Lejátszás LejátszásForrás Rádió

TOP40

Sándor Szilvia

Színes

Demi Lovato alaposan meglepte frizurájával rajongóit

Demi Lovato tavalyi túladagolásos esete óta jól van, és minden jel arra utal, hogy a drogoktól és az alkoholtól is sikerül távol tartania magát. Most pedig rajongóit egy teljesen új, friss, egészen rövidre vágott frizurával örvendeztette meg Instagramon.

Kutyajósda is lesz az idei Belvárosi Kutyafesztiválon

Tréfás asztrológiai elemzéssel, kártyavetéssel és számmisztikai elemzéssel is várják az állatbarátokat a szervezők az idei Belvárosi Kutyafesztiválon, amelyet a gazdátlan állatok örökbefogadásának népszerűsítésére rendeznek meg május 4-én a főváros V. kerületében. Az Olimpia park sétányára szervezett programot rossz idő esetén május 11-én tartják meg - közölte a szervező Vigyél Haza Alapítvány az MTI-vel.

Egy méterrel magasabb lett a Kékes!

Néhány héten át a megszokottnál egy méterrel magasabbra, 1015 méterre nyúlik a tengerszint fölé Magyarország legmagasabb pontja, a Kékes. Egy vállalkozó kedvű csapat egy különleges építmény segítségével toldotta meg a hegy magasságát, amelyhez több tonnányi követ használtak fel. Ez a magassági érték egyébként nem újkeletű, hiszen volt idő, amikor a ma ismert 1014 helyett 1015 méteres volt a csúcs.

Selena Gomez nagyija unokája kiskori fotóját tette kis Instájára

Mára már bizonyított tény, hogy azért csökken a fiatalok körében a Facebook népszerűsége, és azért hagyják ott, vagy éppen nem is regisztrálnak fel, mert ciki nekik egyazon platformon létezni a tanárnőjükkel vagy a nagymamájukkal. Emiatt menekülnek az Instagramra, amit még nem szálltak meg az idősebbek.

John DeLoreanről forgat filmet George Clooney

George Clooney filmet forgat John DeLorean világhírű autógyártó életéről – értesült a deadline.com. A filmsztár a filmet nemcsak rendezi, hanem valószínűleg ő alakítja a főszerepet is. Az anyai ágon magyar származású DeLorean 1925-ben az autókészítés fellegvárában, Detroitban született.

A világ egyik legszebb énekesnője van a fotón, de senki nem jön rá, ki ő

A világsztárok imádnak néha nosztalgiázni, ilyenkor pedig rendszerint megosztanak egy-egy régi - valószínűleg nevetséges - fotót fiatal- vagy
gyerekkori önmagukról. Aki legutóbb megtette ezt, nem kisebb ember,mint a világ egyik legnépszerűbb és legszebb énekesnője, ám az ő képe annyira jól sikerült, hogy senki nem ismeri fel rajta.

ÁSZF