én 17:00 órától, a Menner Bernát Zeneiskola hangversenytermében Tatán.

Kocsonyafesztivált rendeznek Csolnokon

A Csolnoki Bányász Hagyományőrző Egyesület 2020. február 15-16-án rendezi meg a hagyományos kocsonyafesztiválját a csolnoki Bányász Klubban. 

Sári Edina érkezik Tatára

A tatai Móricz Zsigmond Városi Könyvtár Könyves Szerdájának következő vendége Sári Edina író, újságíró lesz.

Reguly Antal emlékezete

A zirci Reguly Múzeum vendégkiállítása érkezik a Tatabányai Múzeumba.

„Harminc év csipkéi” Tatán

30 év alakult meg a Magyar Csipkekészítők Egyesülete, ebből az alkalomból az egyesület, valamint a Német Nemzetiségi Múzeum vándorkiállítást szervez, amelynek megnyitója február 13-án csütörtökön 17.30-kor lesz.

Előadás Szinyei Merse Pálról Tatán

A Móricz Zsigmond Városi Könyvtár ingyenes előadást szervez Szinyei Merse Pál festőművész halálának 100. évfordulója alkalmából.

Varrókör Tatán

A varrás rejtelmeibe betekinteni vágyókat várja a tatai Móricz Zsigmond Városi könyvtár Varróköre. Ebben a hónapban két alkalommal várják az érdeklődőket, február 7-én és 28-án, mindkét alkalommal 16 órától.

ÁSZF