Lejátszás LejátszásWellhello - Apuveddmeg

Zene

Varga Lilla

Munkám a Forrás Rádiónál? A Koktél nevet viselő kívánságműsort vezetem délután 3-tól este 7 óráig. Meg néha stúdiót is kell (kellene) takarítani.

Honnan származom: Tősgyökeres tatai vagyok. Budapesten is éltem, aztán visszajöttem. Amolyan "Föl-földobott kő"-effektus.

Utam a Forrás Rádióhoz: Beküldtem az önéletrajzomat, meg egy borzasztó hanganyagot, amin akkor még úgy beszéltem, mintha lelassítottak volna, aztán elmentem az állásinterjúra. Jól emlékszem, először Zolikát hívtam fel a 310-021-en, akkor ő csinálta a kívánságműsort. Volt egy kevés lámpalázam, de ő azt mondta, "no para", csak küldjem az önéletrajzom minél előbb. Felvettek. Még nem ismertem senkit, viszont megláttam egy szórakozóhelyen Zoltánkát, egy pohár sör volt a kezében, úgyhogy rögtön arra gondoltam: "Ááááá, nem lesz itt hiba". Aztán szépen megismerkedtem mindenkivel, ennek pedig nagyon örvendek.

Az első CD-m Milos Forman: Hair c. filmjének dalai.

Legemlékezetesebb koncertélményem Egy Emil Rulez koncert több, mint 10 évvel ezelőtt. Akkor ismertem meg őket, és tök véletlenül keveredtem oda a színpadhoz egy fesztiválon. Marha jó volt.

Életre szóló dalom Ain't no sunshine

Fiatalkori bűnöm Nemááár... mindenkinek volt. Vagy nem? Egyszer egy vándortáborban éhesek voltunk meg szomjasak, ezért almát loptunk egy fáról. Mentségünkre szolgáljon, hogy az ág átlógott a kerítésen, szóval az nem is lopás, ugye? Ja, ugyanebben a táborban kipróbáltam a cigit. Az ízét gusztustalannak találtam, de mivel bújkáltunk a táborvezető elől, baromira izgis volt. Mondjuk ez érthető is, mert apukám volt a táborvezető.

Legrosszabb viccem Mi a skizofrének kedvenc dala? ÉNek az esőben

ÁSZF