Lejátszás LejátszásNew Level Empire - Megtörténtünk

Magyaróra

Színes

Megzavarták Halsey koncertjét, így reagált az énekesnő

Miamiban adott ingyenes koncertet Halsey, ami azzal is járt, hogy nem csak a rajongói mentek el rá. Az egyik koncertlátogató például jó viccnek tartotta, hogy a koncertje alatt folyamatosan beüvölti az énekesnő exének, a rapper G-Eazy-nek a nevét.

Vicces: Billie Eilish pofát vágott az Oscar-gálán

Több emlékezetes pillanat is volt a 2020-as Oscar díjátadó alatt, az Élősködők című film egyenesen tarolt, de a Joker is hazavihetett két díjat. Ne feledkezzünk meg azonban a gála egyik mókás percéről sem... 

Átadták a Kovács László és Zsigmond Vilmos Magyar Operatőr Verseny díjait

Öt kategóriában osztották ki a harmadik alkalommal megrendezett Kovács László és Zsigmond Vilmos Operatőr Verseny díjait pénteken. Annál nagyobb dolog nincs, mint közvetíteni egy történetet és mindezt a legmegfelelőbb arcok által - hangsúlyozta Koltai Lajos, a Magyar Operatőrök Társaságának elnöke a rendezvényt megnyitó beszédében.

Menő táncpárbaj Sam Elliott és Lil Nas X között

A Doritos két éve annyira odatette magát Peter Dinklage és Morgan Freeman rapcsatájával, hogy még saját maguknak is szinte átugorhatatlan magasságba tették a lécet. Idén aztán sikerült a Super Bowl félidejére időzítve egy olyan klipet letenniük az asztalra, ami végre a 2018-as eresztéshez mérhető. 

ÁSZF