Lejátszás LejátszásForrás Rádió

Forrás Charter

Zimmerer Tamás

Színes

Nagyon dögös kép készült Dua Lipáról

Dua Lipa egy igazán merész, gyöngyökkel és flitterekkel telerakott felsőt kapott az egyik magazinnak készülő fotózáson, amiben megmutathatta szemeket vonzó dekoltázsát is.

Ez az 5 legdurvább verdája Justin Biebernek

2009 környékén robbant be Justin Bieber az amerikai köztudatba, azóta pedig a zeneipar ismert személyisége lett. Mára az egyik legnépszerűbb popzenészek közé sorolják, 250 millió dolláros (73 milliárd forint) piaci értékével pedig a legvagyonosabb 30 év alatti előadónak számít.

Meglepő! Ilyennek képzelték 100 éve napjaink házait az emberek

Nemcsak a Vissza a jövőbe filmekben vetődik fel, milyen lesz a jövő, vagyis jelenünk, hanem már 100 évvel ezelőtt is foglalkoztatta az embereket, miként élnek majd utódaik. A házak, lakások terén eléggé szabaddá engedték fantáziájukat, a képeket elnézve, a mai kor embere is nyugodtan gondolhatná ezt a jövő házairól.

Férfiak figyelem: ez a nőknek leginkább tetsző mozgás

A newcastle-i Northumbria Egyetem brit tudósai fogtak tizenkilenc 18-35 éves fiatalembert és videóra vették átlagos tánctehetségüket. Hogy a megítélésüket ne befolyásolja külsejük, 3D modelleket hoztak létre és ezeket mutatták meg 37 nőnek.

Tudtad? Ez a legnehezebb foglalkozás

Meghökkentő lista jött ki az embert legjobban kicsináló öt szakmáról. A francia munkaügyi minisztérium hivatalos kutatóintézete végzett egy felmérést. Az akarták kideríteni, hogy melyik az öt legnehezebb foglalkozás. Figyelembe vették a pozitív és a negatív szempontokat is.

Lady Gaga egy rajongó nénit ölelgetett

Lady Gaga ismét nem botránnyal került az újságok címlapjára, hanem azzal, hogy a Csillag születikben alakított szerepe miatt újabb díjat zsebelt be a Critics Choice Award 2019-es gáláján.

Pink kiakadt a kommentelőkre

Az elmúlt években Pink olyan sztár volt, aki szívesen osztott meg képeket a családjáról az Instagramon a követőivel. Ez azonban nemrég visszafordíthatatlanul megváltozott, a vagány énekesnő ugyanis rettentően felhúzta magát, mivel egyes kommentelők a kisfiát, Jamesont vették célkeresztbe.

ÁSZF