Lejátszás LejátszásForrás Rádió

Délutáni Csúcs

Bálint László, a stúdióserpa

Programajánló

Most először látogatható a Kecskés László Emlékház

Először tekinthető meg és látogatható a komáromi Kecskés László Emlékház az Idegenvezetők világnapján! A múzeumalapító, helytörténész Vág utca 8. szám alatti háza február 22-én, szombaton látogatható. A Klapka György Múzeum minden érdeklődőt vár 10.00 és 16.00 óra között!

Érdekes zenei utazás és bonbonok Tatán

Világzenei tüzes ritmusok címmel egy érdekes zenei utazásra invitálják az édeklődőket Tatára február 21-én, pénteken 18 órára, az Angyalok és Tündérek Galériába (Tata Hajdú utca 14).

A domborhímzéssel ismerkedhetsz meg Tatán

A tatai Móricz Zsigmond Városi Könyvtár Kézimunka klubja a hónapban két alkalommal is várja az érdeklődőket, február 20-án és 27-én 17 órától.

Előadás a Szent Koronáról Komáromban

A Szent Korona vizsgálatának eddigi eredményei címmel tart előadást február 20-án, csütörtökön 18 órától Ludvig Rezső aranyműves mester, koronakutató, az 1983-as koronavizsgálat részvevője.

Farsangi vigasságok Tatán az Egressy Kórussal

Farsangi vigasságok címmel ad barátságkoncertet az Egressy Kórus és Kamarakórus február 15-én 17:00 órától, a Menner Bernát Zeneiskola hangversenytermében Tatán.

Kocsonyafesztivált rendeznek Csolnokon

A Csolnoki Bányász Hagyományőrző Egyesület 2020. február 15-16-án rendezi meg a hagyományos kocsonyafesztiválját a csolnoki Bányász Klubban. 

Sári Edina érkezik Tatára

A tatai Móricz Zsigmond Városi Könyvtár Könyves Szerdájának következő vendége Sári Edina író, újságíró lesz.

Reguly Antal emlékezete

A zirci Reguly Múzeum vendégkiállítása érkezik a Tatabányai Múzeumba.

„Harminc év csipkéi” Tatán

30 év alakult meg a Magyar Csipkekészítők Egyesülete, ebből az alkalomból az egyesület, valamint a Német Nemzetiségi Múzeum vándorkiállítást szervez, amelynek megnyitója február 13-án csütörtökön 17.30-kor lesz.

ÁSZF