Lejátszás LejátszásRuth Anne - Superman

Zene

Színes

Lizzo a figyelem középpontjába került egy kosármeccsen...

Lizzo a helyszínen nézte meg a Los Angeles Lakers meccsét a Minnesota Timberwolves-zal, mivel utóbbi szurkolója. Hamar a figyelem középpontjába került a meccsen, ugyanis egy fenékrésznél kivágott ruhában ment, amikor pedig a stadionban a Juice című számát játszották, akkor twerkelt is rá.

Billie Eilish egyszerűségre váltott?

Az extrém külsővel hódító Billie Eilish most valami teljesen szokatlan dolgot tette, a merész stílust ugyanus felváltotta a vajszínű, egyszerű outfit és a barna haj. Legalább is a „xanny” című legújabb klipjében így szerepel az énekesnő. 

Pink: "Elengedtem"

A Grammy-díjas amerikai énekesnő extravagáns stílusával, szabadszájúságával, valamint rajzfilmekbe illő hajkölteményeivel mindig is kitűnt a többi előadó közül, csodálói pedig imádták ezért. Most mégis furcsa döntésre szánta el magát, a közösségi oldalán nemrég megosztott fényképén ugyanis rövid hajjal pózol, miközben a kezében tartja levágott szőke fürtjeit.

Különös címlapfotón Taylor Swift

Hamarosan érkezik a mozikba a Macskák élőszereplős feldolgozása, amiben Taylor Swift nemcsak főszerepet kapott, de a film egyik dalát is ő írta. Az énekesnő nem véletlenül került fel a Vogue brit kiadásának címlapjára, ám ez a címlap meglehetősen különösre sikeredett.

Hallgasd meg a világ legmegnyugtatóbbjának választott dalt!

A sussexi székhelyű Mindlab International kutatóintézet munkatársai két évvel ezelőtt önkénteseket kértek fel, hogy oldjanak meg bonyolult kirakós feladványokat a lehető leggyorsabban, miközben érzékelők segítségével mérték agytevékenységüket, pulzusukat, vérnyomásukat és légzésszámukat. A megterhelő feladat elvégzése közben az alanyoknak különböző zeneszámokat kellett hallgatniuk.

ÁSZF