Lejátszás LejátszásFish! - Ne Is Figyelj Rám

Délutáni Csúcs

Bálint László, a stúdióserpa

Színes

Egzotikus szépség David Guetta 24 évvel fiatalabb barátnője

David Guetta, a világ egyik legnépszerűbb lemezlovasa és zenei producere hosszú évekig volt együtt feleségével, Cathy Lobéval. Végül 22 év után, 2014-ben végleg elváltak az útjaik. A legendás sztár egy darabig élte a szinglik életét, ám 2015-ben újra rátalált a szerelem, a nála 24 évvel fiatalabb Jessica Ledon csavarta el a fejét. Nem csoda, hogy a lányon megakadt annak idején a zenész szeme, Jessica egzotikus vonásokkal rendelkezik.

Nézd milyen cuki fotót tett közzé Katy Perry

Katy Perry és Orlando Bloom kapcsolata az egyik legérdekesebb dolog most Hollywoodban, ugyanis 2017-es szakításuk óta nem lehetünk egészen biztosak abban, hogy hányadán állnak. Legutóbb megint egy olyan jelet adtak magukról, amit kétféleképpen is lehet értelmezni.

Camila Cabello villantott...

Épp a kaliforniai Studio City-be igyekezett hétfőn a 22 éves Camila Cabello, amikor egy hirtelen ötlettől vezérelve, villantott az őket követő paparazziknak...

Kiderült, kivel fotózkodott Ed Sheeran helyett Dobó Kata

Nemrég egy Ed Sheeranre megszólalásig hasonlító férfival készített közös fotót a Los Angeles-i reptéren Dobó Kata. Az Index szúrta ki, hogy a férfi valójában egy hasonmás, aki azért utazott a városba, hogy Josh Pieters átverésekre szakosodott Youtube-csatornájára forgasson egy videót, melyen a Staples Centerben rendezendő bokszmeccsen megpróbálják elhitetni az emberekkel, hogy ő Ed Sheeran.

Lil Nas X különleges szerelésben jelent meg

A countrypop hibrid Old Town Road poptörténeti rekordot döntött azzal, hogy a legtovább tanyázott a Billboard-lista élén. Szerzője egy 20 éves srác, akiről azt lehetett gondolni, egyslágeres csoda. De Lil Nas X azóta kiadott egy EP-t, öt meglepő dallal.

ÁSZF