Lejátszás LejátszásPost Malone / Swae Lee - Sunflower (Spider-Man: Into the Spider-Verse)

Forrás Charter

Zimmerer Tamás

Színes

Kutyajósda is lesz az idei Belvárosi Kutyafesztiválon

Tréfás asztrológiai elemzéssel, kártyavetéssel és számmisztikai elemzéssel is várják az állatbarátokat a szervezők az idei Belvárosi Kutyafesztiválon, amelyet a gazdátlan állatok örökbefogadásának népszerűsítésére rendeznek meg május 4-én a főváros V. kerületében. Az Olimpia park sétányára szervezett programot rossz idő esetén május 11-én tartják meg - közölte a szervező Vigyél Haza Alapítvány az MTI-vel.

Egy méterrel magasabb lett a Kékes!

Néhány héten át a megszokottnál egy méterrel magasabbra, 1015 méterre nyúlik a tengerszint fölé Magyarország legmagasabb pontja, a Kékes. Egy vállalkozó kedvű csapat egy különleges építmény segítségével toldotta meg a hegy magasságát, amelyhez több tonnányi követ használtak fel. Ez a magassági érték egyébként nem újkeletű, hiszen volt idő, amikor a ma ismert 1014 helyett 1015 méteres volt a csúcs.

Selena Gomez nagyija unokája kiskori fotóját tette kis Instájára

Mára már bizonyított tény, hogy azért csökken a fiatalok körében a Facebook népszerűsége, és azért hagyják ott, vagy éppen nem is regisztrálnak fel, mert ciki nekik egyazon platformon létezni a tanárnőjükkel vagy a nagymamájukkal. Emiatt menekülnek az Instagramra, amit még nem szálltak meg az idősebbek.

John DeLoreanről forgat filmet George Clooney

George Clooney filmet forgat John DeLorean világhírű autógyártó életéről – értesült a deadline.com. A filmsztár a filmet nemcsak rendezi, hanem valószínűleg ő alakítja a főszerepet is. Az anyai ágon magyar származású DeLorean 1925-ben az autókészítés fellegvárában, Detroitban született.

A világ egyik legszebb énekesnője van a fotón, de senki nem jön rá, ki ő

A világsztárok imádnak néha nosztalgiázni, ilyenkor pedig rendszerint megosztanak egy-egy régi - valószínűleg nevetséges - fotót fiatal- vagy
gyerekkori önmagukról. Aki legutóbb megtette ezt, nem kisebb ember,mint a világ egyik legnépszerűbb és legszebb énekesnője, ám az ő képe annyira jól sikerült, hogy senki nem ismeri fel rajta.

Elindul a Roxfort Expressz

Április elejétől ismét útnak indul a Roxfort Expressz, vagyis a The Jacobite vonat, amely a Harry Potter-filmekben a King’s Cross pályaudvar 9 és 3/4 vágányánál várta az ifjú varázslótanoncokat, hogy elvigye őket az iskolába. A vonat Fort Williamből egészen Mallaig városági szállítja majd mugli utasait, a film ismerős vidékein keresztül.

ÁSZF