Lejátszás Martin Garrix / Dua Lipa - Scared To Be Lonely

Desszert

Gazdag Kriszta

Programajánló

Kerékpáros Teljesítménytúra

I. Világháborús Centenáriumi Kerékpáros Teljesítménytúrára várják a kerékpárosokat. Szeptember 23-án reggel 9 órakor a komáromi Szabadság térről indul majd a túra, ami több szempontból is egyedülálló.

Food Truck Show és Faszén Fesztivál

Szeptember 9-én rendezik meg Tatabányán először a Food Truck Show-t és a hagyományokhoz híven szeptember második hétvégéjén lesz a Faszén Fesztivál immáron új helyen, a Csónakázó-tónál.

67. Tatabányai Bányásznap

 

A Május 1. parkban mindhárom napon kézműves-, és kirakodóvásár, gasztromómai kínálat, vidámpark és gyermekprogramok várják a látogatókat.

5. Kanyó Memorial

Az egykori kiváló tatabányai játékos és edző, Kanyó Antal tiszteletére rendezett nagyszabású utánpótlástornán az U14-es és U16-os korosztályban mérkőznek egymással a csapatok.

Augusztus 20-i programok a megyében

Szent István napi ünnepi rendezvényre várnak mindenkit augusztus 20-án vasárnap, Tatabányán, a Felsőgallai Baráti Kör Egyesület és a Széchenyi István Művelődési Ház szervezésében.

9. Síkvölgyi Lovasnapok

Augusztus 12-13-án szombaton és vasárnap rendezik Tatabánya Síkvölgyön, a Síkvölgyi Lovardában a 9. Síkvölgyi Lovasnapokat.

Újra eljött a térség legnagyobb borünnepe!

 

Harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Neszmélyi Borünnep és Halnapok a tatai Kastély téren. Ezzel kapcsolatban kérdeztük Szegedi Csillát, a Neszmélyi Borút Egyesület vezetőségi tagját.

I. Magyary Egészségnap szombaton, Tatán

A Magyary Zoltán Népfőiskolai Társaság mindenkit vár szombaton, augusztus 5-én, a Tatai Minimarathon idején tartandó Egészségnapra, melynek programjai a nemzetközi utcai futóverseny eseményei köré szerveződnek.

18. Barokk Fesztivál Tatán

A tatai Barokk Fesztivál Ünnepélyes megnyitója augusztus 17-én csütörtökön 17:00 órakor lesz a Kuny Domokos Múzeumban. A helyszínen köszöntőt mond Michl József, Tata Város Polgármestere.

Agora Zenei Esték IV. - Százan fújják

Július 28-án pénteken 19:00 órakor Tatabánya Város Fúvószenekara és a Komáromi Egressy Fúvószenekar, valamint Komárom-Esztergom megye más fúvószenekarainak zenészei - több mint százan - harmadik alkalommal lépnek a közönség elé az Agora Zenei Esték zárórendezvényén.