Lejátszás LejátszásDua Lipa - Break My Heart

Forrás Charter

Zimmerer Tamás

Érkezik Ava Max debütáló korongja

Éveken át húzódott a 26 éves Ava Max debütáló korongja, most viszont úgy tűnik, egyenesben van a Sweet but Psycho énekesnője.


Nagyon érdekes koncepciót rakott össze nekünk Max az elmúlt időben, ugyanis már debütáló albumát is ketté bontotta, mégpedig Heaven és Hell oldalra, innen is ered a lemez Heaven & Hell címe. A dallista viszont meglepő lehet, hiszen a Sweet but Psycho-n kívül felkerült még a Kings & Queens, a Salt, a So Am I és a Torn is. Legutóbbi pedig az átvezető a mennyből a pokolba: a tüzes és sötét oldal a Take You to Hell c. dallal kezdődik.
Az album borítója szintén ketté van bontva, felül a szőke énekesnő látható, alul pedig a vörös hajjal rendelkező. A két színtérnek különböző motívumai is vannak: míg az elsőnek a fehér és a kék, illetve a felhők, addig a második résznek a narancssárga-piros és a tűz.
Míg korábbi anyaga, a Kings & Queens a Heaven oldalt promótálta, így a tegnap megjelent Who’s Laughing Now a Hell részleget. Kiemelendő, hogy mind a két videó a rész felvezetésével kezdődik. Eredetileg június elején érkezett volna az új kislemez, viszont 2020 a meglepetések és a káosz éve, így nem meglepő, hogy eltolták a megjelenést.

A dallistát alább találod!

infó: musicdaily.hu, kép: Twitter: AvaMaxBR, címoldali kép: youtube.com

ÁSZF