Lejátszás LejátszásBillie Eilish - Bad Guy

Forrás Charter

Zimmerer Tamás

A Forrás Rádió hírműsorai

A Forrás Rádióból értesülhetsz Komárom-Esztergom megye és a világ legfontosabb híreiről. Hírpercek, Tatabányai és Komáromi Krónika, Köztér, Európai Uniós percek és természetesen friss hírek minden órában. Ne feledd, a Forrás az első számú hírforrás!

Hírek: 
Hétköznap reggel 6 órától 8 óráig félóránként, majd 22 óráig óránként, hétvégén pedig 8 órátóltól 22 óráig minden órában elhozzuk Komárom-Esztergom megye és a világ legfontosabb híreit, sporthíreit. Megtudhatod tőlünk, milyen lesz az időjárás, és azt is, milyen programokat szerveznek a megyében és az országban.

Hírpercek: Napi összefoglaló a megye legfontosabb híreiből a Forrás Rádióban.
Tatabányai Krónika: Tatabánya és a kistérség legfontosabb hírei a Forrás Rádióban.
Komáromi Krónika: Komárom és a kistérség legfontosabb hírei a Forrás Rádióban.
Köztér: heti közéleti és sportmagazin a Forrás Rádióban. A hét legfontosabb hírei, a hét sporteseményei, egészség, életmódunk, jegyzet, vélemények, környezetünk, programajánló, vételkörzetünk értékei: egy műsorban.
Európai Uniós percek: hétfőnként 11 és 12 óra között a Forrás Rádióban. Intézmények, jelképek, hasznos tudnivalók, hírek és aktualitások az Európai Parlamentről és az Unió más szerveiről. Történelmi áttekintés, felhívások, pályázatok, programok - minden, amit az Európai Unióról tudni érdemes.

ÁSZF