Lejátszás LejátszásForrás Rádió

Délutáni Csúcs

Bálint László, a stúdióserpa

Színes

Tarolt a Joker

A DC Films és a Warner Bros. közös mozija megdöntött minden eddigi képregényfilmes rekordot.

Camila Cabello találkozott Vilmos hercegékkel

A BBC Radio1 évek óta megrendezi a Teen Hero (tinihős) díjátadóját, ahol olyan 14-17 éveseket díjaznak, akik inspirálóak, vagy nagyon sokat tettek a közösségért. Ehhez csatlakozott most Katalin hercegné és Vilmos herceg is, illetve Camila Cabello is, akit szinte alig lehet észrevenni a fotón, annyira egybeolvadt a tinédzserekkel.

Post Malone 15 millió forintot szórt a tömegbe legutóbbi koncertjén

Akkora buli volt Post Malone legutóbbi koncertjén, Miamiban, hogy konkrétan pénzt szórt a közönségnek. De nem úgy, mint Snoop Dogg, aki a saját képével ellátott kamupénzt osztogatott. A LadBible szerint Post Malone rendes dollárokat szórt a tömegbe, abból is 50 ezer darabot, ami közel 15 millió forintnak felel meg.

Édes kis állattal készített képet Shawn Mendes

Shawn Mendes ausztráliai turnéja alatt úgy döntött: meglátogatja a helyi nevezetességeket is. Az énekes a Rottnest-szigeten élő quokkákat, azaz kurtafarkú kengurukat nézte meg, és ha már ott volt, készített egy fotót is az egyik aprósággal.

Idén halloweenkor mindenki Billie Eilish-nek öltözik?

Billie Eilish még csak 17 éves, de már most akkor sztárnak számít, hogy többen is Billie Eilish-nek öltöztek halloween alkalmából. Először kezdte Jameela Jamil, majd később még 2 másik sztár is Billie jelmezt választott az ünnepre.

Zöld kiskutya született Németországban

A némertországi Wermelskirchenben érdekes kiskutya született a minap: a golden retriever kölyök nem fehéres, hanem zöldes színnel jött a világra. A kutyák gazdája, Joanna Justice a DPA hírügynökségnek elmondta, hogy először nagyon megijedt a kölyök láttán, de aztán rájött, hogy nincs semmi baja, és megnyugodott.

ÁSZF