Lejátszás LejátszásBIKINI - Mielott Végleg Elmegyek

Magyaróra

Kicsit viccet csinált saját imidzséből The Weeknd az 'Amerikai fater' új részében

The Weeknd volt a legújabb Amerikai fater rész sztárvendége, de az énekes karakterén csavartak egy nagyot, és a csajozógép imidzs mögé egy titkolozó szűz férfit képzeltek oda.

Seth MacFarlane animációs vígjátéksorozatában Abel saját magát alakítja, az egyik jelenetben a család lány tagja, Hayley Smith le akar feküdni az énekessel, mivel nagy rajongója, de a torontói zenész ekkor egy "I’m a Virgin" című dalban fedi fel, hogy valójában még szűz, és csak a nagy őt várja, akivel össszeházasodhat. A külön az epizódhoz írt dalból kiderül, hogy Abel csak megjátszotta a hedonista életmódját a dalaiban.

"Régóta nagy rajongója vagyok a show-nak. Már gimi óta követem. Ha meghallod benne a dalt, rögtön leesik, hogy külön ehhez írtuk. Mindig is akartam egy olyan karaktert játszani, ami szöges ellentéte a rólam kialakult képnek, és persze kicsit viccet csinálni a saját imidzsemből" - mesélte Abel a Variety megkeresésére.

A szóban forgó rész a 16. évadból származik, szóval magyar fanoknak még kicsit várniuk kell, hisz nálunk még csak a 15. évadot vetítik a TV-ben.

infó: https://offmedia.hu/, kép: youtube.com

ÁSZF