Lejátszás LejátszásFollow The Flow - Anyám mondta

Zene

Színes

Musical készül Michael Jackson életéből

Michael Jackson életéről szóló musical érkezik a Broadway-re. A pop királyának hagyatékkezelője és a Columbia Live Stage nemrég jelentették be, hogy zenés darab készül a 2009-ben elhunyt híresség életéről.

A Lucasfilm minden Star Wars spinoff előkészületét leállította

Boba Fett, Obi-Wan Kenobi, még néhány Han Solo-film: a fő Star Wars-epizódok közötti önálló filmek sokat ígértek, de most a Solo box office csalódása tönkreteheti őket – írja a filmtekercs.hu. A filmes hírportál a Collider-re hivatkozva azt írta: a Lucasfilm leállította valamennyi spinoff előkészületeit.

Génszerkesztéssel tettek ellenállóbbá sertéseket

Génszerkesztéssel tettek sertéseket ellenállóvá a világ egyik legköltségesebb állatbetegségével szemben - írta a BBC hírportálja. A kutatók úgy alakították a sertések DNS-ét, hogy egy halálos légzőszervi kórokozóval szemben rezisztenssé tegyék, ezzel állatok pusztulását és milliárdos károkat előzhetnek meg évente.

Esküvőre mész? Ilyen ajándékot ne vigyél!

A nyár az esküvők szezonja, egymást érik a lagzik, ahova ugye nem illik üres kézzel érkezni. Ha pedig nincs előre egyeztetve az ajándék, bizony melléfoghatunk, ha önállósítjuk magunkat. Íme egy kis segítség, hogy mit NE adjunk és persze az is, hogy melyek a népszerű ajándékok.

Tim Robbins Kristályglóbuszt kap a Karlovy Vary-i filmfesztiválon

Tim Robbins Oscar-díjas amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró és zenész Kristályglóbuszt kap az idei 53. nemzetközi filmfesztiválon Karlovy Varyban a világ filmművészetét gazdagító munkásságáért - közölte a fesztivál szervezőbizottsága a prágai sajtótájékoztatóján.

Megünnepelték a brit uralkodó "hivatalos" születésnapját

Hagyományos katonai pompával ünnepelték meg szombaton Londonban a 92 esztendős II. Erzsébet királynő "hivatalos" születésnapját. A nyugati világ legidősebb és leghosszabb ideje - 1952 óta, vagyis 66 éve - regnáló uralkodójának "hivatalos" születésnapi ceremóniája a színpompás Trooping the Colour.

ÁSZF