Lejátszás LejátszásLóci játszik - Nem Táncolsz Jobban

Zene

Forrás Rádió - ÉV OSZTÁLYA

ev osztalya slide

Üdvözöljük! Ez itt a Forrás Rádió ÉV OSZTÁLYA játékának nevezési felülete.

Kérjük, hogy az alábbi űrlap kitöltésével regisztrálja osztályát, hogy részt vehessenek a játékban, esélyt szerezve ezzel az Év Osztálya cím, valamit a hozzá kapcsolódó osztálykirándulás elnyerésére!
A regisztráció határideje: 2019. január 25. 10:00

A Forrás Rádió keresi AZ ÉV OSZTÁLYÁT!

Kedvenc rádiótok ismét meghirdeti nagyszabású játékát a Komárom-Esztergom megyei általános és középiskolák osztályai számára.
A feladat ugyanaz, mint korábban: ha osztályoddal félévkor jobb tanulmányi átlagot értek el, mint tavaly év végén, akkor Ti lehettek az Év Osztálya és ti nyerhetitek a feledhetetlen élménynapot: egy tavaszi osztálykirándulást a Forrás Rádió jóvoltából.

Regisztrálni az Osztályfőnökötök tud Titeket 2019. január 25. péntek délelőtt 10:00 óráig az alábbi kérdőív hiánytalan kitöltésével és beküldésével.

AZ ÉV OSZTÁLYA tavaszi kirándulást nyer a bakonyi SOBRI JÓSKA ÉLMÉNYPARKBA utazással és étkezéssel. (http://www.bakonyikalandpark.hu/)
- A nyeremény 2019. június 30-ig vehető igénybe.

A játékszabályzatot ITT találjátok. Jó játékot, sok sikert, jobb osztályátlagot és szebb bizonyítványokat kíván minden Komárom-Esztergom megyei általános-, és középiskolás osztálynak a Forrás Rádió Csapat

 

 

ÁSZF