Lejátszás LejátszásWellhello - Őszinte

Délutáni Csúcs

Bálint László, a stúdióserpa

Színes

Dua Lipa ismét divatba hoz egy rég elfelejtett ruhadarabot?

A fiatal énekesnőnek köszönhetően újra felkerült a divattérképre egy méltatlanul keveset reklámozott ruhadarab, amelynek újrafelfedezése már tavaly elkezdődött, amikor Katie Holmes nemcsak egy szexi kardigánt, de hozzá színben és matériában illeszkedő melltartót is villantott.

Igazi Mátrix-szerelést villantott Dua Lipa

A tavaly 20 éves Mátrix című film nemcsak a történetével lett elképesztően népszerű, hanem a futurisztikus látványvilágához szorosan kapcsolódó divatelemei is időről-időre visszaköszöntek az elmúlt két évtized során. Sőt, úgy tűnik, hogy ez a trend még mindig virul.

Endor nagyszerű rajongókat szerzett

Alig néhány év alatt Endor a színpad soraiban emelkedett. A Brightonban született producer bőséges munkavégzése, amelyet kielégíthetetlen étvágy ösztönöz a Skream-től a Chris Lake-ig nagyszerű rajongókat szerzett.

Átlátszó templom épült egy belga kisvárosban

Borgloon városában egy különleges átlátszó templom épült, melynek falai bizonyos szögből nézve telejsen átlátszónak tűnnek. A templomot Pieterjan Gijs és Arnout Van Vaerenbergh építészek tervezték, és 100 egymásra helyezett acéllapból épült meg.

Íme Lil Nas X kedvenc momentuma 2019-ből

Bátran kijelenthetjük, hogy az Old Town Road volt az év slágere tavaly, miután minden idők leghosszabb ideig trónoló száma lett Amerika legfontosabb slágerlistáján, a Billboard Hot100-en, Lil Nas X-t pedig egy év alatt a hajléktalanság küszöbéről a szupersztárságig repítette egy év leforgása alatt.

ÁSZF