Lejátszás LejátszásKaty Perry - Teenage Dream

Kívánságműsor

Sándor Szilvia

Színes

Kézfertőtlenítőnek öltözött Katy Perry

A koronavírus-járvány miatt, az American Idol tehetségkutatót is online folytatják a műsor készítői, így a műsorvezetők, versenyzők, és a zsűritagok is az otthonukban készítenek magukról felvételeket.

Tízmillió dolláros pert indított Selena Gomez

A Clothes Forever – Styling Game készítői Selena Gomez személyét is felhasználták a játékukhoz, ám az énekesnő erre semmilyen formában nem adott engedélyt, ezért egy 10 millió dolláros, azaz több, mint 3 milliárd forintos pert akasztott a cég nyakába.

Esés lett a vége Justin Bieber karantén-játékának

Justin Bieber és felesége, Hailey Bieber is karanténban vannak. A Bieber házaspár önmagukat, és az Instagram nézőket is szórakoztatták kicsit. Főleg a sportolók kezdték el a karantén alatt azt a kihívást, hogy a lakás egyik pontjából kell a másikba eljutni úgy, hogy nem érintjük a padlót. 

Billie Eilish cukisággal tért vissza az Instagramra

Az énekesnő a világtól való visszavonulást annyira komolyan vette, hogy még a közösségi oldalát is elkerülte. A legutóbbi posztját március 29-én osztotta meg, így közel három hét elteltével ideje volt, hogy bejelentkezzen, amit egy nagyon cuki képpel tett meg.

Cuki jelmezben mutatta meg gömbölyödő pocakját Katy Perry

A 2020-as húsvét igencsak rendhagyóra sikeredett a járványhelyzet miatt. Elmaradt a hagyományos értelemben vett locsolkodás, a nagy családi ebédek, és sok helyen maga az ünnepi hangulat is. Katy Perry azonban nem hagyta, hogy a karantén a kedvét szegje...

ÁSZF