Lejátszás LejátszásHalott Pénz / Kőváry Zoli - Mindenre ráveszel

Zene

Színes

Menő táncpárbaj Sam Elliott és Lil Nas X között

A Doritos két éve annyira odatette magát Peter Dinklage és Morgan Freeman rapcsatájával, hogy még saját maguknak is szinte átugorhatatlan magasságba tették a lécet. Idén aztán sikerült a Super Bowl félidejére időzítve egy olyan klipet letenniük az asztalra, ami végre a 2018-as eresztéshez mérhető. 

Dua Lipa álruhában tréfált meg embereket

Dua Lipa Ellen DeGeneres műsorának kedvéért felvett egy parókát és egy szemüveget, bement egy boltba, és az ott nézelődő emberekhez elkezdett beszélni, csak a dalszövegeit felhasználva. Senki nem ismerte fel...

Idén 117 új emoji jelenik meg, nézd meg őket!

Idén 117 új emoji megjelenését jelentette be a Unicode Consortium, az új képecskék között cumisüvegből babát etető szülők, ölelkezés, valamint a szív és a tüdő anatómiai ábrája is szerepel - írta a BBC hírportálja.

Dua Lipa nagyon dögösen viseli az egyszerű inget is

A fiatal énekesnő nemcsak tehetségével, de stílusos öltözködésével is rendszeresen felhívja magára a figyelmet, most példul olyan dögösen kombinálta a szimpla fehér ingjét, hogy azt mindenkinek érdemes ellesni.

Dua Lipa ismét divatba hoz egy rég elfelejtett ruhadarabot?

A fiatal énekesnőnek köszönhetően újra felkerült a divattérképre egy méltatlanul keveset reklámozott ruhadarab, amelynek újrafelfedezése már tavaly elkezdődött, amikor Katie Holmes nemcsak egy szexi kardigánt, de hozzá színben és matériában illeszkedő melltartót is villantott.

Igazi Mátrix-szerelést villantott Dua Lipa

A tavaly 20 éves Mátrix című film nemcsak a történetével lett elképesztően népszerű, hanem a futurisztikus látványvilágához szorosan kapcsolódó divatelemei is időről-időre visszaköszöntek az elmúlt két évtized során. Sőt, úgy tűnik, hogy ez a trend még mindig virul.

ÁSZF