Lejátszás Martin Garrix / Dua Lipa - Scared To Be Lonely

Desszert

Gazdag Kriszta

Színes

Kínában kapott díjat a Bogyó és Babóca

A magyar mese egy epizódja elnyerte a zsűri különdíját a 6. nemzetközi animációs filmfesztiválon. Az elismerést az Oscar-díjra jelölt rendező M. Tóth Géza személyesen vette át Kínában.

Rózsaszín csokoládé és kék bor készül Svájcban

Az új élelmiszeripari trendnek megfelelően színesednek a termékek: egy zürichi csokoládégyártó cég egy évtized alatt kifejlesztett rózsaszín csokoládéval, egy genfi start-up vállalkozás pedig kék színű borral állt elő.

Megkezdődött a Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál

Megkezdődött a Jameson CineFest, a Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál, amelynek díszvendége ezúttal Jirí Menzel Oscar-díjas cseh rendező és az általa rendezett Sörgyári capriccio című film legendás női főszereplője, Magda Vásáryová szlovák színésznő.

Krisztik Csaba kapta az idei Kaszás Attila-díjat

Krisztik Csaba színművész, a székesfehérvári Vörösmarty Színház társulatának tagja kapta a Kaszás Attila-díjat, amelyet az országos színházi évadnyitó gála keretében adtak át pénteken a Győri Nemzeti Színházban.

Ismét Budapesten ad koncertet Robbie Williams

A popsztár szerdán lép fel a Groupama Arénában, melyre gigantikus méretű díszletekkel, látványos showelemekkel, tűzijátékkal készül a The Heavy Entertainment Show elnevezésű stadionturnéjának keretében. 

Négy évre elhallgat a Big Ben

Felújítás miatt négy évre elhallgat a Big Ben, London egyik jelképe. A parlament óratornyának nagyharangja augusztus 21-én délben szólal meg egy ideig utoljára.