Lejátszás LejátszásKOWALSKY meg a VEGA - Egy Világon Át

Kívánságműsor

Sándor Szilvia

Színes

Szokatlanul merész színű frizurát villantott Dua Lipa

Dua Lipa nemcsak rengeteg slágerrel ajándékozott meg minket az utóbbi éveben, hanem az is kiderült, hogy Magyarország különösen közel áll a szívéhez, hiszen a Sziget Fesztiválos fellépését a mai napig élete egyik legszebb pillanatának tartja. 

Így rezgi el egy fogkefe a Bad Guy-t

A Device Orchestra egy olyan zenei projekt, amelynek az alkotója ismert számokat játszik le elektromos eszközök, például elektromos fogkefe, kártyaolvasó készülék vagy írógép segítségével.

Hallottad már? Így énekel egy klasszikus dalt Billie Eilish

Az One World: Together at Home elnevezésű eseményen több mint 100 előadó lépett fel az otthonukból bejelentkezve, a kezdeményezésen részt vett többek között a Rolling Stones tagjai, Paul McCartney, Elton John, Taylor Swift és Billie Eilish, aki egy jazz-klasszikust, Bobby Hebb 1966-ban kiadott Sunny című dalát választotta, ami ezúttal egy szimpla elektromos orgona kíséretet kapott.

Merész topban pózolt Dua Lipa

Dua Lipa nemrég az Instagramra feltöltött két képet, amelyek még épp átcsúsznak a szabályzat alatt, ugyanis a topja igencsak sokat mutat. Kapott is rá több, mint 4 millió lájkot...

Ő Eminem 24 éves lánya

A világhírű rapper nem olyan rég Mike Tyson showjában vendégeskedett, ahol beszélt arról is: mennyire büszke a családjára, köztük saját lányára, Hailie-re is.

Drake megmutatta otthonát

Drake legutóbb a gyerekét, most meg az otthonát mutogatta meg Instagramon, utóbbit azért csinálta, mert az Architectural Digest májusi számában olvashatunk majd a házáról. 

ÁSZF