Lejátszás LejátszásAntal Timi / Demko Gergő - Főnix

Forrás Charter

Zimmerer Tamás

Színes

Ez a személyiségtípus lesz a legboldogabb az életben

A boldogság sok tényezőtől függ, ám sok minden függ attól is, milyen személyiségjegyekkel vagyunk megáldva. Gretchen Rubin kutató 4 fő személyiségtípust hasonlította össze, és online felmérések segítségével kiderítette, melyikük közülük a legesélyesebbek a boldog életre.

Kíváncsi vagy arra, mit tartogat számodra a disznó éve? Kattints!

A kínai asztrológiában 2019. február 4-én ér véget a Kutya éve, és február 5-től veszi kezdetét a Vaddisznó éve, mely 2020. január 25-ig tart. Az elkövetkező évben nagyon sok okunk lesz majd az örömre, hiszen ezen állat tulajdonságai között találjuk az engedékenységet, a barátságot és az életörömet.

Nézted már a csuklódon lévő vonalakat? Tudod, mit jelentenek?

 

A kézfejünk belső oldalán, a kezet a karral összekötő részen van egy pár vízszintes vagy kissé görbe vonal. A tenyérelemzők ezeket Rascette vonalaknak hívják. Nem mindegy, hogy hány ilyen vonalunk van, és hogyan helyezkednek el ezek egymáshoz képest. Állítólag, minél több vonal van a csuklónkon, annál tovább fogunk élni.

Kiderült az Oscar-várományos film titka

Régóta kering egy anekdota a Szemtől szemben című thrillerről, amelyben Al Pacino megszállott zsaruja üldözi a hidegvérű gengsztert, akit Robert de Niro alakít. A film készítői állítólag az utolsó pillanatban vették csak észre, hogy Pacino és de Niro nem is vált szót a cselekmény során, miközben az egész történet kettejük párharcáról szól. Gyorsan írtak hát egy közös jelenetet a két színészóriás számára, akik egy országúti bisztróban jól el is beszélgetnek valahol a film közepén.

Bruce Willis karácsonyi ellenfele a Grincs kedvence

Az egyik legnépszerűbb brit színész, Benedict Cumberbatch kölcsönzi hangját a Grincsnek a legújabb animációs feldolgozás eredeti változatában, és ez alkalomból alaposan kifaggatták, mi a véleménye a zsémbes zöld manóról és a karácsonyról.

Durva jóslatok 2019-re!

A „balkáni Nostradamus”, azaz Baba Vanga eddigi legtöbb jóslata megvalósult, az 1996-ban elhunyt vak bolgár asszony korábban a New York-i ikertornyok elleni terrortámadást is megjósolta…

Igazi retrójátékot kapott az ŰrDongó

Aki még emlékszik a Közveszélyes Munkakerülő nevű flashjtáék-blogra, most elmorzsolhat egy nosztalgikus könnycseppet a szeme sarkában. A Paramount stúdió kijött egy szuper retró flashjátékkal, amelyben ŰrDongóként küzdhetünk a különféle ellenfelekkel a régi szép munkakerülős idők tiszteletére.

ÁSZF