Lejátszás LejátszásWellhello - Gyere És Táncolj

Magyaróra

Kíváncsi vagy arra, mit tartogat számodra a disznó éve? Kattints!

A kínai asztrológiában 2019. február 4-én ér véget a Kutya éve, és február 5-től veszi kezdetét a Vaddisznó éve, mely 2020. január 25-ig tart. Az elkövetkező évben nagyon sok okunk lesz majd az örömre, hiszen ezen állat tulajdonságai között találjuk az engedékenységet, a barátságot és az életörömet.

- Igyekezzünk a pillanatnak élni, és soha ne bánkódjunk. Szeressünk, keressük a békét, igyekezzünk elkerülni a zűrös vagy feszültséggel teli, veszélyes helyzeteket.

- Ebben az évben sokat pihenhetünk, és hagyjuk maguktól történni a dolgokat, nem siettetve azokat. Lesz időnk önmagunk megfigyelésére, a befelé fordulásra, a múlt elemzésére, elfogadva hiányosságainkat és szövögetve jövőre néző, új terveinket.

- A Vaddisznó természeténél fogva, imád enni és inni, ezért hajlamosak lehetünk a mértéktelen fogyasztásra, elkényeztetve magunkat. Igyekezzünk tehát kordában tartani étvágyunkat és ne engedjük, hogy az vezérelje mindennapjainkat, mert könnyen túlsúlyosakká válhatunk.

- Ugyanezt a mértékletességet tartsuk be anyagi téren is. Figyelmesen válogassuk meg, mire költjük pénzünket, és ne engedjünk a csábításoknak a költekezés terén.

- Jó hír, hogy sok jó barátot szerezhetünk és az egyes közösségek is elfogadnak bennünket.

- Termékeny év lesz számunkra, munkánknak beérik a gyümölcse és előléphetünk szakmai téren.

- Mivel a Vaddisznót a családja felé irányuló feltétel nélküli szeretet, és hűség jellemzi, a jövő évben családi életünk körül is mindent rendben találunk majd. Eljön az idő a nagy családi összejövetelek számára, ahol alkalom nyílik a békülésre is.

- Akik egyedül voltak eddig, megtalálhatják maguk számára az ideális párt.

forrás: minihoroszkop.hu, kép: hir.ma

ÁSZF