Lejátszás LejátszásBermuda - London

Zene

Nemes Kitty

nemes kitty belso kep

Munkám a Forrás Rádiónál? Hírolvasó, hírszerkesztő 13:57-18:57-ig

Honnan származom: 1990-ben születtem, tősgyökeres tatabányai vagyok.

Utam a Forrás Rádióhoz: Nyíregyházáról költözött ide a testvérem keresztanyja a férjével, aki régóta rádióban dolgozott az országban számos helyen. Felvették a rádióhoz ahol először hírszerkesztő volt, de szeretett volna műsor vezetni, ezért beajánlott a helyére, így lettem én hírszerkesztő a Forrás Rádiónál! :)

Az első CD-m Ha jól emlékszem, Jennifer Lopez.

Legemlékezetesebb koncertélményem Nem igazán járok koncertekre, a legutóbbi a Neoton volt Tatán

Életre szóló dalom Coolio Featuring L.V.- Gangsta's Paradise- Egyszerűen nem tudom megunni ezt a dalt, bármikor meghallom kiráz a hideg :)

Fiatalkori bűnöm Nincs, jó gyerek voltam mindig!

Legrosszabb viccem Nincs ilyen :)

Legemlékezetesebb helyszíni riport vagy extrém eset miatti tudósítás: A 2013. márciusi havazás. Hédi kolléganőm volt beosztva arra a napra, de ki-be járási tilalmat rendeltek el Tatabányán, és ügye ő másik városban lakik. Így én jöttem be dolgozni, reggel hattól este hatig voltam. Feldolgozhatatlan információmennyiség, és segítségkérés lepte el a rádiót, de a műsorvezetőkkel együttműködve amennyire csak tudtunk, segítettünk. Nagyon furcsa, és extrém nehézségekkel teli nap (hétvége) volt, de még hetekkel később is köszönetnyilvánításokat kapott a hallgatóktól a rádió, és ez minden fáradtságot megért.

ÁSZF