Lejátszás LejátszásKirály Viktor / Dmc - Running Out of Time

Délutáni Csúcs

Bálint László, a stúdióserpa

Színes

Dögös szettben jelent meg Camila Cabello

Londoni tartózkodása idején jelent meg egy rádiós eseményen Camila Cabello, mindehhez pedig egy elképesztően dögös szettet választott, teljesen úgy nézett ki, mint egy szexi rendőr. Camila fonott hajjal, sapkában és talpig feketében érkezett a rendezvényre.

Megkezdte börtönbüntetését a Született feleségek sztárja

Megkezdte kéthetes börtönbüntetését egy kaliforniai szövetségi börtönben Felicity Huffman, a Született feleségek sztárja, akit csalás és vesztegetés miatt ítéltek el, mert kiderült, hogy több gazdag szülőhöz hasonlóan törvénytelenül akarta bejuttatni gyerekét az egyetemre.

Ismerd meg jobban Mabelt!

A stílusát három szóban fiúsnak, viccesnek és szexinek írja le. Elmondása szerint a zenén kívül a divat az egyik módja arra, amiben ki tudja magát fejezni. Szereti a svéd divatot és márkákat, és azt, hogy azok milyen elegánsak. Tinédzserként egy svéd stílusblogot is vezetett. 2018-ban saját cipőkollekciója is volt. Szereti az ellentétes stílusokat együtt hordani, például az igazán nőies ruhákat az utcai stílusú ruhákkal; szűk ruhákat bomberdzsekivel, divatos ruhákat egyszerű kiegészítőkkel. Ékszereit olcsóbb aranyékszer üzletekben vásárolja. Imádja a dizájner kézitáskákat. Kedvencei a magas derekú-, valamint a bő nadrágok, és a sportcipők. A legfontosabb számára, hogy kényelmesen érezze magát az adott öltözékben.

Barátságból szerelem: Camila Cabello bevallotta, mit érez

Camila Cabello és Shawn Mendes eddig sosem erősítették meg hivatalosan a kapcsolatukat. Mondjuk lehetetlen lett volna letagadni, hogy összejöttek, hiszen szinte naponta kerül fel róluk közös fotó a netre, ráadásul ők maguk is posztoltak egy videót Instára, amin éppen csókolóztak. Viszont Camila a legfrissebb interjújában végre tényleg bevallotta, mit is érez Shawn iránt. 

Ellophatta a Marvel a Linda főcímdalát?

Az ikonikus, '80-as évekbeli magyar sorozathoz Vukán György írt zenét, és le is védette. Szellemi hagyatékának kezelője szerint ugyanez köszön vissza az X-Men animációs sorozatának főcímdalában is.

Néhány idézet Vekerdy Tamástól

Vekerdy Tamás nemcsak jó pszichológus, hanem tapasztalt szülő és remek előadó is volt. A szakember hosszú évek óta kongatta a harangot a kreativitás, az érzelmi biztonság mellett és a konzervatív, túl szigorú, csupán tudásanyagra épülő oktatással szemben. Alább néhány idézet a szerdán - 84 éves korában - elhunyt szakembertől.

Lopással vádolják Ariana Grande stábját

Ariana Grande jelenleg éppen perben áll a Forever 21 márkával, ami az ő arcképével árult ruhákat a beleegyezése nélkül a kereset szerint, ezért 10 milliót követel rajtuk. Közben pedig a RuPaul’s Drag Race sztárja, Farrah Moan Twitteren jelezte, hogy amúgy Grande, pontosabban a stábja lenyúlta az egyik külsejét az énekesnő 7 Rings című klipjéhez.

ÁSZF