Lejátszás LejátszásRuth Anne - Superman

Zene

Színes

Drake megmutatta otthonát

Drake legutóbb a gyerekét, most meg az otthonát mutogatta meg Instagramon, utóbbit azért csinálta, mert az Architectural Digest májusi számában olvashatunk majd a házáról. 

Kézfertőtlenítőnek öltözött Katy Perry

A koronavírus-járvány miatt, az American Idol tehetségkutatót is online folytatják a műsor készítői, így a műsorvezetők, versenyzők, és a zsűritagok is az otthonukban készítenek magukról felvételeket.

Tízmillió dolláros pert indított Selena Gomez

A Clothes Forever – Styling Game készítői Selena Gomez személyét is felhasználták a játékukhoz, ám az énekesnő erre semmilyen formában nem adott engedélyt, ezért egy 10 millió dolláros, azaz több, mint 3 milliárd forintos pert akasztott a cég nyakába.

Esés lett a vége Justin Bieber karantén-játékának

Justin Bieber és felesége, Hailey Bieber is karanténban vannak. A Bieber házaspár önmagukat, és az Instagram nézőket is szórakoztatták kicsit. Főleg a sportolók kezdték el a karantén alatt azt a kihívást, hogy a lakás egyik pontjából kell a másikba eljutni úgy, hogy nem érintjük a padlót. 

Billie Eilish cukisággal tért vissza az Instagramra

Az énekesnő a világtól való visszavonulást annyira komolyan vette, hogy még a közösségi oldalát is elkerülte. A legutóbbi posztját március 29-én osztotta meg, így közel három hét elteltével ideje volt, hogy bejelentkezzen, amit egy nagyon cuki képpel tett meg.

ÁSZF