Lejátszás LejátszásBEATRICE - NYOLC ÓRA MUNKA

Kívánságműsor

Sándor Szilvia

Színes

Dua Lipa formába hoz

A Physical című dala az elmúlt idők egyik legmesteribb popdala, így nem csoda, hogy az énekesnő megadja neki a megfelelő promót.

Így ünnepelte 23. szülinapját Camila Cabello

Március 3-án lett 23 éves a Fifth Harmony tagjaként ismertté vált Camila Cabello, és ezt egy nagyszabású bulival meg is ünnepelte. A helyszín az angliai Blackpool volt, ahol az énekesnő jelenleg a Hamupipőke filmet forgatja.

Így nézett ki Sam Smith 10 évvel ezelőtt

Ahogy sokan, úgy Sam Smith is beszállt a 10 éves kihívásba, amely arról szólt, hogy az emberek megosztanak egy képet magukról, hogyan néztek ki az éppen lezárult évtized elején.

Remekül dolgozta át saját stílusára Billie Eilish a Beatles slágerét

Billie Eilish és testvére, Finneas szolgáltatta az aláfestő zenét az idei Oscar-díj gyász-összeállításához (ahol az előző díjátadó óta elhunyt filmes hírességek előtt tisztelegtek), és maga Steven Spielberg konferálta fel őket. A Beatles Yesterday cím dalát adták elő, miközben a kivetítőn az elhunyt filmesek képei pörögtek (Kobe Bryant nyitotta a sort és Kirk Douglas zárta).

Különös fotót osztott meg Selena Gomez

A Dazed magazin készített fotósorozatot Selena Gomezzel, akinek annyira tetszett a közös munka, mint még semmi azelőtt. Élete legjobb fotózásának nevezte az énekesnő.

ÁSZF