Lejátszás LejátszásCharlie - NÉZZ AZ ÉG FELÉ

Zene

Nyerj jegyeket a Forrás Rádióban a Follow The Flow augusztus 29-i koncertjére (lejárt)

follow the flow

Kövesd az áramlatot a 10 éves Forrás Rádióval, a megye kedvenc rádiójában ugyanis augusztus 26-án Follow The Flow napot tartunk, amellyel Te is csak nyerhetsz.

Amint meghallasz egy Follow The Flow dalt augusztus 26-án a Forrás Rádióban, tudtasd velünk, mennyire ott szeretnél lenni a zenekar augusztus 29-i fergeteges buliján a Budapest Parkban!

Hogyan? Küldj SMS-t a PARK szóval, saját neveddel és településed megnevezésével a 0620/978-9785-re! Minden üzenettel nagyobb esélyed van nyerni! Hogy mit? Páros belépőt a Follow the Flow augusztus 29-i koncertjére a Budapest Parkba, valamint egy dedikált relikviát napjaink legnépszerűbb hazai csapatától! Ráadásul kétszer sorsolunk!

Figyeld a Forrás Rádióban a Follow the Flow napot augusztus 26-án egész nap! Küldj SMS-t és nyerj, hogy ott lehess a zenekar nagyszabású nyárzáró buliján!

Ahova az SMS-t küldd: 0620/978-9785
Amit az SMS-be írj: PARK, SAJÁT NÉV, TELEPÜLÉS

Nyeremény augusztus 26-án:
* 12-13 óra között: páros belépő a Follow the Flow nagyszabású augusztus 29-i koncertjére a Budapest Parkba, valamint egy dedikált Follow the Flow póló
* 16-17 óra között: páros belépő a Follow the Flow nagyszabású augusztus 29-i koncertjére a Budapest Parkba, valamint egy, a fiúk által dedikált CD

A legszebb pillanatok vannak ingyen! Forrás Rádió. Élmény hallgatni.

ÁSZF