Lejátszás LejátszásSTEVIE WONDER - PART-TIME LOVER

Zene

Koboldnaptár (lejárt)

kobold vege

Kedves Forrás Rádió!
Mi, az Adventi Koboldok csempésztük ide ezt a rengeteg dobozt. Mivel egész évben jó zenéket játszottatok, arra gondoltunk, segítünk, hogy karácsony előtt meglephessétek a Hallgatókat! Mindegyik dobozban ajándék lapul, december 4. és 21. között minden hétköznap HÁROM dobozt nyithattok ki. De jól vigyázzatok! Mert hogy melyiket, azt mi súgjuk meg Nektek. A többi dobozhoz egy ujjal sem nyúlhattok, különben lőttek a FŐDÍJNAK!


A Koboldok tréfás kis teremtmények, megbújnak a telefon mögött, hintáznak a függönyön, olykor pedig a dalok között bukkannak fel. A Forrás Rádió műsorvezetői ezért a hallgatók segítségét kérik, hogy amikor közeledik a játék, füleljetek nagyon, és ha meghalljátok két dal között a Koboldok hangját, amint elárulják, melyik jel látható az éppen kinyitható dobozon, küldjétek be az elhangzott szót SMS-ben saját nevetekkel és településetek megnevezésével a 0620 978 978 5-re.


Játssz minden nap értékes nyereményekért és a FŐDÍJÉRT ami egy 100 ezer forintos téli családi pihenés a Villapark Várgesztesben félpanzióval, Szenteste vacsorával vagy éppen a karácsony kipihenésére.

ÁSZF