Lejátszás LejátszásKYLIE MINOGUE - Red blooded woman

Kívánságműsor

Sándor Szilvia

Színes

Lady Gaga pocakja találgatásokra adott okot...

A napokban a lesifotósok egy igazán aranyos pillanatnak lehettek szemtanúi. Lady Gaga ugyanis egy rajongójával összefutott Malibun: Először a lány nem ismerte fel az énekesnőt, csak nagyon tetszett neki a dzsekije, ezért oda is szólt neki, hogy megdicsérje a ruhadarabot. Ezután a lány ráeszmélt, hogy ez bizony Lady Gaga, majd elmesélte neki, hogy egy nagyon jó barátja hatalmas rajongója. Lady Gaga ezután levette a dzsekit és odaadta a lánynak mondván.

Ava Max vallomása édesapjának

Sok sztár köszöntötte édesapját egy-egy képes poszttal az Instán, vagy a Facebookon június harmadik vasárnapján, Apák napja alkalmából. Az albán származú énekesnő is így tett, édesapjával közös képet osztott meg Instagramján.

Íme Ariana Grande álomháza

Ariana Grande a Hollywood Hills tetejére költözik, 13,7 millió dollárért, nagyjából 4 milliárd forintért vett egy birtokot a Bird Streets nevű környéken, ahol többek között Jodie Foster, Jennifer Aniston, Leonardo DiCaprio, Keanu Reeves vagy Matthew Perry lakott vagy lakik.

Ez a jéghegy süllyeszthette el a Titanicot

Egy véletlen folytán lefotózta az SS Etonian nevű hajó kapitánya azt a jéghegyet, ami valószínűleg két nappal később elsüllyesztette a Titanicot, írja a LADBible. Wood kapitány szerencsére feljegyezte a koordinátákat is, ebből valószínűsítik, hogy ez a jéghegy okozhatta 40 órával később 1522 ember halálát az Atlanti-óceánon.

ÁSZF