Lejátszás LejátszásForrás Rádió

Köztér

Színes

Idén halloweenkor mindenki Billie Eilish-nek öltözik?

Billie Eilish még csak 17 éves, de már most akkor sztárnak számít, hogy többen is Billie Eilish-nek öltöztek halloween alkalmából. Először kezdte Jameela Jamil, majd később még 2 másik sztár is Billie jelmezt választott az ünnepre.

Zöld kiskutya született Németországban

A némertországi Wermelskirchenben érdekes kiskutya született a minap: a golden retriever kölyök nem fehéres, hanem zöldes színnel jött a világra. A kutyák gazdája, Joanna Justice a DPA hírügynökségnek elmondta, hogy először nagyon megijedt a kölyök láttán, de aztán rájött, hogy nincs semmi baja, és megnyugodott.

Lizzo dala vicces klipet kapott

A Literal MSPaint nevű YouTube csatorna profilja az, hogy mai slágerekhez ad szöveghű vizuális élményt. Most Lizzo egyik dalát rajzolták meg oldschool Microsoft Paintben.

Egyedi: így "sétáltatta" kutyáját Katy Perry

Az amerikai énekesnő teljesen odavan Nugget névre keresztelt barna uszkárjáért. A házi kedvenc lett Perry nyáron megjelent klipjének főszereplője is, majd saját Instagram-oldalt is kapott, amelynek máris több mint 32 ezer követője van.

Már a rózsafüzér is okos

A napokban mutatták be a Vatikánban az okosrózsafüzért, amely imádságokkal és elmélkedésekkel segíti a lelki elmélyülést.

Mém lett Post Malone reakciójából

Post Malone koncertet adott nemrég, ahol született egy nem annyira szokványos fénykép. Míg a rapper ugrált a színpadon, egy szőke hajú rajongója megpróbálta felkelteni Malone figyelmét.

ÁSZF