Lejátszás LejátszásForrás Rádió

Forrás Café

Fenyvesi Zoltán

Csillagok karácsonya! Adventi játék a Forrás Rádióban! (lejárt)

karacsony 2018

A Forrás Rádió az idén a legjobb zenékkel, a legnagyobb sztárokkal számol vissza karácsonyig. Csillagok karácsonya játékunkban a hallgatók benézhetnek velünk a csillagok mögé! Mi ugyanis nem késlekedtünk: feldíszítettük a Forrás Rádió karácsonyfáját, telis-tele raktuk csillagokkal és persze értékes nyereményekkel.

December 3. és 21. között, hétköznapokon nagyszabású karácsonyi játék zajlik a Forrás Rádióban! A Csillagok Karácsonyával hallgatóinkat is a Karácsonyra hangoljuk jókedvvel, jó zenékkel, a Forrás Rádió feldíszített karácsonyfájával és sok-sok nyereménnyel.

Hallgasd a Forrás Rádiót december 3-tól 21-ig, mert a Forrás Caféban, a Desszertben és a Koktélban is nyerhetsz! A Forrás Rádióban minden nap három alkalommal felcsendül a Csillagok Karácsonya játék szignálja, majd megszólal egy dal. Ha meghallod a szignált és felismered az azt követő dalt, nincs más dolgod, mint SMS-ben megírni nekünk a dal előadóját, saját neved és településed megnevezését. A 21. helyes megfejtő pedig az éteren keresztül benézhet az előadó nevével jelzett csillag mögé és megtudhatja, mi a nyereménye.

Persze nem érjük be ennyivel… Ahogyan a karácsonyfa sem az igazi csúcsdísz nélkül, a Forrás Rádió adventi játékából sem maradhat ki a fődíj. Aki ezt megnyeri, úgy szilveszterezhet, akár egy sztár, ráadásul harmadmagával! Igazán exkluzív módon búcsúztathatja az óévet és köszöntheti az újat szobafoglalással, gálavacsorával, italfogyasztással, wellness használattal és egy évindító kényeztető masszázzsal 200 ezer forint értékben!

A fődíjat december 21-én reggel sorsoljuk ki az összes helyes megfejtést tartalmazó SMS beküldője között és december 21-én délután 5 órakor adjuk át a Tatabányai Adventi Ablaknyitogatón, az Árpád téren 17 órakor.

Ahová az SMS-t küldd: 0620/978-9785

Amit az SMS-be írj: ELŐADÓ, NÉV, TELEPÜLÉS

ÁSZF