Lejátszás LejátszásNomad - A remény hídjai

Magyaróra

Raffael Veronika

raffael veronika belso kep 2019 2

Honnan származom:
Tősgyökeres Tatabányai vagyok.

Az első „hanghordozóm”:
Egy elemes mp3 lejátszó, amit a 11. születésnapomra kaptam. Ráfért körülbelül öt zeneszám a kicsi memória miatt, de azok aranyat értek annó.

Legemlékezetesebb koncertélményem:
Timmy Trumpet Siófokon adott koncertje. Bőrig áztunk a barátnőmmel, de a Dj hatalmas bulihangulatot csinált, megérte a másnapi lázat is!

Kedvenc könyvem:
Dan Brown összes kötete. A Langdon professzor által megoldott történelmi - művészeti rejtélyek kusza történetei megunhatatlanok.

A film, amit a legtöbbször láttam:
A Benjamin Button különleges élete. Brad Pitt érését -merthogy ő nem öregszik - a való életben is megéri nyomon követni, de az, hogy a filmben fiatalodik, nos, sokaknak reményt adott!

Instagramon követem:
Az összes Do It Yourself oldalt. Vannak praktikák, amiket otthon is megcsinálok, imádok mókolni.

Ezt csinálom, amikor nem rádiózom:
Szeretek fotózni, olvasni, és ha ráveszem magam, eljárok futni is. Félreértés ne essék, ezek mellett társasági lény is vagyok, imádom a barátaimmal töltött időt.

Kedvenc tárgyam: A 7 évvel fiatalabb öcsémtől kapott rózsaszín gumikarkötő, amin ez a bölcs mondat áll: ,,Learn from your mistakes."

Életre szóló dalom: Lucenzo és Don Omar közöse, a Danza Kuduro. Annak idején a csapból is ez a dal folyt, de engem még mindig táncra perdít!

Legkülönlegesebb interjúm:
Máté Krisztával, egyetemi tanárommal beszélgettem egyszer az aktuális tévéműsoráról, az interjú különlegessége pedig az volt, hogy annyira zavarban voltam, hogy ő súgta a kérdéseket nekem.

ÁSZF