Lejátszás LejátszásTamáska Gabi - Előben jobb

Kívánságműsor

Sándor Szilvia

Színes

Megzavarták Halsey koncertjét, így reagált az énekesnő

Miamiban adott ingyenes koncertet Halsey, ami azzal is járt, hogy nem csak a rajongói mentek el rá. Az egyik koncertlátogató például jó viccnek tartotta, hogy a koncertje alatt folyamatosan beüvölti az énekesnő exének, a rapper G-Eazy-nek a nevét.

Vicces: Billie Eilish pofát vágott az Oscar-gálán

Több emlékezetes pillanat is volt a 2020-as Oscar díjátadó alatt, az Élősködők című film egyenesen tarolt, de a Joker is hazavihetett két díjat. Ne feledkezzünk meg azonban a gála egyik mókás percéről sem... 

Átadták a Kovács László és Zsigmond Vilmos Magyar Operatőr Verseny díjait

Öt kategóriában osztották ki a harmadik alkalommal megrendezett Kovács László és Zsigmond Vilmos Operatőr Verseny díjait pénteken. Annál nagyobb dolog nincs, mint közvetíteni egy történetet és mindezt a legmegfelelőbb arcok által - hangsúlyozta Koltai Lajos, a Magyar Operatőrök Társaságának elnöke a rendezvényt megnyitó beszédében.

Menő táncpárbaj Sam Elliott és Lil Nas X között

A Doritos két éve annyira odatette magát Peter Dinklage és Morgan Freeman rapcsatájával, hogy még saját maguknak is szinte átugorhatatlan magasságba tették a lécet. Idén aztán sikerült a Super Bowl félidejére időzítve egy olyan klipet letenniük az asztalra, ami végre a 2018-as eresztéshez mérhető. 

Dua Lipa álruhában tréfált meg embereket

Dua Lipa Ellen DeGeneres műsorának kedvéért felvett egy parókát és egy szemüveget, bement egy boltba, és az ott nézelődő emberekhez elkezdett beszélni, csak a dalszövegeit felhasználva. Senki nem ismerte fel...

Idén 117 új emoji jelenik meg, nézd meg őket!

Idén 117 új emoji megjelenését jelentette be a Unicode Consortium, az új képecskék között cumisüvegből babát etető szülők, ölelkezés, valamint a szív és a tüdő anatómiai ábrája is szerepel - írta a BBC hírportálja.

ÁSZF