Lejátszás LejátszásNo Sugar - Súlytalanul

Zene

Színes

Billie Eilish új frizurát villantott

Billie Eilish pár napja részt vett egy olyan gálán, ahol a művészetet ünnepelték, de ennél sokkal fontosabb, hogy hogyan. Az énekesnő új frizurát villantott, oldalt ugyanis rövidre vágatta, hátul pedig meghagyta hosszúra. 

Tarolt a Joker

A DC Films és a Warner Bros. közös mozija megdöntött minden eddigi képregényfilmes rekordot.

Camila Cabello találkozott Vilmos hercegékkel

A BBC Radio1 évek óta megrendezi a Teen Hero (tinihős) díjátadóját, ahol olyan 14-17 éveseket díjaznak, akik inspirálóak, vagy nagyon sokat tettek a közösségért. Ehhez csatlakozott most Katalin hercegné és Vilmos herceg is, illetve Camila Cabello is, akit szinte alig lehet észrevenni a fotón, annyira egybeolvadt a tinédzserekkel.

Post Malone 15 millió forintot szórt a tömegbe legutóbbi koncertjén

Akkora buli volt Post Malone legutóbbi koncertjén, Miamiban, hogy konkrétan pénzt szórt a közönségnek. De nem úgy, mint Snoop Dogg, aki a saját képével ellátott kamupénzt osztogatott. A LadBible szerint Post Malone rendes dollárokat szórt a tömegbe, abból is 50 ezer darabot, ami közel 15 millió forintnak felel meg.

Édes kis állattal készített képet Shawn Mendes

Shawn Mendes ausztráliai turnéja alatt úgy döntött: meglátogatja a helyi nevezetességeket is. Az énekes a Rottnest-szigeten élő quokkákat, azaz kurtafarkú kengurukat nézte meg, és ha már ott volt, készített egy fotót is az egyik aprósággal.

ÁSZF