Lejátszás LejátszásCOZOMBOLIS - A zenétol felforr a vérem

Délutáni Csúcs

Sándor Szilvia

Programajánló

Jubilál a Tatabányai Fúvószenekar

Július 26-án 16 órától a Tatabányai Fúvószenekar 45 éves jubileumi fesztiválját rendezik meg Tatabányán A Vértes Agoraja előtt. 

Nyílt napot tart a Komáromi Klapka György Múzeum

A Nyílt nap a legiotáborban rendezvény keretében, 2019. július 24-én 14 órától, az érdeklődők megtekinthetik a brigetiói legiotábor feltárás alatt lévő északi táborkapuját.

Blues Fesztivál lesz Lábatlanon

Július 19-20-án, immár tizenhetedik alkalommal rendezik meg a Lábatlani Blues Fesztivált a Gerenday Kertben.

Sportos programok Komáromban

Szertelenül bulizom címmel ingyenes sportos programok várják az érdeklődőket július 19-én, 18 órától éjfélig Komáromban a Városi sportcsarnokban.

Aurevoir koncert az Agora Zenei estéken

Július 19-én este 19 órakor rendezik meg az Agora Zenei esték programsorozat harmadik „felvonását”, amelynek keretén belül az Aurevoir együttes ad koncertet Tatabányán a Zenepavilonnál.

Újabb háromnapos ünnepre készül Csolnok

Az immáron XXII. Csolnoki Falunapok nyújtanak remek lehetőséget a nyári kikapcsolódásra, az egymással való találkozásra, beszélgetésekre július 19. és 21. között. Az események fő helyszíne az Arany János utca végén, a kiserdő közepén található hűs, árnyas Rendezvénypark.

Violin király és Hanga királykisasszony Tatabányán

A Családi mesedélutánok programsorozat keretén belül július 18-án, csütörtökön a Violin király és Hanga királykisasszony című zenés mesejátékot tekinthetik meg az érdeklődők Tatabányán.

Magyar gitárlegenda koncertezik Tatán

Összművészeti és életföldrajzi előadás, zenélő próza és történetmondó muzsika helyszíne lesz a Kossuth téren található Gottwald terasz július 13-án szombaton, 19:00 órától.

Nemzetiségi és Sörfesztivált rendeznek Környén

Idén már a 28. Nemzetiségi és Sörfesztivál várja a vendégeket július 12-e és 14-e között sztárfellépőkkel, hagyományőrző és kulturális csoportok produkcióival, sporttal, kézműves utcával, karikatúrával Környén.

ÁSZF