Lejátszás LejátszásHalott Pénz / Agebeat / Kovary - Élnünk kellett volna

Zene

Hittaller Andrea

Munkám a Forrás Rádiónál? Hírolvasó, Hírszerkesztő, éjszaka 21:00- 5:00, plusz egy hétvégi nap

Honnan származom: 1986-ban születtem Tatabányán. Az egyetem miatt 2007-2011-ig két helyen éltem Debrecenben és Tatabányán. Utána pedig visszatértem Tatabányára.

Utam a Forrás Rádióhoz: Nem gondoltam volna, hogy rádiózni fogok, mert az egyetem nem szerettette meg velem. De mégis erre felé terelt az élet (vagy nevezhetjük sorsnak is (: ). A barátnőm hívta rá fel a figyelmem, hogy hírszerkesztőt keresnek a rádióba, azonnal beadtam az önéletrajzomat, és ahogy hallottam nagyjából az enyém is volt az első (: Itt egy nagyon jó csapat várt, így az ellenérzéseim el is múltak és most elmondhatom szeretek rádiózni, szeretem, amit csinálok.

Az első CD-m Nem tudom biztosra, de talán Eminem – The Slim Shady LP

Legemlékezetesebb koncertélményem Balatonon volt nemrég Szabó Balázs Bandája koncert – több szempontból is emlékezetes volt: itt találkoztam újra majdnem 2 év után egy régi debreceni barátnőmmel, másodsorban pedig ez volt az első olyan koncertem, amire úgy mentem el, hogy nem ismertem a bandát, de nem csalódtam.

Életre szóló dalom Michael Jackson - Thriller

Fiatalkori bűnöm Megtartanám magamnak... (:

Legrosszabb viccem Szeretem a vicceket, de én nem tudom előadni egyiket sem, szóval így bármelyik lehet a legrosszabb viccem...

Legemlékezetesebb helyszíni riport vagy extrém eset miatti tudósítás: A legemlékezetesebb interjúmat Andresz Kati színésznővel készítettem. Az előadás előtti előkészületek miatt, hely hiányában kénytelenek voltunk a mosdóban leülni beszélgetni (: (az volt a legcsöndesebb hely). Volt bent egy szék, természetesen azon ült a színésznő én pedig lehajtottam a wc tetőt és indulhatott is a kérdésáradat (: Az interjú felvétele nagyon jó hangulatban telt.

ÁSZF