Lejátszás LejátszásForrás DJ - Dj Tomy Slow

Forrás DJ

Színes

Fődíjat kapott Chicagóban Horvát Lili szerelmesfilmje

A Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című alkotás kapta az 56. Chicagói Nemzetközi Filmfesztivál New Directors versenyprogramjának Gold Hugó-fődíját.
A díjat odaítélő zsűri indoklása szerint a film egyebek között a magával ragadó, lebilincselő szerelmi történetéért érdemelte ki az elismerést, de kiemelték Stork Natasa "elragadó" játékát is. A filmet az amerikai mellett több más fesztiválon is díjazták: az A-kategóriás Varsói Nemzetközi Filmfesztiválon Fipresci-díjjal tüntették ki, az Antalyai Nemzetközi Filmfesztiválon pedig a film főszereplőjét, Stork Natasát jutalmazták a legjobb színésznő díjával.

Űrhajósokról készült, felgyorsított videó hódít ismét a neten

Az űrhajósok munkája nagyon érdekes a külső szemlélők számára, nem véletlenül készül olyan sok dokumentum- és mozifilm ebben a témában. Az 1989-es For All Mankind című filmben például az Apollo-küldetésekről készült eredeti felvételeket is láthatjuk. Ebben van egy olyan rész, amikor két asztronautát láthatunk a Holdon. Ezek a jelenetek most újra hódítanak az interneten annak köszönhetően, hogy valaki felgyorsította a felvételt.

Új projektbe kezdett Cardi B

Cardi B saját Instagram oldalt csinált 2 éves kislányának, amelyet természetesen még egy jó darabig híres anyukája kezel.

Íme a három fotó amivel meghódította a világot egy brit apa

"Így kezdődött, itt tartunk" -  ennyit írt a belfasti Ciarán Shannon azokhoz az őt és a lányát ábrázoló fotókhoz, melyeket a Twitteren osztott meg október 10-én. A képek ugyanott, a család háza előtt készültek, néhány év eltéréssel – írja a BBC.

ÁSZF