Lejátszás LejátszásOne Direction - History

Koktél

Varga Lilla

Színes

Billy Dee Williams is visszatér a Star Wars IX. részében

A galaktikus szerencsejátékos, Lando Calrissian szerepében Billy Dee Williams is visszatér a Star Wars-sorozat legújabb, IX. epizódjában, amelynek forgatása még idén nyáron elkezdődik - értesült a The Hollywood Reporter. Calrissian Billy Dee Williams alakításában George Lucas eredeti trilógiájának A Birodalom visszavág (1980) és A jedi visszatér (1983) című epizódjában szerepelt.

Megkeresztelték Lajos herceget, Vilmos és Katalin harmadik gyermekét

Megkeresztelték hétfőn Lajos herceget, Vilmos herceg és Katalin hercegnő 11 hetes harmadik gyermekét, a brit uralkodó hatodik dédunokáját. Az ifjú herceget Justin Welby, Canterbury érseke, az anglikán egyház első számú vallási méltósága keresztelte meg a londoni St. James-palota királyi kápolnájában, szűk családi és baráti körben.

Lengyelországban mutatják be Sára Sándor 80 huszár című filmjét

Az 1848/49-es magyar szabadságharc 170. évfordulójához kapcsolódva hétfőn Lengyelország „legmagyarabb városában”, Tarnówban díszvetítésen mutatják be Sára Sándor, a nemzet művésze 40 évvel ezelőtt készült és nemrég digitálisan felújított emblematikus filmjét, a 80 huszárt.

Színes ruhákat javasol a szakértő nyárra

A káros UV-sugaraktól jobban védenek a színes ruhaneműk, tanácsolják szakértők. Napszemüveg vásárlása előtt is ügyeljünk a megfelelő szűrökre. Az óvatosság mellett évente legalább egyszer menjünk el bőrrákszűrésre.

Musical készül Michael Jackson életéből

Michael Jackson életéről szóló musical érkezik a Broadway-re. A pop királyának hagyatékkezelője és a Columbia Live Stage nemrég jelentették be, hogy zenés darab készül a 2009-ben elhunyt híresség életéről.

A Lucasfilm minden Star Wars spinoff előkészületét leállította

Boba Fett, Obi-Wan Kenobi, még néhány Han Solo-film: a fő Star Wars-epizódok közötti önálló filmek sokat ígértek, de most a Solo box office csalódása tönkreteheti őket – írja a filmtekercs.hu. A filmes hírportál a Collider-re hivatkozva azt írta: a Lucasfilm leállította valamennyi spinoff előkészületeit.

ÁSZF