Lejátszás LejátszásDennis Lloyd - Nevermind

Délutáni Csúcs

Sándor Szilvia

Színes

Halsey hónaljszőre kiakasztotta a követőket

Miközben a média egy része, és sok-sok sztár arra próbálja buzdítani a fiatalokat, hogy akár a kisebb-nagyobb hibáikkal is fogadják el önmagukat, és fogadjanak el másokat is.Úgy tűnik, hogy ezt a diskurzust nem mindenki éli meg felszabadulásként, sőt, csak még frusztráltabb lesz.

Íme Calvin Harris Los Angeles-i otthona

A DJ  5,75 millió dollárért, azaz több, mint egymilliárd forintért árulja Los Angeles-i otthonát, ahol többek között olyan hírességek is megfordultak a férfi vendégeként, mint volt barátnője Taylor Swift.

Fluor Tomi a gyermekvállalásra készül...?

Karácson Tamás, azaz Fluor nehéz időszakon van túl, de újult erővel vetette magát a munkába. Már nem csak a karrier fontos a zenész számára, lélekben készül a gyermekvállalásra szerelmével, Mesivel.

Tudtad? Ezt a karaktert is Mark Hamill formálta meg Az utolsó Jedikben

Mark Hamill Az utolsó Jedikben ismét eljátszotta leghíresebb szerepét, Luke Skywalkert, és volt egy másik karaktere is, egy kis űrlény, akit a kaszinóban láthatunk. Azt már eddig is lehetett tudni, hogy az apró teremtménynek ő szolgáltatta a hangját, de a színész most elárulta, hogy ő volt az is, aki eljátszotta a motion capture technikával életre keltett karaktert.

Úgy tűnik, bevált a terápia: Justin Bieber egyre jobban van

Justin Bieber év elején vallotta be, hogy mentális problémákkal küzd, és el is kezdett járni terápiára a depressziója miatt. Szerencsére felesége, Hailey Baldwin ezerrel támogatja őt mindenben, szóval elhalasztották a második esküvőjüket is. 

ÁSZF