Lejátszás LejátszásForrás DJ - Dj Tomy Slow

Forrás DJ

Színes

Eladó egy ház, aminek alsó szintjén egy börtön is található

Eladó Missouri államban, Lafayette Cityben egy 566 négyzetméteres telekkel rendelkező ház, aminek alsó szintjén egy börtön található. A kétszintes, stílusosan berendezett otthonban két hálószoba, egy és egy fél fürdőszoba, konyha és nappali található. Az ingatlan alsó szintjén viszont pince helyett kilenc darab rácsos zárka fogadja a nézelődőt. 

Kenny G-vel késztett közös remixet a The Weekend

Kenny G az évtizedek során elismert jazz szaxofonosból kinevetett, de népszerű giccskirály lett, majd az utóbbi években újra közkedvelt figura, ami a nyilvános megítélését illeti. Utóbbinak újabb jele, hogy The Weeknd kiadott egy remixet In Your Eyes című számából a 80-as évek diszkókorszakát időző After Hours című lemezéről, amin a sztárszaxis szólózik.

Dua Lipa ruháját egyetlen gemkapocs tartja

Dua Lipa tudja, milyen fotókkal kell felhívnia magára a figyelmet. Legutóbb megjelent klipjét, a Levitating című dalához gyártott videót reklámozza.
A promó része az a készülődős werkfotó is, amelyen összecsiptetik Dua Lipa csillogó szettjét

Harry Styles beugrott egy rajongójához...

Harry Styles beugrott egy rajongójához, miután lerobbant a kocsija: teázgatott, megetette a lány aranyhalát, aláírta neki az új albumát és még egy levelet is írt. A vendéglátó, Theadora ugyanis nem volt otthon, és pont lecsúszott a találkozásról a kedvencével. 

ÁSZF