Lejátszás LejátszásWankelmut / Emma Louise - My Head Is A Jungle

Zene

Gál Kata

uj gal kata belso kep 2019

Honnan származom: Kesztölcön nőttem fel

Az első „hanghordozóm”: István, a király dupla bakeliten, de megvolt a Süsü, a Moncsicsi és a Beatles több albuma is lemezen.

Legemlékezetesebb koncertélményem: Az 1996-os óbudai Hajógyári-szigeten tartott rockfesztivál, amelynek sztárfellépője Bon Jovi volt.

Kedvenc könyvem: Mindenevő vagyok, szeretem a verseket - Szabó Lőrinc, Pilinszky János és Radnóti Miklós nagy kedvenc, sok filozófus művét olvastam, de kedvelem a krimiket, szórakoztató írásokat, Wilbur Smith, Robert Ludlum és Vavyan Fable is jöhet.

A film, amit a legtöbbször láttam: A hét mesterlövész, az 1960-as eredeti film, amit gyerekként szinte minden nap megnéztünk videón, mert csak az volt meg... Amúgy a kedvencem a Gladiátor, A holló és A Gyűrűk Ura trilógia

Instagramon követem: Bud Spencer, Terence Hill, Gluténmentes élet, Király Gábor, Bon Jovi, Ákos, Hosszú Katinka, UIP Duna film, Scaer glutenfree, NASA, Marvel, Agent's Of Shield, Cookpad, Nánási Pál, Forrásrádió

Ezt csinálom, amikor nem rádiózom: edzem (kettlebell, TRX, kangoo jumps, futás) és sütök

Kedvenc tárgyam: a tortalapátom és a fa fűszertartó állványom a kedvenc fűszereimmel

Életre szóló dalom: Bon Jovi: These Days

Legemlékezetesebb interjúm/legextrémebb munkanapom: Dolgoztam újságíróként is, amikor sok izgalmas témájú interjút készíthettem, érdekes emberekkel, de a legemlékezetesebb az, hogy beszélgethettem Nemeskürty Istvánnal.

ÁSZF