Lejátszás LejátszásPÁPAI JOCI - Origó (Music ID)

Magyaróra

Színes

Kiderült az Oscar-várományos film titka

Régóta kering egy anekdota a Szemtől szemben című thrillerről, amelyben Al Pacino megszállott zsaruja üldözi a hidegvérű gengsztert, akit Robert de Niro alakít. A film készítői állítólag az utolsó pillanatban vették csak észre, hogy Pacino és de Niro nem is vált szót a cselekmény során, miközben az egész történet kettejük párharcáról szól. Gyorsan írtak hát egy közös jelenetet a két színészóriás számára, akik egy országúti bisztróban jól el is beszélgetnek valahol a film közepén.

Bruce Willis karácsonyi ellenfele a Grincs kedvence

Az egyik legnépszerűbb brit színész, Benedict Cumberbatch kölcsönzi hangját a Grincsnek a legújabb animációs feldolgozás eredeti változatában, és ez alkalomból alaposan kifaggatták, mi a véleménye a zsémbes zöld manóról és a karácsonyról.

Durva jóslatok 2019-re!

A „balkáni Nostradamus”, azaz Baba Vanga eddigi legtöbb jóslata megvalósult, az 1996-ban elhunyt vak bolgár asszony korábban a New York-i ikertornyok elleni terrortámadást is megjósolta…

Igazi retrójátékot kapott az ŰrDongó

Aki még emlékszik a Közveszélyes Munkakerülő nevű flashjtáék-blogra, most elmorzsolhat egy nosztalgikus könnycseppet a szeme sarkában. A Paramount stúdió kijött egy szuper retró flashjátékkal, amelyben ŰrDongóként küzdhetünk a különféle ellenfelekkel a régi szép munkakerülős idők tiszteletére.

December 1.: A magyar rádiózás napja


1925. december 1-jén este 8 órakor indult meg avatóünnepséggel, majd hangversennyel a rendszeres rádiós műsorsugárzás hazánkban. Erre az eseményre emlékezünk A MAGYAR RÁDIÓZÁS NAPJÁn.

ÁSZF