Lejátszás LejátszásSigala / Becky Hill - Wish You Well

Zene

Mondd „Boldog születésnapot Forrás Rádió” és nyerj! (lejárt)

mondd boldog szulinapot 2019

Igazán különlegesen ünnepeljük meg a Forrás Rádió 10. születésnapját. Úgy döntöttünk, hogy a jubileum alkalmából augusztus 17. és 20. között, négy teljes napon át azokat ünnepeljük meg, akik számunkra a legfontosabbak: a hallgatóinkat. 

A 10 éves Forrás Rádió születésnapján hallgatóink kapnak ajándékot. A négy nap mindegyikén 8-18 óra között minden órában gazdára talál majd egy Forrás Rádiós születésnapi torta és egy születésnapi ajándék is. Igen, minden fél órában nyer valaki, a 4 nap alatt 40 tortával és 40 ajándékkal, azaz összesen 80 nyereménnyel lepjük meg hallgatóinkat!

A négynapos játékban nincsenek kötöttségek, folyamatosan várjuk a játékra jelentkező SMS-eket. Egész nap.

A feladat tehát annyi, hogy BÁRMIKOR küld el SMS-ben a SZÜLETÉSNAP szót saját neveddel és településed megnevezésével a 0620/978-9785-re. Ha növelni szeretnéd nyerési esélyeidet, küldj több SMS-t!
Minden órában két hallgatót hívunk vissza: az óra első felében valaki egy Forrás Rádiós születésnapi tortát, a második félórában egy másik hallgató egy születésnapi ajándékot nyerhet... ha boldog születésnapot kíván nekünk.

A nyereménytől ugyanis már csak ennyi választja el a szerencsés hallgatót: amint létrejön a telefonkapcsolat és a műsorvezető bemutatkozik, kívánjon nekünk boldog születésnapot. Valahogy így: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, FORRÁS RÁDIÓ!

Telefonszám: +36 34/310-021 ⎸SMS/Viber: +36 20/978 9785

Csatlakozz Facebookon az eseményhez, hívd meg barátaidat is!

ÁSZF