Lejátszás LejátszásIlira - Pay Me Back!

Zene

Nézted már a csuklódon lévő vonalakat? Tudod, mit jelentenek?

 

A kézfejünk belső oldalán, a kezet a karral összekötő részen van egy pár vízszintes vagy kissé görbe vonal. A tenyérelemzők ezeket Rascette vonalaknak hívják. Nem mindegy, hogy hány ilyen vonalunk van, és hogyan helyezkednek el ezek egymáshoz képest. Állítólag, minél több vonal van a csuklónkon, annál tovább fogunk élni.

A legtöbb embernek 2-3 ilyen vonal van a kezén, de van, aki szerencsésebb, és van egy 4. vonal is. Ez azért jó, mert, minél több vonal van, annál hosszabb életet jósolnak a szakértők. Úgy tudjuk könnyebben megállapítani, hogy hány vonal látható, ha kissé magunk felé fordítjuk, és megdőltjük a jobb csuklónkat.

1. vonal: az a vonal, amely a kézfejünkhöz a legközelebb található. Minél jobban látszik, annál jobb az egészségi állapotunk. Ha nagyon halvány, akkor azt jelenti, hogy nehezen hozunk határozott döntéseket. Ha kissé felfelé kanyarodik, vagy kettéágazik, akkor a nőknél nőgyógyászati problémákat, a férfiknál pedig prosztata betegségre utalhat.

2. vonal: ez a vonal a gazdagságra, pénzügyi helyzetre utal, minél jobban látszik, annál jobb. Ha szaggatott, vagy halvány, akkor mindennapos anyagi problémákat jelez.

3. vonal: ez a siker és hírnév vonala. Ha jelen van ez a vonal a kezünkön, akkor azt jelenti, hogy nagy befolyásoló erővel hatunk másokra, sikeresek és híresek leszünk.

4. vonal: ez nagyon ritka, de, ha valakinél jelen van, akkor ez a harmadik vonalat erősíti meg.

 

infó és kép: twice.hu

ÁSZF