Lejátszás LejátszásOne Direction - History

Koktél

Varga Lilla

Zene

Közösen tombol Kelemen Kabátban és Fluor

A Kelemen Kabátban zenekar 2013-as debütálása óta a hazai klubok és fesztiválok megkerülhetetlen szereplőjévé vált. Sikerük titka a karakteres dalszövegek és a sokszínű, profi zenei hangzás ötvözetében rejlik.

Charterek

Minden hétköznap este 19.00-tól hallhatod a Chartert a Forrás Rádióban.
Hétfőn Európa kedvencei, kedden Amerika, szerdán hazánk legjobbjait hallhatod. Csütörtökön a Stream kedvencek jönnek, míg pénteken mi más, mint a Klubok legjobbjait hozza el Zimmerer Tamás a Charterben.

Újdonsággal rukkolt elő a Unique

Megjelent a Unique vadonatúj kislemeze "Egy lépéssel a föld felett" címmel. Az idén 20 éves zenekar egy telt házas koncerttel ünnepelte ezt a jeles évfordulót, és ezen alkalommal több kamerával rögzítették az új dal koncertklipjének képsorait.

Oda a hosszú, göndör haj! Így néz ki most a Mr. Big énekese

A ’90-es évek egyik nagy slágere volt a To Be With You című érzelmes dal, amelyet a Mr. Big adott elő. Aki emlékszik a dalra és meghallja a számot, tuti elkezdi dúdolni. És biztos, hogy megvan a fekete-fehér klip is, amelyen egy hosszú, göndör hajú, kölyökképű srác énekel. A kölyökkép megmaradt, a fürtök viszont eltűntek.

Gáspár Laci betekintést enged magánéletébe

Megjelent Gáspár Laci új dala, amellyel betekintést nyerhetünk egy kicsit a magánéletébe. A „Végtelen tenger” című szerzemény kisfiához, az ellenállhatatlanul édes Noelhez íródott, a hozzá készült videóklip pedig soha nem látott családi fotókból áll.

A Quimby új dallal indítja a nyarat

Az Aszódi Javítóintézetben forgott a Quimby új klipje, az Árnyék a szoba falán. Az alvászavaros rock and roll dal akusztikus verzióját a szemfülesebb rajongók már korábbról ismerhetik, élőben pedig az Európa-turnén debütált.

ÁSZF