Lejátszás ALEX / GALLUSZ NIKOLETT / QUICK - TE ÉLED ÁT

Desszert

Gazdag Kriszta

Színes

Magyar operatőr díjat alapítottak

A Sparks kamera és lámpakölcsönző cég, a Magyar Operatőrök Társasága és a Magyar Operatőrök Iskolája megalapította a „Kovács László és Zsigmond Vilmos Magyar Operatőr Díj” elnevezésű díjat.

Cate Blanchett lesz a zsűrielnök Cannes-ban

Tavaly a spanyol rendezőzseni, Pedro Almodóvar vezette a zsűrit Cannes-ban, és az Arany Pálmát végül Ruben Östlund polgárpukkasztó alkotása, A négyzet nyerte el. Idén a kétszeres Oscar-díjas Cate Blanchett érdemelte ki a megtisztelő címet – írja a hetediksor.hu.

Kétszer is lesz telihold januárban

2018-ban is érdemes lesz az eget kémlelni – már januárban több égi jelenségben gyönyörködhetünk. Az év első hónapjában a Hold vonja magára a figyelmet, háromszor is.

Továbbra is a Trónok harca a legkapósabb a kalózközönség körében

Idén is, akárcsak a korábbi öt évben a Trónok harca tévésorozatnak volt a legnagyobb kalózközönsége - közölte a The Playlist független filmes hírportál. Az illegális megtekintések sorában a tévészériák között a The Walking Dead kapta a második, a Flash - A villám pedig a harmadik helyezést.

A Star Wars legújabb része lett a legnépszerűbb film

Kevesebb mint két hét alatt hozta 2017 legnagyobb mozibevételét, 823 millió forinttal. Az utolsó Jedik című film már minden idők legnagyobb első hétvégi bevételét produkálta a premiert követően hazánkban, de az amerikai mozikban is vezeti a bevételi listát.

Budapestre jön Lenny Kravitz

Az 53 éves, négyszeres Grammy-díjas amerikai zenész nyári európai turnéja keretében látogat Magyarországra, 2018. június 3-án a Papp László Budapest Sportarénában ad majd koncertet.

Ismét érdemes lesz az eget kémlelni

Decemberben érkezik a Geminida meteorraj. Ráadásul a páratlan látványt tetőzi, hogy a fizikai forrásuk, a 3200 Phaethon nevű kisbolygó is olyan közel halad el hozzánk, amire az elkövetkező 65 évben nem lesz példa.