Lejátszás LejátszásQuimby - Autó egy szerpentinen

Forrás Café

Fenyvesi Zoltán

Programajánló

Krimiíró érkezik Tatára

A tatai Móricz Zsigmond Városi Könyvtár következő Könyves Szerdája november 18-án 17.00-kor lesz a tervek szerint.

ELMARAD! Koreográfus verseny az Agorában

A járványhelyzettel kapcsolatos újabb jogszabály érint A Vértes Agorája több rendezvényét, a november 7-én 10 órára meghirdetett VIII. Agora Koreográfus Versenyt elmarad. 

Folytatódik Krakó László előadás sorozata Táton

Krakó László tanár úr “Egy kis esti természettudomány” című sorozatának soron következő előadása október 30-án 17.30-kor kezdődik Táton a Kultúráház és Könyvtárban. Az előadás témája a manufaktúra, gyáripar, a modern gyár nagyipari kora lesz. 

Téridő - Kiállítás megnyitó Esztergomban

Vida Judit és Brassai Gabriella Téridő című kiállítása nyílik meg október 30-án 18 órakor Esztergomban a Duna Múzeum Európai Közép Galériájában.

Három újabb előadással folytatódik az őszi Térzene Program Tatán

A klasszikus zene jótékony hatásait kutatások sora igazolja, ennek ellenére csak egy szűk réteghez jut el a hangversenytermekben felcsendülő zene varázsa. Ezen szeretne változtatni az EMMI kultúráért felelős államtitkársága egy új, komolyzenei program létrehozásával, mely Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár kezdeményezésére tavaly október 1-jén, a Zene Világnapján indult el, idén pedig folytatódik és Tata városát is érinti.

Mesék a család apraja nagyjának

A tatai Család és KarrierPont a Magyary Zoltán Népfőiskolai Társasággal közösen rendezi meg következő programját október 21-én (szerdán) 16:00 órakor.

Kolorádó Kid az Agorában

Az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékére a Kolorádó Kid című magyar filmdrámát vetítik október 20-án A Vértes Agorájában Tatabányán.

Ismerd meg Samut!

Két keréken Samuhoz címmel rendez programot a Múzeumok Őszi Fesztiváljának keretén belül a Tatabányai Múzeum október 17-én 10:00-13:00 óra között.

ÁSZF