Lejátszás LejátszásNomad - A remény hídjai

Magyaróra

NYERJ ÁLOMUTAZÁST! - ZeneKirakó játék a Forrás Rádióban (lejárt)

zenekirako

A tízéves Forrás Rádió ZENEKIRAKÓ játékában most két héten át minden nap háromszor játszhattok a legkerekebb, legsajtosabb kirakóért: családi pizzáért! A kéthetes játék fődíja pedig egy 500 ezer forint értékű álomnyaralás, amelyet a 7. Tatabányai Sörfesztiválon adunk át!

Most érdemes csak igazán hallgatni a Forrás Rádiót! Mert a ZeneKirakóval június 3-tól 14-ig, minden hétköznap háromszor nyerhetsz! Ha meghallod a játék szignálját, és a dalrészletekből kitalálod ki az előadó, máris küldd az SMS-t a 0620/978-9785-re a megfejtéssel, saját neveddel és településed megnevezésével! Legyél a tizedik, és máris tiéd egy ínycsiklandó óriás családi pizza!

Minden helyes választ tartalmazó SMS részt vesz a sorsoláson, és egyvalaki: a legszerencsésebb hallgató egy 500 ezer forint értékű álomnyaralást nyer a 10 éves Forrás Rádió és a Turul Utazási Iroda jóvoltából.

A játék élőben is folytatódik a Tatabányai Sörfesztiválon június 14-én és 15-én, ahol óriási kirakókkal várjuk a hallgatókat. Mindenkinek lesz esélye, hogy megnyerje a fődíjat, hiszen az SMS-t küldők mellett a Sörfesztiválon játékra jelentkezők is részt vesznek a sorsoláson, ahogy a tét egy félmillió forint értékű álomutazás.

Hallgasd tehát a Forrás Cafét, a Koktél és a Délutáni Csúcsot, rakd ki a zenékből, hogy ki az előadó, játssz és nyerj a 10 éves Forrás Rádióval.

Ahova az SMS-t küldd: 0620/978-9785

Amit az SMS-be írj: HELYES MEGFEJTÉS, SAJÁT NÉV, TELEPÜLÉS

NYEREMÉNY június 3. és 14. között – naponta 3 családi pizza

Fődíj: egy 500 ezer forint értékű álomnyaralás

ÁSZF