Lejátszás LejátszásFollow The Flow - Anyám mondta

Zene

Színes

Bruce Willis karácsonyi ellenfele a Grincs kedvence

Az egyik legnépszerűbb brit színész, Benedict Cumberbatch kölcsönzi hangját a Grincsnek a legújabb animációs feldolgozás eredeti változatában, és ez alkalomból alaposan kifaggatták, mi a véleménye a zsémbes zöld manóról és a karácsonyról.

Durva jóslatok 2019-re!

A „balkáni Nostradamus”, azaz Baba Vanga eddigi legtöbb jóslata megvalósult, az 1996-ban elhunyt vak bolgár asszony korábban a New York-i ikertornyok elleni terrortámadást is megjósolta…

Igazi retrójátékot kapott az ŰrDongó

Aki még emlékszik a Közveszélyes Munkakerülő nevű flashjtáék-blogra, most elmorzsolhat egy nosztalgikus könnycseppet a szeme sarkában. A Paramount stúdió kijött egy szuper retró flashjátékkal, amelyben ŰrDongóként küzdhetünk a különféle ellenfelekkel a régi szép munkakerülős idők tiszteletére.

December 1.: A magyar rádiózás napja


1925. december 1-jén este 8 órakor indult meg avatóünnepséggel, majd hangversennyel a rendszeres rádiós műsorsugárzás hazánkban. Erre az eseményre emlékezünk A MAGYAR RÁDIÓZÁS NAPJÁn.

Ősszel sem maradunk meteorzápor nélkül

A csillagászok becslései szerint a Leonidák hétvégi csúcsán óránként tizenöt meteort is megfigyelhetünk. Ez a meteorraj azonban időnként nagy kitöréseket is produkál. 1833-ban például egy óra leforgása alatt mintegy 200 ezer hullócsillag tűnt fel az égen.

Visszatér Shrek és a Csizmás kandúr

A Universal stúdió felkérte Chris Meledandrit, napjaink egyik legsikeresebb animációs producercége, az Illuminations vezetőjét (Gru sorozat, Minyonok, A kis kedvencek titkos élete), hogy újítsa meg a Shreket és a Csizmás kandúrt – jelenti exkluzív riportjában a Variety.

ÁSZF