Lejátszás LejátszásTamáska Gabi - Előben jobb

Kívánságműsor

Sándor Szilvia

Színes

Harry Styles pulcsija lett az év legnagyobb trendje

Csak egy sima pulcsinak indult ez a bizonyos ruhadarab, amit Harry Styles viselt a februári fellépése előtti próbán, néhány hónappal később pedig egy ikonikus cucc lett belőle. Az énekes egy '70-es évek inspirálta patchwork kardigánban melegített a bulira, egy éles szemű rajongónak pedig annyira megtetszett, hogy elkészítette magának a felső hasonmását.

Ariana Grande kockás hasat villantott

Ariana Grandét épp egy intenzív óra után kapták lencsevére a paparazzik, a fotón pedig jól kirajzolódnak a kockái a hasán a sportmelltartóban és fekete topban.

Jason Derulo kihívta Dwayne Johnsont egy evőversenyre

Jason Derulo elérte a 22 millió követőt a TikTok-oldalán, ennek apropóján megint kitalált egy kihívást, ahogy azt a mérföldköveknél korábban is tette a platformon. Új ötletének középpontjában az állt, hogy megpróbál megenni 22 darab hamburgert két óra leforgása alatt, de csak húsz jött össze.

Megjelent az okosmaszk

Manapság már nem meglepő, hogy van okosautó, okos mosógép, és már megjelent az első okosmaszk is.

Lady Gaga pocakja találgatásokra adott okot...

A napokban a lesifotósok egy igazán aranyos pillanatnak lehettek szemtanúi. Lady Gaga ugyanis egy rajongójával összefutott Malibun: Először a lány nem ismerte fel az énekesnőt, csak nagyon tetszett neki a dzsekije, ezért oda is szólt neki, hogy megdicsérje a ruhadarabot. Ezután a lány ráeszmélt, hogy ez bizony Lady Gaga, majd elmesélte neki, hogy egy nagyon jó barátja hatalmas rajongója. Lady Gaga ezután levette a dzsekit és odaadta a lánynak mondván.

Ava Max vallomása édesapjának

Sok sztár köszöntötte édesapját egy-egy képes poszttal az Instán, vagy a Facebookon június harmadik vasárnapján, Apák napja alkalmából. Az albán származú énekesnő is így tett, édesapjával közös képet osztott meg Instagramján.

ÁSZF