Lejátszás LejátszásZaporozsec - Te Vagy Egyedül

Forrás Café

Fenyvesi Zoltán

Rádió

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ - a Forrás Rádió (Turul Média Kft.) által bonyolított promóciós játékok részvevői számára.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BEMUTATKOZÁS

A tatabányai székhelyű Forrás Rádió hullámain 2009 óta sugározzuk a legfrissebb híreket és a legjobb zenéket a Tatabánya FM 97,8 MHz-es, a Komárom 90,5 MHz-es és az Esztergom 98,1 MHz-es frekvenciákon. Komárom-Esztergom Megye egyetlen rádiójaként közel tíz éve igyekszünk hallgatóink kedvében járni, a jelek szerint sikerrel.

Műsorainkban a legjelentősebb országos hírek mellett komoly hangsúlyt fektetünk a helyi információkra, a fontos, sokakat érintő eseményekről és rendezvényekről szóló tudósításokra. Megjelenési lehetőséget biztosítunk a környékbeli tehetségeknek, fiataloknak, műsorainkban művészeket, sportolókat, helyi szakembereket szólaltatunk meg, beszámolunk eredményeikről, de egyéb társadalmi szerepvállalásokat is teljesítünk. Kommunikációs csatornáink felhasználása, az információk szabad áramoltatása mellett számos szociális és karitatív kezdeményezést támogatunk.

Munkatársainkat a legfelkészültebb szakemberekből válogattuk ki, hogy ezeket az eredményeket elérjük. A kezdeti 5 fős stábunk mára meghaladja a 20-as létszámot. A rádiót működtető cég számára bizony fontos és kiemelkedő a munkahelyek biztosítása azon fiatal és tehetséges szakemberek számára, akik a környéken élik mindennapjaikat. Törekvéseink egyik legfőbb és egyben legszebb elismerése volt a Komárom-Esztergom Megyei Príma Díj, amelyet ügyvezetőnk, Molnár József 2013. október 31-én vehetett át Demján Sándortól, a VOSZ elnökétől.

Az elmúlt esztendők tapasztalatai alapján rendszeres résztvevők vagyunk a térség településeinek fesztiváljain, ott vagyunk többek között a tatabányai Sörfeszten és a Komáromi Napokon is, ahol a hallgatókkal találkozva személyesen is megbizonyosodhatunk az emberek szeretetéről, barátságáról.

Műsorainkban felkészült kollégáink a legjobb zenék mellett a legizgalmasabb témákat boncolgatják – természetesen állandó friss információkkal szolgálva hallgatóinknak.

Forrás Rádió – Élmény hallgatni. Tatabányán az FM 97,8-on, Komáromban az FM 90,5-ösön,  Esztergomban a 98,1-en. De hallgathat minket ONLINE is, a világ bármely pontjáról!

Amennyiben hirdetni szeretne nálunk, kérem, olvassa el Értékesítés rovatunkat!

 

ÁSZF