Lejátszás LejátszásCARAMEL - Lélekdonor

Desszert

Gazdag Kriszta

Programajánló

Népmese és előadói est Komáromban a Magyar Kultúra Napja kapcsán

A Magyar Kultúra Napját 1989 óta ünnepeljük január 22-én, annak emlékére, hogy – a kézirat tanúsága szerint – Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon tisztázta le Csekén a Himnusz kéziratát. Komáromban több programmal is megemlékeznek e jeles napról.

Nagy mulatság és közös éneklés

Huzella Péter „Betemetett a nagy hó” című énekelt versekből összeállított műsorát tekinthetik meg az érdeklődők Tatabányán a Puskin Művelődési Házban január 19-én 10.30-tól.

Kádár Annamária mesepszichológiai előadása Esztergomban

Az Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvány szervezésében a "Védőháló az esztergomi családokért" program keretein belül január 16-án, szerdán 17 órakor Kádár Annamária tart előadást az esztergomi városi könyvtárban.

100 óra csillagászat Tatán

Bemutatóra és előadásokra várják az érdeklődőket a TIT Posztoczky Károly Csillagvizsgáló és Múzeum munkatársai a 100 óra csillagászat nevű nemzetközi programsorozat keretében január 11-én és 12-én Tatán a középső Lidl áruház parkolójában.

Agora Filmklub a fiatalabb korosztály számára

A fiatalabb korosztályok számára is kínál mozis programsorozatot a Vértes Agorája, amelyben igényes, többségében európai filmeket vetítenek. A kezdési időpont kimondottan az iskolások igényeihez alkalmazkodik.

Beer Miklós könyvbemutatója Esztergomban

Beer Miklós a váci egyházmegye püspöke „Most már látom” című könyvének bemutatójára várják az érdeklődőket az esztergomi könyvtárba.

Skandináv filmnapok az Agorában

2019-ben is folytatódnak A Vértes Agorája közkedvelt mozis programsorozatai. Az első – Skandináv filmnapok elnevezéssel és tematikával – rögtön januárban várja az igényes, főként európai, többségében eredeti nyelven vetített alkotások kedvelőit.

ÁSZF