Lejátszás LejátszásTALK2NIGHT - Vanazapénz

Délutáni Csúcs

Bálint László, a stúdióserpa

Miért hirdessen nálunk?

Keresse munkatársainkat bizalommal, akik elkészítik az Ön cége számára legoptimálisabb ajánlatot!

Tatabánya és környéke:                                              Tata és Komárom környéke:
  Kelemen Mónika                                                             Bartal Edina
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.                                             Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  +36 30 77 33 125                                                            +36 30 47 87 060

Online megrendelőlapunkat ITT érheti el.

A Forrás Rádió Komárom-Esztergom megye kedvenc rádiója. A 2013-as vételkörzet-bővítéssel a korábbinál is nagyobb területen érhető el adásunk. Tatabányán az FM 97,8 mellett, Komárom és környékén a 90,5-ön, továbbá Esztergomban a 98,1-en is sugárzunk. Rádióműsoraink teljes Komárom-Esztergom megyében és a Felvidéken hallhatóak, valamint online adásunkat a világ bármely pontjáról elérhetik hallgatóink.

A Forrás Rádió az a médium, ami gyors és közvetlen kapcsolatot biztosít az Ön cége és a környezetében élők között. Rádiónk a szórakoztató műsorszolgáltatáson túl, városi rendezvények, megnyitók, átadó ünnepségek, koncertek, expók élő közvetítésében vállal szerepet.

Az évek folyamán számos játékkal, értékes nyereménnyel tettük gazdagabbá hallgatóinkat. Társadalmi szerepvállalásunk jelentős és kiemelkedő. Karitatív tevékenységeink során már több száz családnak, hátrányos helyzetű embernek segítettünk. Nekünk van lehetőségünk a legtöbb helyi információt eljuttatni az emberekhez. Legyen szó eseti, vagy rendkívüli helyzetekről, melynek során a helyi- megyei szervezete, városi hivatalok is a rádióhoz fordulnak segítségért.

Forrás Rádiónál a minőségi műsorszórás is kiemelkedő, hiszen komoly fejlesztésnek köszönhetően rádiónk immáron a legtisztább hang az éterben.

Mindezeknek köszönhetően 2013-ban Komárom-Esztergom Megye Príma Díjasai lettünk.

A Forrás Rádiót élmény hallgatni!

 

 

ÁSZF