Lejátszás LejátszásJonas Blue / Joe Jonas - Rise

Zene

Zene

Matoma és Enrique Iglesias újdonsága táncra perdít

Táncra perdít Matoma legújabb felvétele, ami a latin zene egyik legnagyobb sztárjával, Enrique Iglesias-szal és a jamaikai dancehall előadóval, Konshens-szel készült. A felemelő popszám mérföldkő a norvég producer karrierjében, ugyanis Matoma pont egy Enrique szám remix verziójával, a „Bailando”-val került először reflektorfénybe. Amikor Enrique meghívta saját stúdiójába Miamiba, régóta dédelgetett álma vált valóra.

Budapesten forgatta legújabb klipjét Ellie Goulding

A világhírű énekesnő a magyar fővárost választotta legújabb klipjének forgatási helyszínéül. A videóban több emblematikus helyszín is feltűnik, elkészítésében pedig számos világsztár és partner is közreműködött.

Csepregi Éva új számában elárulja Titkát!

Csúcsformában Csepregi Éva! Az énekesnő új számmal jelentkezik, amelyhez egy videó is készült. Az alkotás igazi csapatmunka, a zenét fia, Heatlie Dávid, valamint Sarkadi-Szabó Emese szerezte, a szöveget Éva írta, a hangszerelésben pedig Deseő Balázs segédkezett.

Nagypapája elvesztéséről szól Szakács Gergő új dala

November 1-jén mutatta be Hanghajó című szóló dalához készült videóklipjét Szakács Gergő, a Follow The Flow zenekar egyik frontembere. A melankolikus hangvételű dal nagypapája elvesztéséről szól, és ennek megfelelően a videót is Borsodban, Gergő szülőhazájában forgatták.

ÁSZF