Lejátszás LejátszásForrás Rádió

Forrás Charter

Zimmerer Tamás

Színes

Penélope Cruz életműdíjat kap a San Sebastián-i Nemzetközi Filmfesztiválon

Az eddigi legfiatalabb kitüntetettként Penélope Cruz spanyol színésznő vehet át életműdíjat az idei San Sebastián-i Nemzetközi Filmfesztiválon - közölték a szervezők. A 45 éves, világhírű Oscar-díjas spanyol művész ráadásul ebben az évben a fesztivál arca is; fekete-fehér portréja díszíti az esemény hivatalos plakátját, amelyet a kitüntetés bejelentésével egy időben mutattak be.

Dua Lipa modellnek is felcsaphatna

A kétszeres Grammy-díjas, dekoratív énekesnő nemcsak énekhangja miatt népszerű. Egyre több márka találja meg őt kampányfelkéréssel, és a magazinok is kapkodnak utána.

Látványos csillaghullás lesz a hétvégén

Egymást érik a csillaghullások, hiszen április végén érte el maximumát a Lyrdiák meteorraj, ami a Hold erős fénye miatt sajnos kevésbé volt látványos, mint amilyennek ígérkezett. Most hétvégén azonban egy újabb látványos meteorzáporban gyönyörködhetünk, amennyiben adottak lesznek a feltételek...

Demi Lovato alaposan meglepte frizurájával rajongóit

Demi Lovato tavalyi túladagolásos esete óta jól van, és minden jel arra utal, hogy a drogoktól és az alkoholtól is sikerül távol tartania magát. Most pedig rajongóit egy teljesen új, friss, egészen rövidre vágott frizurával örvendeztette meg Instagramon.

ÁSZF