Lejátszás LejátszásDOBRÁDY ÁKOS - Fekete Gyémant

Zene

Színes

Lil Nas X különleges szerelésben jelent meg

A countrypop hibrid Old Town Road poptörténeti rekordot döntött azzal, hogy a legtovább tanyázott a Billboard-lista élén. Szerzője egy 20 éves srác, akiről azt lehetett gondolni, egyslágeres csoda. De Lil Nas X azóta kiadott egy EP-t, öt meglepő dallal.

Megint Shawn Mendes és Camila Cabello randijáról beszél mindenki

Az tuti, hogy Shawn Mendes és Camila Cabello nem átlagos pár, ugyanis akárhol is jelennek meg nyilvánosan, a róluk készült fotók mindig bejárják a netet. Vagy azért, mert bizarr maszkokban találkoznak, vagy azért, mert simán egymásnak esnek bárki előtt – szóval tényleg nem foglalkoznak azzal, ki mit gondol róluk! Most pedig a legújabb extrém randijukról beszél mindenki, ugyanis Shawn és Camila nemrég közösen csináltatott tetkót Los Angelesben!

Menő meglepetést szerzett Mariah Carey kisfiának

Mariah Carey kisfia, Moroccan hatalmas Deadpool rajongó. Ahogy az pedig Carey-hez illik, nem aprózta el a meglepetést, és nem egy egyszerű mesefigurát vásárolt a kisfiúnak ennek örömére, hanem egészen a forrásig ment...

Shawn Mendes meccs helyett szerelmét választotta

Shawn Mendes és párja, Camila Cabello cseppet sem titkolják, mennyire odáig vannak egymásért. Bár nemrégiben még a szakításukról pletykáltak, a fiatalok egyértelműen cáfolták, hogy bármi probléma lenne a kapcsolatukkal.

Bill Gates a leggazdagabb

A Bloomberg milliárdos indexe szerint a Microsoft (MSFT) társalapítója megelőzte az Amazon vezérigazgatóját, Jeff Bezost, és nettó 110 milliárd dolláros vagyonával visszaszerezte a világ leggazdagabb emberének járó elismerést– írja a CNN.

ÁSZF