Lejátszás LejátszásTANKCSAPDA - Alföldi Gyerek

Forrás hétvége

Raffael Veronika

Színes

Édesanyjára ütött Pink kislánya

A kis Willow, Pink és Carey Hart nyolcéves kislánya mostantól punk rock frizurával hódít, erről pedig az énekesnő férje fotót is mutatott követőinek Instagram oldalán.

Ripityára tört egy gitárt Post Malone

Szigetes koncertjén Post Malone sikerült bebizonyítania, hogy ő nem egyslágeres előadó, pedig jó párszor megkapta már ezt a címkét. Idén nyáron töltötte be a huszonnégyet, szigetes koncertjén pedig nagyjából meg is töltötte a Nagyszínpad előtti részt biztosan. Post Malone rengeteg erővel adta le a bulit teljesen egyedül. 

Tarolt a Trónok harca

A sorozat nyolcadik, egyben befejező évada tíz kreatív Emmy-díjat nyert el drámasorozat kategóriában. Mellette a Csernobil című sorozat tűnt ki a maga hét díjával a korlátozott epizódsorozatok kategóriában.

Kylie Minogue megdöntötte Ed Sheeran és Adele rekordját

Kylie Minogue a 2019-es Glastonbury fesztiválon megdöntötte Ed Sheeran és Adele rekordját: a BBC által élőben közvetített koncertet átlagosan 3,2 millióan nézték, de a vége felé - a Dancing és a Spinning Around alatt - ez a szám 3,9 millió nézőig is felment. Ezzel az ausztrál díváé lett a valaha legtöbbek által nézett Glastonbury-fellépés, mivel a 2017-es Ed Sheeran koncert ugyanitt "csak" átlagosan 3,1 millió nézőt vonzott, Adele 2016-ban pedig átlag 2 milliót, bár az ő koncertje jobb pillanataiban felment egészen 3,7 millióig.

A klímaváltozás hatására egyre több gólya marad itthon télen

A költöző madarakra is komoly hatással van a klímaváltozás, kutatók szerint a jelenség az emberi tevékenységgel karöltve gyökeresen megváltozatja a vonuló madarak szokásait, ami a hazai egyedeken is észrevehető. A folyamat egyik jele, hogy egyre több gólya marad itthon télen.

Irtó vicces videó került elő Taylor Swiftről

Taylor Swiftnek igazán jó éve van: hamarosan érkezik az új albuma és egy filmje is, végre kibékült Katy Perryvel, ráadásul ő lett 2019 legjobban fizetett sztárja is. Most pedig létrehozta az eddigi egyik legjobb videoklipjét.

ÁSZF