Lejátszás LejátszásDuke Dumont - Ocean Drive

Forrás Café

Fenyvesi Zoltán

Színes

Jött egy medve és leült a piknikező család asztalához (videó)

Nagy meglepetés ért egy amerikai családot, miközben Maryland államban található Deep Creek tónál vakációztak, egy erdei kunyhóban. Egyszer csak ugyanis megjelent egy fekete medve, és lazán leült az asztalukhoz, odakönyökölt, és várta, hogy ő is kapjon a mogyorókrémes szendvicsből, amit éppen ettek.

Mi történt The Weeknd arcával?

A The Weeknd néven alkotó Abel Tesfaye is szeret korszakokban gondolkozni. Most épp a nemrég megjelent After Hours albumát népszerűsíti, aminek az esztétikájához a betört orr, a sebes száj és a felduzzadt, belilult szem is hozzátartozik. A zenész az utóbbi időben minden hivatalos jelenése alkalmával így mutatkozott, a Saturday Night Live-ban és most az MTV VMA gálán is.

Élet a Deee-Lite után

A Deee-Lite egy amerikai house és club/dance formáció, mely 1986-ban alakult New Yorkban. A csapat legismertebb slágere a Groove is in the Heart. A dalt 1990-es bemutatkozó albumukon, a World Clique-en jelentették meg és számos országban Top 10-es sláger lett. 2016 decemberében a Billboard minden idők 55. legsikeresebb dance előadójának nevezte őket.

Drake ezúttal sem aprózta el ...

Drake legújabb videójában egy még csak koncepció formájában létező, de már így is fogalommá vált autóval, egy hatméteres Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet modellel furikázik.

Ismét egy feldolgozással jelentkezett Kiss Noémi

Az utóbbi időben több új dalfeldolgozáson dolgoztam, ezek egyike a Nea – Some Say című dalából készült feldolgozás, mely augusztus 30-án jelent meg a YouTube csatornámon – mondta a H+ Média kérdésére Kiss Noémi, aki bővebben is mesélt arról, miért ezt a számot választotta a feldolgozásra.

Dua Lipa időseket kérdezett arról, hogy ismerik-e őt

Dua Lipa egy adás erejéig átvette a műsorvezető szerepét Jimmy Kimmel műsorában. Az adás egyik szegmensében Lipa idős emberekkel videochatelt, akikkel a pop zenéről beszélgetett, majd megkérdezte, tudják-e, ki az a Dua Lipa. Egyikük sem tudta, majd lejátszott nekik egy részletet egy számából.

ÁSZF