Lejátszás LejátszásTÓTH GABI - Énidő

Magyaróra

Színes

Átlátszó templom épült egy belga kisvárosban

Borgloon városában egy különleges átlátszó templom épült, melynek falai bizonyos szögből nézve telejsen átlátszónak tűnnek. A templomot Pieterjan Gijs és Arnout Van Vaerenbergh építészek tervezték, és 100 egymásra helyezett acéllapból épült meg.

Íme Lil Nas X kedvenc momentuma 2019-ből

Bátran kijelenthetjük, hogy az Old Town Road volt az év slágere tavaly, miután minden idők leghosszabb ideig trónoló száma lett Amerika legfontosabb slágerlistáján, a Billboard Hot100-en, Lil Nas X-t pedig egy év alatt a hajléktalanság küszöbéről a szupersztárságig repítette egy év leforgása alatt.

Tom Cruise megállíthatatlan

Két újabb epizód készül a Tom Cruise főszereplésével forgatott Mission: Impossible-filmsorozathoz: a hetedik részt 2021 júliusában, a nyolcadikat pedig 2022 augusztusában mutatják be.

Rajongójával cukiskodott Billie Eilish

Kevés előadónak volt akkora éve idén, mint Billie Eilish-nak, akinek év elején megjelent a bemutatkozó lemeze, most pedig simán a világ egyik legnagyobb sztárjának mondató, a fiatalok körében mindenképpen az egyik legnépszerűbb. Ennek ellenére nem annyira lehetetlen a közelébe férkőzni, egy kamasz rajongója például simán odaszaladt az autójában ülő énekesnőhöz, az pedig gond nélkül megölelte a kislányt és váltott vele néhány szót.

ÁSZF